Şimdi Ara

14-15bine ne araba önerirsiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğretmenim ilk arabam olacak nasipse,tek derdim,beni fazla sanayide uğraştırmasın,normal bakımı dışında,ekonomik olması iyi olur,bi de köyde yollar iyi bayır falan var,onu da çıkması lazım:)mesela bi hocada 1.4clio var 75bg zorlanıyo çok...herkes farklı bi şey söylüyo,dün senelerdir araba alım satım işiyle uğraşan komşum nette fiyatlar uçuk,en iyisi istanbul pazarı dedi,ama güvenilir mi o arabalara bilmiyom,he mahallede herkese araba aldı memnun olmayan yok:)bi de tatilden sonra al dedi daha ucuz olur ama beklemek de istemiyorum,sizce beklesem daha mı mantıklı?yardımlarınızı bekliyorum:)

• Araç olarak hyundai accent era önerebilirim , belirttiğiniz meblağdan 1-2 bin fazla olabilir .
  • accent era babamın arabası:) sevemedim pek,piyasa biraz pahalı galiba:(
  • hyundai getz tavsiye ederim , bizim araç 80.000km de , hiçbir mekanik problem yaşatmadı , bizdeki 1.3 benzinli o yüzden yakıtı normal , performansı da 1.3 motorlu araç için gayet iyi seviyede , ama daha ekonomik isterseniz 1.5 dizel mantıklı olur

he sanayiye bir kere gittik , onda da arka sis lambası patlamıştı ücretsiz değiştiler
  • OPEL CORSA TDCI
    OPEL CORSA TWINPORT
    PEUGEOT 206
    PUEGEOT 307
    MONDEO GHIA 99 MODEL
    KIA RIO
  • dediğiniz arabaların fiyatı internette çok çok fazlaa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Ayda Araba Almalıyım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: prevailingboy

dediğiniz arabaların fiyatı internette çok çok fazlaa...

hocam pazarlık payını düşecen zaten

• hocam bırak erayı köy yoluna gidecekmişsin 2 sene demez takırtıdan duramazsın..
    15-16 bine çok temiz vectra manda kasa alırsın 2,0 sıralı sistemleri benim araçtan bile az yakıyo hem alman arabası öyle yollarda hemen dağılacak araba değil.. yine sen bilirsin..
    şimdiden alacağın araba için hayırlı olsun
  • 2001 üstü megane I
    2000 üstü carisma avance
    2000-01 corolla terra
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

OPEL CORSA TDCI

CDTI

@prevailingboy
    Clio 1.6 16V RXT bakabilirsiniz.O, 1.4lere benzemez.

edit: ekleme
    Sanıyorum 110luk motorlar 4 kapılılarda kullanılmamış.Öyle olunca benim öneri değişiyor.Tek kapı olan 1.6 16Vlere bakabilirsiniz.Tek kapı istemezseniz Megane 1 bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 15 Ağustos 2011; 19:18:11 >

• sağolun:D kafam fena karıştı,akrabam bu alım satım işiyle uğraşıyo,istanbuldan gel alalım istediğini diyo,söylediği modeller nettekilerin çok altında bi fiyatta hem de..ben bu gidişle alamam:S
  • alırsın alırsın
    bu devirde arabanın az yakanı alınıyor sizde ona uygun bir araba seçersiniz artık..
  • Clio alırdım ben hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prevailingboy

öğretmenim ilk arabam olacak nasipse,tek derdim,beni fazla sanayide uğraştırmasın,normal bakımı dışında,ekonomik olması iyi olur,bi de köyde yollar iyi bayır falan var,onu da çıkması lazım:)mesela bi hocada 1.4clio var 75bg zorlanıyo çok...herkes farklı bi şey söylüyo,dün senelerdir araba alım satım işiyle uğraşan komşum nette fiyatlar uçuk,en iyisi istanbul pazarı dedi,ama güvenilir mi o arabalara bilmiyom,he mahallede herkese araba aldı memnun olmayan yok:)bi de tatilden sonra al dedi daha ucuz olur ama beklemek de istemiyorum,sizce beklesem daha mı mantıklı?yardımlarınızı bekliyorum:)

Tam da Clio symbol 1.5 dci tarif etmişsiniz yalnız bayramdan sonrayı bekleyin piyasadaki araba sayısı artar.

Bir de bu fiyattan alacağınız dizel symbol şirket aracı çıkması çok muhtemel, şirket aracı da olsa büyük bir kazası olmamasına dikkat ediniz. (plaka sorgulama) ve servisden ekspertiz yaptırınız.

• sanayide fazla uğraşmazsınız. imzamdaki 11 yıldır kullandığım vvt- corolla tavsiye ederim.deyim yerindeyse daha 2. kez marşa basmadım. hiçbir sorun yaşamadım 11 yıldır. yakıtıda lpg ile 9.5-10 litre burada 2.10 lpg fiyatından 2000 km nin ortalaması 180 kuruş yakmışım. 1.6 sını 15-15500 e bulursanız düşünmeyin hiç.
    ama 1.4 lerde bulursanız sizi tatmin eder 97 hp dir ve kasa çok ağır olmadığından gayet atiktir. 14-500 15 e en temzini bulursunuz 1.4 lerin.
    genelde kendi aracımı tavsye etmeyi sevmiyorum marka fanatikliği gibi algılandığından. ama yine bu araçlarala ilgili sormak istedikleriniz olursa pm den ulaşabilirsinz.
  • Polo 6n2 1.4 16V 101hp,Clio RXT 1.4 16v 98hp-1.6 RXT 90hp,Fiesta MK5 Fun-Ghia(Bir ihtimal MK6 da bulabilirsiniz)...
  • destekleriniz için sağolun,aslında ben corolla nın vvt motorluları var ya onlardan istiyorum,ama nedense araba tutulmuyo,tamamıyla türk mantıgı bence,kullanıp memnun kalmayan kimse görmedim,sanırım benim sorun,kafamda bi model olmaması:) ama en baştan beri efsane toyota hayalim var,ya da hatchback arabalar,peugeot206,polo,corsa gibi..:)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.