Bildirim
14.000 15.000 TL ARASI ANTALYA VE KOMŞU İLLERDE
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Eğer düşünürseniz PEUGEOT 206 VAN 1.4 DİZEL var. -
İlginiz için çok teşekkür ederim. van bana uymaz. iyi satışlar dilerim. -
-
hala kafama göre araç bulamadım. konu güncel olamaya devam ediyor. -
-
106 xs var ıstersen 11,500 TL -
İlgi ve alaka için çok teşekkür ederim. benimde istediğim aynı türden arabalar ama ederi kadar olanlardan. o siteye hergün bakıyorum. ama insanlar uçmuş. herkes irbirine bakarak fiyat yükseltiyor. -
yaş 40 bana 106 bana fazla spor gelir. eskiden olsa düşünürdüm. teşekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: cilio
İlgi ve alaka için çok teşekkür ederim. benimde istediğim aynı türden arabalar ama ederi kadar olanlardan. o siteye hergün bakıyorum. ama insanlar uçmuş. herkes irbirine bakarak fiyat yükseltiyor.
bende 3 yıldır araç bakıyordum pazartesi günü aldım. alalı 5 gün falan oldu.
size birşey diyeceğim, ne yazıkki, bu siteden başka bir ihtimal yok elinizde...
pazar günü hava yağmurluydu, kapalı oto pazarına gittik,
satılmayan piyasası olmayan araçlara 4-5 bin tl fazla istiyorlar. hepsi galericiydi zaten... düz yolun ortasında gördüğümüz galeriler bile daha insaflı. zaten oto pazarında genelde bir kaç bmw vardı, gerisi hep chrevrolet cruze :S şaşırdım kaldım.. arada tek tük farklı markalar vardı ama çok pahalıydı.
( Koskoca oto pazarında bir tane 2000 - 2005 model clio görmedim. palioda yoktu... opel vectrada yoktu... 2 tane zar zor opel astra gördüm onlarda değerinin çok çok üzerindeydi. )
baktığım opel astra hb 2000 model ve üzeriydi.
oto pazarında 1998 model modifiyeli 23.500 dediler... bir tanede otomotik 230.000 kmde 2000 model bulduk her yanı yamuk yumuk, 23.500 dedi onuda 22.500 a indridi en son...
ve bu siteden 2000 model hb cd manuel 169.000 kmde opel astra değişen yok zar zor 19.850 ye aldık...
22.000 yazmıştı adam. 20 ye anlaştık,, triger falan değişmesi lazımmış zar zor ikna ettik adamı 19.850 ye aldık... ta antalyadan alanyaya gittik almak için.
--------------------
böyle bir piyasada pahalı olana bakıp 2-3 bin tl ucuzlatıp alacaksınız...
ya tanıdık birisinden alacaksınız yada bu siteden. 3. bir ihtimal yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 12 Aralık 2014; 21:58:21 >
-
Hocam 2007 symbol var 1.5 dizel araç komple boyalı sağ iki kapı değişmiş dediler gerçi ekspertiz de çıkmadı değiştiği.
Her neyse araç orjinal 91.000 de motor %99 çıktı klimalı sorunsuz bir araç.
Aracı 18 bine birisiyle anlaştık götürdük ekspertize adam sarı boya bulmuş anlaştığımız adamda vazgeçti gitti.
Sigortacı tanıdığımla görüştüm aracın kesinlikle ticaride çalışmadığını ve bir otel şirketinin kullandığını logosunun sarı olabileceğini söyledi.
16.500 e vereceğiz acil satılık olduğu için.
Detaylı bilgi almak ve aracı görmek isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.
Hayırlı alışverişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut25 -- 13 Aralık 2014; 3:59:06 > -
Hocam özelden mesaj atamıyorum. araba nerede? resimlerini atarsan sevinirim? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: umut25
Araba Antalya'da hocam.
Resim 1
Resim 2
Resim 3
kardeşim neden plakayı paintle boyama gereği duydun ? ne gerek var bunlara ?
adam zaten gelip hemen almaz önce bir bakar baktırır neyi var neyi yok. ancak uğraştırıyorsunuz insanları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 19 Aralık 2014; 14:20:02 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: netbook42
quote:
Orijinalden alıntı: umut25
Araba Antalya'da hocam.
Resim 1
Resim 2
Resim 3
kardeşim neden plakayı paintle boyama gereği duydun ? ne gerek var bunlara ?
adam zaten gelip hemen almaz önce bir bakar baktırır neyi var neyi yok. ancak uğraştırıyorsunuz insanları.
Araç babamın hocam biraz pimpiriklidir anlatamazsın derdini :) kusura bakmayın.
Bende plakanın açık bırakılması taraftarıyım.
Bu arada araç satılmıştır.
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut25 -- 21 Aralık 2014; 12:22:40 >
-
Merak ettim kaça sattınız arabayı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melih3688
Merak ettim kaça sattınız arabayı ?
Acil satılık olduğu için galericiye verdim hocam 14.500 e. -
Keşke aynı paraya binmek isteyen birine verseydiniz. Şimdi o galeri km si düşük olduğu için rakamı abartır da abartır. Neyse nasip tabi. -
Aracın motor inanılmaz iyiydi hocam gerçekten kimseye anlatamadım derdimi.Biniciye "sağ iki kapı değişmiş sağ şaside düzeltme var komple boyalı " cümlesini kurduğum anda kaçtı.Kimse bakmadı motora falan.
Bende gittim verdim galericiye mecburen. -
Galeri inş şase ve kaportasındaki durumları söylemeden sadece motoru güzel diye anlamayan birine uçuk rakamlara satmaya kalkmaz.
Kim aldı bilmiyorum, günahını almak istemem ama muhtemelen şasede düzeltme olduğunu falan söylemeden inş abartı bir fiyata satmaz.
Benzer içerikler
- peugeot 3008 paket sıralaması
- erp çarpma araç alınır mi
- sahibinden premium galeri nedir
- en az yakan 2. el eski arabalar
- accent era en dolu paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X