Şimdi Ara

1387 tl acer1800r monitör-ed273awidpx-27-4ms-144-hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün yansımasız mat ekran va panel 144 hz 1800 r curved olması ürünü cazip kılıyor . en ideal curved oranı . piyasada alabileceğiniz en iyi fiyat. ttkom müşterisiyseniz 25 tlde ordan kod gelıyo 1360 tlye gelıyor. Edit fiyat 1387 tl ye düştü ttkom kampasıyla 1360 lı rakamlara geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 4 Eylül 2019; 16:21:13 >

• Daha ucuza 27" 144 hz monitör bilen var mı?
  • Bunun 24 ünü 1400 e satıyolar zaten daha ucuza yok 27 ben 1 haftadır bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800 r olması iyimiş. Bonus kartı olanlara 50₺ bonus ile 1350 ye kadar düşer. Çok iyi fiyat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama 2k degil :(

• cxcagri C kullanıcısına yanıt
    Bana fhd yeter 2 k da karakterler küçülüyor ve ekran kartınızın çol kaliteli olması gerekiyor. Bu ürün 1500 tl altı 1 numara şuanda fp olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1387 tl ye düştü arkadaşlar ben siparişi geçtim ttkom koduyla 1362 tl ye maloldu 9 taksit avantajıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 4 Eylül 2019; 16:18:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Hocam o kod nasıl alınıyor?

• Dostlar bana bir monitör önerin. Lütfen sistemi topladım tek monitör eksik . Ekran karti 1650 ti , ayda bir saat oyun her maçta Digitürk olay maç izleme ve ara sıra film izleme kullanım amacım illa 27 inç olmasinada gerek yok. 144 Hz olsun biraz ekran parlaklığı iyi olsun yeter . Bütçe 1800 e kadar olur. Aslında bütçeyi daha da artırabilirim ancak gerek yok diye düşünüyorum.

• Sembek kullanıcısına yanıt
    Hocam ttkom online işlemler uygulamasından alınıyor

• tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünü öneririm . 1800 civarı düşünürsen forumda 2 k ekranlı samsung başlığı var forumda oda cazip gözüküyor şu anda. 2 üründe fiyatına göre cazip piyasasının altında

• quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

Hocam bu ürünü öneririm . 1800 civarı düşünürsen forumda 2 k ekranlı samsung başlığı var forumda oda cazip gözüküyor şu anda. 2 üründe fiyatına göre cazip piyasasının altında
    27 inç de full HD yeter dimi arada sırada sınav kağıdı hazırlarım yazılar güzel okunur mu ekranda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

Hocam ttkom online işlemler uygulamasından alınıyor
    bildirim için teşekkürler, bu modelden bende bir adet ttcom kod ile beraber satın aldım. uzun zamandan beri bekliyordum çok iyi oldu
    Bence yeterli gelir hocam ama siz ekstra mükemmel bi deneyim isterseniz 2 k lık samsungada bakabilirsiniz. şu anda 27 inç elit oyuncu monitörlerinin çoğu hala 1080 p olarak tasarlanıyor. ve gayet yuksek rakamlara satılıyorlar

• Sembek kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam bu forumdan bende çok faydanlandım forumdaşlara faydalı olabildiysek ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

Dostlar bana bir monitör önerin. Lütfen sistemi topladım tek monitör eksik . Ekran karti 1650 ti , ayda bir saat oyun her maçta Digitürk olay maç izleme ve ara sıra film izleme kullanım amacım illa 27 inç olmasinada gerek yok. 144 Hz olsun biraz ekran parlaklığı iyi olsun yeter . Bütçe 1800 e kadar olur. Aslında bütçeyi daha da artırabilirim ancak gerek yok diye düşünüyorum.
    Ayda bir saat oyun için tn panel almayın. Günde 3-4 saat oynayacaksanız eyvallah. Maç, film izleyecekseniz ips panel bakın. 144hz oyunlarda farkeder. Film, maç için 144 gereksiz. Ips için de kullanan arkadaşlar marka model tavsiyesi verebilirler.

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Bu model va galiba tn değil IPS olsa daha iyi olur ancak 1300- 1400 seviyelerinde IPS var mıdır ? Acaba bu model işimi görmez mi ?

Hocam ıps olarak size şu modeli tavsiye ederim 75 hz ama piyasasının 150 tl civarı altında satılıyor şu anda 23.8 ekran ve ıps panel 1 ms.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

Bu model va galiba tn değil IPS olsa daha iyi olur ancak 1300- 1400 seviyelerinde IPS var mıdır ? Acaba bu model işimi görmez mi ?
    Bence iş görür. Tn panele herkes çamur atıyor. Yandan bakınca görünmüyormuş. Zaten bir bilgisayarın karşısına 5 kişi oturup oyun oynamıyoruz. Renkleri kötüymüş diyorlar. Nvidia kontrol panelinden ayarladım, renkler gayet güzel oldu. Monitör konusunda beklentiler farklı. İyi anlayanlar ve iyi anladığını sanan arkadaşlar var. Ben tavsiye verecek kadar bilgili değilim.

• fiyatı uçurmuşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.