Şimdi Ara

1399 TL ASUS VG248QZ 144 Mhz 1 ms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS VG248QZ Modeli 1.399 TL ve Paraf Cart ' a 120 TL puan var. Ayrıca anneler günü ve İnternet alışverişi kampanyası ile birleştirilebiliyor. Ben daha öncede alışveriş yaptığım için toplamda 160 TL de puan geldi. Kargo ile 1255 lira gibi bi rakama gelmiş oldu. değerlendirilebilir gibi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Cihazın FreeSync desteği yok.Almadan önce araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • 1299 TL 'ye Samsung 'un 144 hz curved monitörü halihazırda kampanyada, onu da değerlendirebilirsiniz.
  • Bence alma freesync yok ekranda kırılma olur sürekli bu devirde freesycncsiz monitör mü olur ... Elde kalmış ürün bu
  • Anneler günü ve internet alışverişi kampanyasını açabilir misiniz?
  • bu monitor hala ölmedimi
  • Bu monitörün QE modelini 3 sene önce 1100'e almış, geçen sene yine 1100'e satmıştım. Dolar yüzünden kaç yıllık monitör hala bin küsür liralara gidiyor. Ah dolar, vah dolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Santiz kullanıcısına yanıt
    Kartta anneler günü kampanyası var ondada elektronik sektörü geçerli oluyor. Birde bu ay internetten alışverişlerde ayrı ir kampanya var hepsi birleşiyor yani.

www.parafcard.com.tr
    E-Ticaret Kampanyası
    https://www.parafcard.com.tr/21685-_e_ticaret_kampanyasi

anneler günüde paraf mobilde var

• PckPrsNC kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende de paraf kart var hiç harcama yapmamıştım kredi kartından 1 2 aydır, monitör almayı planlıyordum bir bakacağım.
  • Santiz kullanıcısına yanıt
    Fiyat yükselmiş 1.499 lira olmuş hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben aşşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Bazen AOC C24G1 geliyor 1499 tl'ye. O da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiz -- 9 Mayıs 2020; 13:43:2 >

• spidey1907 kullanıcısına yanıt
    Freesync evet kırılma olmamaısnın önüne geçer ancak zaten donanımsal olarak iyi bir bilgisayarınız varsa ve 144 fps nin altına düşmüyorsanız sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. yoksa yanılıyormuyum ?
  • teknobiyotikyoutube
    144Hz 1Ms Oyuncu Monitörü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
    https://www.youtube.com/watch?v=WKiLrQQSRIc

bu videoyu izleyin almadan önce sonra üzülmeyin.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam iptal ettim satışı. viewsonic var 1499 liraya 144 hz 1 ms freesync destekleyen linki aşağıda sence nasıl ?

• Benim de öneriye ihtiyacım var biraz 144hz ve 24inç biraz da makul fiyatlı olsa tadından yenmez.
  • Free sync özellikli monitörde Amd ekran kartı, Gsync özellikli monitörde nvidia ekran kartı kullanmak şartmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xg2405 olanını aldım ips panel 144 hz 1 ms freesync modelini yine media markt tan aldım 1600 lira idi banka kartı puanıyla 1465 ye geldi kargo dahil. İnş sorun yaşamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Xg2405i alman daha iyi olmuş Asusun bu monitörü cidden baya kötü görüntünün parçalandığını cidden görüyorsun hani videodaki gibi olup ama insan gözü onu görmese alınabilir belki dicemde yinede alınmaz Xg2405yi alarak en mantıklı kararı vermişsin IPS ve 144hz,tam kıvamında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.