Şimdi Ara

136 hp 320 Nm nasıl mundar edilir ? Astra sedan 1.6 dizel otomatik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevap soruda gizli Kiralık denmiş zaten. Kimbilir hangi testleri geçmeye çalıştı garibim %2 dolu depoyla. Bence 136 beygir neyse de 320 Nm tork bir adamı kesmiyorsa aile aracı olarak satılan araçları hiç denememeli.
  • Valla herhangi bir opel hayranlığım yok kesinlikle fakat aynı araç gayet beni memnun etmişti. Atmosferik benzinliden geçen birisi gerçekten mutlu olur.

Bence beklenti ile de alakalı. Ben konforunu da yol tutuşunu da sevdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz beklenti ile alakalı. Ben de geçen ay 2 günlüğüne kiraladım aracı. Bana uçuyor gibi geldi Jazzdan sonra
  • Manuel focus sedan dizel ile Astra J sedan dizel otomatik kiralık olarak kullandım.
    İkisi yaklaşık aynı gidiyordu. Ama astranın tüketimi daha fazlaydı.
    Yalnız astranın otomatik şanzımanı gayet güzel çalışıyordu.
    Yani bence sorun yok. Olması gerektiği gibiydi.
    Normal araba bunlar . çok şey beklememek lazım.
  • Yeni astra sedan gelicek ağırlık sorunu çözülmüş olur muhtemelen astra k kadar yürücektir o da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal kullanımda 8.5 litre yakmaz, fazla uçmuşsun. her bulduğun fırsatta köklersen evet 9 da yakar otomatik şanzımanlı araç.

performans konusunda katılıyorum çok iyi olmasa da gayet yeterli şehir içi. c sınıfı tüm rakiplerinden daha seri hissiyatı.

o araca o şanzıman zaten sadece j kasaları dibine kadar satmak için konuldu. yoksa k kasaya giden bir şanzıman ve motor ikilisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 7 Temmuz 2017; 16:40:40 >
  • 1.6 atmosferik opelle kafa kafaya gidiyormuş. ne kafasıysa o. bende de var kendi sınıfındaki dizellerin alayını sıraya dizdim. sen kullanmayı bilmezsen ferrari de gitmez. 320 nm torklu bir arabaya gitmiyor diyen ya yalancıdır yada rakip firmanın satış temsilcisidir. 320 nm lik bir araba tek vitesli değilse gider hem de çok iyi gider.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.