Şimdi Ara

14-15bine ne araba önerirsiniz??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: empire_loups

Bu fiyat aralıklarında ben de arıyorum.Yakıt ve bakım masraflarının ekonomik olmasından dolayı Clio Symbol 1.5 dCi tercih edilebilesi bi model aslında. Ama mesele temizini bulmak. Bayramdan sonra temiz ve uygun fiyatlı Symbol'lere bakmaya başlayacağım inşallah. 15-16 bin lira arasında çokca bulunabiliyor.

Alıntıları Göster
    bende düşünmedim değil o modelleri,ama şirket arabası olmaması lazım,ararken siz de dikkat edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prevailingboy

bende düşünmedim değil o modelleri,ama şirket arabası olmaması lazım,ararken siz de dikkat edin..

Alıntıları Göster
    bende haziranda sizin butcenize sahiptim, fabia aldim, O fiyat araliginda 206lar fiestalar ve bazi polo ve getzlerde bulunabiliyolardi, ama suan piyasa cok yukselmis, ancak fabia ve 206 bulunur sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

bende haziranda sizin butcenize sahiptim, fabia aldim, O fiyat araliginda 206lar fiestalar ve bazi polo ve getzlerde bulunabiliyolardi, ama suan piyasa cok yukselmis, ancak fabia ve 206 bulunur sanirim

hocam hangi özelliklerde ve kaç liraya aldınız aracı?piyasayı öğrenmek adına soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmik54

quote:

hocam hangi özelliklerde ve kaç liraya aldınız aracı?piyasayı öğrenmek adına soruyorum

ben 12.75ye almistim, 2001 fabia comfort (degisensiz boyasiz) 170 binde, Simdi piyasa ucuk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hilmik54

quote:

ben 12.75ye almistim, 2001 fabia comfort (degisensiz boyasiz) 170 binde, Simdi piyasa ucuk

Alıntıları Göster
     14-15bine ne araba önerirsiniz???

13 yıldır sanayiye sadece yağ değiştirmek için gitti. 1.3 motor ;)

edit: resimdeki araba bizim değil netten buldum ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guilty and the beast -- 1 Eylül 2011; 3:44:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guilty and the beast

Alıntıları Göster
    Kesinlikle corolla yı öneririm bende 97-98 efsane kasa veya 2000-2001 Corolla terra bakabilirsiniz. Aynı şekilde 99-2000 model Honda Civis bakabilirsiniz. Dizel düşünüyorsanız 2005 Accent Admire 1.5 CRDI öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk18

Kesinlikle corolla yı öneririm bende 97-98 efsane kasa veya 2000-2001 Corolla terra bakabilirsiniz. Aynı şekilde 99-2000 model Honda Civis bakabilirsiniz. Dizel düşünüyorsanız 2005 Accent Admire 1.5 CRDI öneririm.

Alıntıları Göster
    hocam bende o fiyat aralığında araç bakıyorum

Clio Privilage 1.4 16V
    Hyundai Getz 1.3
    Hyundai Accent Admire 1.6
    Palio 1.3 Multijet
    Skoda Fabia 1.4 16V

Benim akılmda bunlar var ha desenki hangisini alacaksın şu anda clioya ağırlık verdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

aynen bende 0 km aldım 11 yıldır 2001 vvt-i corolla kullanıyorum sadece yağ değişimine gittim. deyim yerindeyse 2. kez basmadım marşa 11 senedr en ufak bir sorunu olmadı. 97-98 yerine bence vvt-i corolla al hem daha modelli hem daha yeni teknoloji bir motor hemde daha güvenli ve daha donanımlı. 1.6 terra 15500-16 ya bulabilirsin bence biraz araştırırsan. ama bulursan special almanı şiddetle tavsiye ederim. çift arbag varsa terra dahi olsa bilin ki specialdir. ;) bu da dipnot olsun :DDD

• quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

aynen bende 0 km aldım 11 yıldır 2001 vvt-i corolla kullanıyorum sadece yağ değişimine gittim. deyim yerindeyse 2. kez basmadım marşa 11 senedr en ufak bir sorunu olmadı. 97-98 yerine bence vvt-i corolla al hem daha modelli hem daha yeni teknoloji bir motor hemde daha güvenli ve daha donanımlı. 1.6 terra 15500-16 ya bulabilirsin bence biraz araştırırsan. ama bulursan special almanı şiddetle tavsiye ederim. çift arbag varsa terra dahi olsa bilin ki specialdir. ;) bu da dipnot olsun :DDD

Alıntıları Göster
    corolla vvti al derim. başka bir şey demem.

hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

corolla vvti al derim. başka bir şey demem.

hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    Hundai Getz Yada Toyota Corolla Alın ikiside güzel arabadır yakıttada sorun çıkarmazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MersinMerkez

Hundai Getz Yada Toyota Corolla Alın ikiside güzel arabadır yakıttada sorun çıkarmazlar..

Alıntıları Göster
    aslında niyetim terra:) ama bgn bi araba buldum 98 gli special,ama içime sinmedi 200 binde 15 bin lira istiyo ayrıca ön kaput değişmiş ve lokal boyalar var
  • quote:

aslında niyetim terra:) ama bgn bi araba buldum 98 gli special,ama içime sinmedi 200 binde 15 bin lira istiyo ayrıca ön kaput değişmiş ve lokal boyalar var

Alıntıları Göster
    eğer 200 bin km olması sorun değilse 200 bindeki gli ye 15 verene kadar 180bindeki corolla terra speciale 15 500 16 veririm ben olsam. herkese xei gli ler daha büyük daha geniş araçmış gibi gelir fakat öyle değildir. toplam iç hacimde terra larefsane kasalardan geniştir, koltukları daha büyüktür. efsane kasaların sadece bagajı az miktar daha geniştir. ayrıca terralar efsane kasa corollalardan daha uzundur.
    buyrun örnek bir ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-bakimli-toyota-56745313/detay/ bakın pazarlıkla dahada aşağıya iner. km de 200 bin değil yani. hemde çft airbag ve abs mevcut. gli den tek eksiği gli de arka camlar elektrikli.(sol llerde 4 camda otomatikte hatta bazılarında 4 airbag dahil mevcut bu fiyatlara 2001 sol bulmanız çooook zor). ama ne olursa olsun bu araç terra specialin gli den 3 yaş daha yeni daha teknolojik ve daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.

• quote:

eğer 200 bin km olması sorun değilse 200 bindeki gli ye 15 verene kadar 180bindeki corolla terra speciale 15 500 16 veririm ben olsam. herkese xei gli ler daha büyük daha geniş araçmış gibi gelir fakat öyle değildir. toplam iç hacimde terra larefsane kasalardan geniştir, koltukları daha büyüktür. efsane kasaların sadece bagajı az miktar daha geniştir. ayrıca terralar efsane kasa corollalardan daha uzundur.
    buyrun örnek bir ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-bakimli-toyota-56745313/detay/ bakın pazarlıkla dahada aşağıya iner. km de 200 bin değil yani. hemde çft airbag ve abs mevcut. gli den tek eksiği gli de arka camlar elektrikli.(sol llerde 4 camda otomatikte hatta bazılarında 4 airbag dahil mevcut bu fiyatlara 2001 sol bulmanız çooook zor). ama ne olursa olsun bu araç terra specialin gli den 3 yaş daha yeni daha teknolojik ve daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Alıntıları Göster
    bakın şu ilandaki vereceğim araç sol special çift airbag abs 4 cam elektrikli full kadife koltuklar toyota corollanın full ü yani 2001 corollanın glispeciali gibi düşünün işte ;) hem km side uygun dediğiniz 98 gli ye göre bu aracın fiyatı bence çok uygun bence yoğunlaşın derim.eğer satılmadıysa. buyrun corolla 2001 sol special
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ruhsat-sahibinden-satilik-1-6-sol-toyota-56335176/detay/

• quote:

bakın şu ilandaki vereceğim araç sol special çift airbag abs 4 cam elektrikli full kadife koltuklar toyota corollanın full ü yani 2001 corollanın glispeciali gibi düşünün işte ;) hem km side uygun dediğiniz 98 gli ye göre bu aracın fiyatı bence çok uygun bence yoğunlaşın derim.eğer satılmadıysa. buyrun corolla 2001 sol special
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ruhsat-sahibinden-satilik-1-6-sol-toyota-56335176/detay/

Alıntıları Göster
    @kendikendine sizdeki araba nedir hocam,ben özelden mesaj atamıyorum,bi de luan ile terra farkı ne?

• quote:

@kendikendine sizdeki araba nedir hocam,ben özelden mesaj atamıyorum,bi de luan ile terra farkı ne?

Alıntıları Göster
    ilandaki gibi bir şeye bakın derim. ilandaki en donanımlı olduğu için bir de malum fiyatlar yüksek, bunun da yüksek tabi. ama focus sizi üzmez, ekonomiktir de.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-gha-sahibinden-57949085/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 4 Eylül 2011; 8:20:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

ilandaki gibi bir şeye bakın derim. ilandaki en donanımlı olduğu için bir de malum fiyatlar yüksek, bunun da yüksek tabi. ama focus sizi üzmez, ekonomiktir de.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-gha-sahibinden-57949085/detay/

Alıntıları Göster
    Ben Marea + Lpg diyorum. Sadece 2. eli biraz sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Alıntıları Göster
    Dizel Clio sümbül tavsiye ediyorum... NEDEN?

1. İkinci eli çok iyidir istediğiniz zaman fazla zorlanmadan satarsınız.

2. Araç çok ekonomiktir bana göre dünyanın en az yakan ünitesi bu araçta bulunmaktadır.

3. Kaskosu ucuzdur, bakımları ucuzdur, parçası ucuzdur, servisi yaygındır. (Uzun bir süreden beri Türkiye'nin en çok satılan modelidir)

4. Kendi sınıfı içerisinde yol tutuşu ve iç mekan ferahlığı iyidir.

Bir sümbül kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 4 Eylül 2011; 11:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Alıntıları Göster
    pejo 1.4 xr xs veya xt farketmez.1.6 olanlar tutulmuyo çok yakıo diye.
    corsa cdti
    corolla 00-01 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

pejo 1.4 xr xs veya xt farketmez.1.6 olanlar tutulmuyo çok yakıo diye.
    corsa cdti
    corolla 00-01 model

Alıntıları Göster
    veee sonunda aldım:) 99 model 108 binde honda civic 1.4is
  • quote:

veee sonunda aldım:) 99 model 108 binde honda civic 1.4is

Alıntıları Göster
    İyi güle güle bin hocam:)
    Kaça aldın peki ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.