Şimdi Ara

1399 TL ASUS VG248QZ 144 Mhz 1 ms (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PckPrsNC

Xg2405 olanını aldım ips panel 144 hz 1 ms freesync modelini yine media markt tan aldım 1600 lira idi banka kartı puanıyla 1465 ye geldi kargo dahil. İnş sorun yaşamam
    Samsung u düşünüyordum ama ben de bunu aldım bakalım sorunsuz gelir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RustyBeard kullanıcısına yanıt
    Ben de monitor alacagım ustam degişiklik olsun diye curved dusunuyorum samsung alabilirim 1300 tl ile sınırları zorladım...
    Freesyncsiz monitor alınmaması önemli çünkü 144 hz kırılma yapıyor... Hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey1907 -- 11 Mayıs 2020; 9:32:48 >
  • Bilen arkadaşlara bir şey soracağım free sync konusunda yardımcı olan çıkarsa çok sevineceğim.

Bildiğim kadarıyla hdmi üzerinden free sync kullanılıyor ancak benim kartım mining edition ve sadece dvi çıkışı bulunuyor, ben bu karttan çıkan dvi çıkışını hdmi dönüştürücü ile hdmi'a çevirip free sync monitorü hdmi üzerinden bağlayıp kullanabilir miyim sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Free sync özellikli monitörde Amd ekran kartı, Gsync özellikli monitörde nvidia ekran kartı kullanmak şartmı?
    ocak 2019 da gysnc freesync desteği aldı. Yani artık gerekmiyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.