Şimdi Ara

14.000 15.000 TL ARASI ANTALYA VE KOMŞU İLLERDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günahı boynuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut25

quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

Merak ettim kaça sattınız arabayı ?

Acil satılık olduğu için galericiye verdim hocam 14.500 e.

Hatırladın mı beni 19 istediğinde etmez o paraya kazasız 2008-2009 extreme alınır çok para demiştim sana ben.Sen ya işte şöyle ya işte böyle demiştin.Ne oldu galeriye 14.500e verdin beyaz symboldu arac çok iyi hatırlıyorum ben.Laf dinleyin biraz laf o onu yazmış diye piyasası ederi öyle değildir arabaların.14.500 iyi bile vermiş komple boyalı arabaya.
    Ama üzüldüm adına yazık etmişsin biniciye yine 15,5-16sı vardı arabanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 22 Aralık 2014; 12:05:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Marea ELX 2002 var,90450 km'de,kaza,darbe,değişen,macun,çekiç yok.Astra J Cosmo arıyorum ben de.O yüzden satacağım.
  • Orijinalden alıntı: mehmet0761

Fiat Marea ELX 2002 var,90450 km'de,kaza,darbe,değişen,macun,çekiç yok.Astra J Cosmo arıyorum ben de.O yüzden satacağım.
    [/quote

Merhaba o araçları iyi bilirim benimde 2003 model libert vardı.. aracın resimleri nasıl görebilirim araç nerede?
  • cilio C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımdan biri aracımı alabileceğini söyledi dün buraya yazdıktan sonra,kendi aracının pert olma durumu var,geçenlerde sel hasarı almıştı.Hafta içi belli olur muhtemelen alıp almayacağı.Siz de araç almamış olursanız aracı gösteririm,meydankavağında oturuyorum.
  • 1 ay oldu esime 2000 model 206 otomatik aldik... sans eseri yasli bir yakinimizin cok kullanmadigi araciydi 130.000 de daha 59 plaka sigortasıda dusuk vergisi bu sene 100 lira diyerek aldim bakimlarini yaptirdim(sanziman yagi filtreler motor yagi antifreeze vs) suanda cok memnunuz... sizede tavsiye ederim genelde 15-16 araliginda satiliyor...

• mehmet0761 M kullanıcısına yanıt
    Hocam boya durumu nasıl ve araç nerede ? @mehmet0761

• dikey96 D kullanıcısına yanıt
    Antalya merkezde,darbeden dolayı değil de çizikten dolayı boyanan parçaları var,çok iyi boyamışlar fark edimiyor.Sağ-sol ön ön kapı ve sağ-sol ön çamurluklar.
  • Ne piyasaymış bea...hurdaları ederinden fazlaya satmaya çalışan fırsatçıların sayesinde 2. el araba almaktan vazgeçmek üzereyim. az bişey sabrım kaldı o da yakında tükenecek.
  • Hala kafama göre uygun bir araç bulamadım. Bulursam adak adadım horoz keseceğim.
  • 2-3 senedir artık insanlar başkalarının araba fiyatlarına bakıp fiyat belirliyor maalesef...Sabırla bekleyin mutlaka "SAHİBİNDEN" bence bir araba bulacaksınız.Oto pazarlarınada bakmayı ihmal etmeyin bence..Tanıdıkta olursada iyi olur.Bende eşime alacağım kısmet olursa tanıdıktan otomatik corsa bakalım kısmet.Ayrıca bence km den ziyade(tabi abartmamak kaydı ile)bakımlı ve diri olması önemli aracın.Limiti biraz daha yukarı çıkarabilseniz daha düzgün arabalar bulabilirsiniz.Tabi akıl vermek haddime düşmez sadece bir dost:)
  • SHOSTKOVİCH kullanıcısına yanıt
    Bende Estağfurullah diye söze başlayayım. :) aynen söylediklerinize katılıyorum. bu dünyada maddi anlamda her şeyin bir ederi vardır. bende ederi kadarını isteyene elimde olanı vermeye hazırım zaten.. fazlasını isteyene verecek kadar zengin değilim... ne yapalım hocam nasip kısmet deyip bekleyeceğiz. tabi gerekirse şartlarımı da az biraz zorlarım :)
  • Konu güncel.!!!
  • 10-15 bin arası 5 sene binmek istiyorum . Masraf çıkartmayacak izmir cevresi lpg li maximum 130bin km görmeli. Ve elimden zararla çıkartmayacak bi araç arıyorum alıcıyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilio

Konu güncel.!!!

Hocam senin o fiyata alacagin araba nissan almera ister sedan ister hecbek mitsubishi carizma. Birde mazda 626 lara bak gerisi küflü teneke

• En sonunda bir arkadaşımın arkadaşından arabayı aldım. Çok şükür ... darısı arayanların başına olsun inşallah.
    Hayırlı olsun hocam. Ne marka aldın kaça aldın. kaç model açıklama yazsaydın bizim gibi arayış içinde olan arkadaşlara da yardımcı olurdun. Kazasız belasız binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@

Hayırlı olsun hocam. Ne marka aldın kaça aldın. kaç model açıklama yazsaydın bizim gibi arayış içinde olan arkadaşlara da yardımcı olurdun. Kazasız belasız binin.

Eyvallah hocam.. daha iyileri sizlerin olsun. yaklaşık 3 aydır arayış içerisindeydim. Nihayet bugün satışını aldım. hyundai accent 1.3 admire 2004 model lpg+klima 16 bin tl ye bir arkadaşımdan denk geldi aldım. sol çamurluk boyalı geri tarafı orjinal 177 bin km. km fazla görünsede sonuçta tanıdıktan almanın oynanmadığını bilmenin rahatlığı var. 2. el araba arayanlara Allah sabır versin. Bu şişik piyasada doğru düzgün araç bulmak ve uygun fiyata almak gerçekten şans işi. selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilio -- 22 Ocak 2015; 23:18:14 >
    Tekrar hayırlı olsun. Amin diyelim. Hayırlısı bakalım nasipte ne varsa artık temiz bişey denk gelir inşallah. 18-19 bin liralık bir araç arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilio

quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@

Eyvallah hocam.. daha iyileri sizlerin olsun. yaklaşık 3 aydır arayış içerisindeydim. Nihayet bugün satışını aldım. hyundai accent 1.3 admire 2004 model lpg+klima 16 bin tl ye bir arkadaşımdan denk geldi aldım. sol çamurluk boyalı geri tarafı orjinal 177 bin km. km fazla görünsede sonuçta tanıdıktan almanın oynanmadığını bilmenin rahatlığı var. 2. el araba arayanlara Allah sabır versin. Bu şişik piyasada doğru düzgün araç bulmak ve uygun fiyata almak gerçekten şans işi. selamlar

Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Ben arac bakmaya her girdiğimde sizin konunuzu görüyordum bir nevi banner gibi bişey olmuştu. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.