Şimdi Ara

720 bine kadar otomatik araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam 720 bin Tl ye kadar otomatik km en fazla 150 bin civarı olan otomobil önerir misiniz ?
    Baktığım modeller dizel olarak megane 3 clio 4 citroen c4 bluehdi 308 bluehdi kia cerato bulunabilirse kia ceed
    Benzinli modellerde clio 5 1.3 tce bulabiliyorum ve psa 1.2 puretech olanlarda var ama sorunlu diye biliyorum onlarıda
    Tercihim tam otomatik olması aklımda ki ilk modelde açıkçası C4 bu listede ki araçlardan kullananlar var ise yorumda bulunabilirler mi
    Robotize şanzımanlı modellerden istemiyorum çift kavrama volkswagen hariç yada tork konvertörlü modeller tercihim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arada yolcu olarak binmek dışında bu modellere sahip olmadım fakat alacak olsam kesinlikle 308 bluehdi alırım. İki kronik sorun göze alınabilirse (boya vernik atması ve adblue), gerekli bakımları yapılmış tedbir alınmış ise 308 iyi bir tercih.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea 1.6 e torq benzinli otomatik tavsiye ederim. En sorunsuz egea kombinasyonudur. Atmosferik benzinli motor ve torq konvertörlü tam otomatik bir şanzıman . Temizi ve 100 bin km altı 750 civarına rahat bulunur. Km 120 olursa 700 e kadar düşüyor lounge paket full olan

• sürattrage S kullanıcısına yanıt

1.6 dctten farkı nedir, genelde e torq önerilmiş. Genelde uzun yol yapmak için alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-torq motor ve şanzuman pek sorun yaratmaz fakat parçaları pahalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700 bin bandında otomatik araç
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.