Şimdi Ara

14.000 TL'ye kadar Araba Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende senin durumundaydım, almaktan vazgeçmiştim. 14-15'e dandik araba alacağına toplu taşımalarda biraz daha sürün, para biriktir ve sanayideki ustayla samimi yapmayacak bir araba al.

Şu an seni anlıyorum, bir an önce otobüslerden kurtulmak istiyorum ama aldığın araba her köşe başında arıza yapmaya başlayınca pişman olacaksın. İstediğin kadar araştır, istediğin kadar incele, 14 milyara kadar sorun çıkarmayan araba yok. 5-6 milyar biriktir, sağlam bir şey alırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 323HB
     14.000 TL'ye kadar Araba Tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citroen saxo 1.5d kırsal motorinle bile çalışır mükemmel bir şehiriçi aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: usezer11

Renault twingo bakin hocam tam öğrenci işi.

Twingo kadar basti bir araç görmedim , bajaj 16 bine sattığı araba bile twingo ile yarışır kalite konusunda . el arabasına 4 teker takıp sürmüşler piyasaya
  • 1.3 multijet palio al tek kapı sonradan açma olanlardan. hem bişe yakmıyo hem parçası ucuz kafa rahat

• www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-daha-ucuzu-yok-arac-bir-hafta-istanbul-dadir-321888833/detay

İlanla ilgim yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-daha-ucuzu-yok-arac-bir-hafta-istanbul-dadir-321888833/detay

İlanla ilgim yoktur

ön iki çamurluk değişmiş ve ağır hasar kayıtlı.
    frene abansan sağa, gaza abansan sola çeker bu araba

• quote:

Orijinalden alıntı: mechenfurkan

Şehiriçi 14 litre diyo fabrika verisinde. Aman hocam öğrenciyiz

LPG ile şehiriçinde 25, 30 kr gibi bir tüketimi var. Uzun yolda daha da düşürmek mümkün. Daha atik, konforlu ve dolu bir araç bulmanız pek mümkün değil.
  • Rover 200 serisi 25 serisi 400 ve 45 serisi temizini bulun binin..
    Simdiki arabalarin cogunda yok bunlardaki konfor performans

• Bu araba fiyatları nedir böyle agalar? Millet çıldırmış.
  • Spring parcasi ucuzdur masraf cikarmaz dediler 95 model aracta boyasiz hatasizini buldum 3 ayda 1900 tlden fazla masraf ettim. Sirf muayenesinden 950 lira masrafli 5 gunde gecirebildim. Sattim suan klimali palio aldim huzur varmis dedim cok rahatim 1.2 palio tavsiye ederim. Twingo da tavsiye ederim 2 yilda 2 adet twingo kullandim fakat fiyatlarini cok abarttilar ayni paraya 4 kapi palio , fiesta flair gibi araclar almak dururken twingonun bir esprisi kalmadi artik.

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Valla bende anlamadım Hocam Desem ki 5 bin lira bütçe var araba bakıyorum. Bu yorumları alsam hak verirdim. O paraya araba bulunmaz otobüsle git vs. Ama 15 bin bütçe var deneme rağmen bu yorumları aldım.
    Orta kasa Broadwayler 15 17 bine satılıyor Allah sonumuzu hayır etsin

• Bu arada Skoda Felicia' ya bakıyorum. Kullanan öneren fikri olan var mı arkadaşlar ?

• 10 tl ye gittiğin yeri 50 tl ye gidiceksin
    sigorta 600-1000 arası çıkıcak
    bakım
    vergi
    muayne
    baba desteği olmadan zor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.