Şimdi Ara

800 bine kadar otomatik hatchback araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar bütçemi 800 bine kadar çıkarabiliyorum . Motoru Sorunsuz otomatik Hatchback araba önerisi rica ediyorumm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökçe06 -- 24 Temmuz 2024; 11:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kia Ceed consept plus paketine bakabilirsin cam tavanlı dolu dolu arabaya binmiş olursun hemde sanayiye uğramazsın.

• Loustin kullanıcısına yanıt

peki corsa 1.2. T 2021 40 binde nasıl sizce kaput boyalı olduğundan 840a koymuş alınır mı?

• 2013-2015 model toyota auris tavsiye edebilirim. Düşük km, temiz bulursanız uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.

• Gökçe06 G kullanıcısına yanıt

Pek ilgilendiğim bilgi sahibi olduğum bi marka değil o yüzden bişey diyemeyeceğim. Tavsiyemi araştırmanı öneririm

• Şehiriçi kullanacaksanız Kia picanto, mitsubishi space star öneririm. Sıfır bile alabilirsiniz belki. B sınıfı Kia stonic var bende. Şahsi sebeplerden satılığa çıkardım. Bütçenizi yükseltebilirseniz DM den yazabilirsiniz.

• Gökçe06 G kullanıcısına yanıt
    2 hafta otomatik 1.2 t 2023 model kiraladım sürüş Ve motor olarak çok güzel araç ama aile kalabalıksa uzak durun arka yaşam alanı çok dar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • POLO

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.