Bende de 12700k var direkt 13700k ya geçmeyi düşünüyorum fazladan 8 e-core işime yaramayacak 3 yıl yeni işlemci defterini kapatırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
13600K-7293tl /13600kf-6999tl / 13700kf-9349tl /13900kf 13499tl VATAN 12taksit (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Intel kalitesini konuşturmuş :) Amd nin üstüne toprak atın
-
Hocam 9. Nesil de değil miydi o ?
-
-
Internet uzerinden satin alip. Kargo beklememek icin elden alsak olurmu oyle deneyen varmi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuyor sanirim oyle internet ve magaza stoklari ayri..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
magazadan teslim seklinde secenek varmış. O sayede almış olup kargoyu beklemiycegim. 6999 tl aldim.
Sube fiyati 13600kf 7700 tl imiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
13600k şuan en mantılklı işlemci gibi görünüyor
-
Bu yeni inteller verimlilik için windows 11 istiyor diyorlar.
-
12. Nesil de öyle bir şey yok hocam ama 13 ü denemedim.
-
12 nesilde aynı şeyi söylemişlerdi ama mithrain diye yayıncı var 12900k win 10 ile kullanıyor
-
12 eski beyler artık. 13. nesil için birkaç inceleme okudum verimlilik çekirdeklerini win11 daha iyi yönetiyor deniyor. Tabi bunun için yeni anakartlardan mı almak lazım, yoksa 600 serisinde geçerli midir? DDR4 DDR5 fark eder mi? Yoksa tümden pazarlama stratejisi midir testleri görmek lazım.
-
600 ve 700 anakartlarda tek fark fazladan bir kaç ekstra pcie 4.0 hattı ve fazladan usb 3.2 port sayısı oda ahım şahım seviyede değil.. yani extra para verip 700 serisi anakart almaya hiç gerek yok..
-
-
%10 fark için sadece ramlerde iki katı maliyet var. DDR5 e geçiş hala pek mantıklı değil gibi mi? :) Ne dersiniz?
-
hocam eninde sonunda ddr5 reme geçilecek oyüzden karar senin tabiki ddr5 6400 cl 32 .skill rem var mesela bende gecenlerde vatan indirim yaptı 5127 tl ye inmişti ozaman aldım ben
-
Beni performans anlamında üzecek bir durum yaşanmadı. Win 11 de denemek lazım belki 10-15 fps oyununa göre artırır
-
Yeni sistem oluşturacaksanız kesinlikle DDR5
-
32 GB mı o fiyata indi hocam?
-
Evet hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X