Şimdi Ara

170-180bin'e kadar otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daniloo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam, yıl içinde avcılar-maslak arası haftada 4-5 kez okula giderken kullanacağım ve yılda 8-9 kere uzun yol yapacağım bir araç bakıyorum. tek tercihim otomatik yada yarı otomatik vitesli olması, onun haricinde kasa tipi yada benzinli-dizel olması şu an çok önemli değil. aklımdaki araçlar:

-2017 yada 2018 model focus
    -2017 yada 2018 corolla
    -2018 megane
    -2016 golf
    -2017 ve üstü polo
    -2017 şerit takipli astra

konunu tamamen acemisi olduğum için her türlü önerinize de açığım.

• Elite paket 2016-2017 dizel otm Astra sedan olabilir. Ya da Hb yeni kasa dynamic paket.

2016 design Paket Insignia olabilir yine dizel otm

Icon paket Megane dizel otm olabilir. Fena araç değil bence piyasa şartlarında.

Dizel 2014/2015 Golf olabilir highline bulunursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 24 Ağustos 2020; 23:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'un yoğun trafiğinde haftanın 5 günü kullanacaksan tam otomatik bir araç öneririm hele ki ikinci el alınacaksa.

Astra K ya da makyajlı 308 düşünürdüm yerinizde olsam.

0 olarak ise yeni corsa eat8 li alırdım.

• A3 hb iyi olur bence hem genc isi bilmiyorum o fiyata var mi belki 1.0 olabilir

Edit: yokmus. 200den basliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 24 Ağustos 2020; 23:17:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf ve poloyu dsg olduğu için elerdim. Yoğun trafikte saatli bomba. Corolla bana göre dede arabası. Megane veya astra alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polo bence düşünme güzel ama uzun yolda yorabilir , golf güzel , a3 demiş birisi A3 Hb de güzel bende, focuslarda çok beğeniliyor, diğerlerine yorumum yok

• Yoğun trafik için tork konvertörün - si düşük hızlarda gaz pedalıyla hızı ayarlamak rahat değil. Kavramalı otomatiklerin - si aşırı yoğun trafiğe dayanıklı olmaması. Honda ve Toyota grubundaki CVT ise yoğun trafikte pek sorun çıkarmamakla birlikte - si corolla ve Civic gibi c sınıfı araçlarda yoğun trafikte yakıt tüketiminin 10 litreleri bulması.

şehir içi için ideal araba dur kalk için uygun fazla büyük olmayıp dünüşleri vs kolay olan dur kalklı seyirde fazla yakmayan ve şanzımanı dur kalka dayanıklı araçtır.

şehir dışı için ideal araba daha büyük, yalıtımı iyi,yol tutuşu iyi beygir gücü daha yüksek arabadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 1 Kasım 2020; 23:6:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.