Şimdi Ara

14/3/11 oynayıp taşıyamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ormanda olaf oynadım ama 4 tane kolsuz geldiği için yine kaybettim yine kaybettim

• malesef s3 s4 deki gibi takımı taşıyamıyorsun tek başına, takım oyunu şart yada en az 3 kişinin kolları olması gerekiyor
  • takima da kill birakmaliydin. olafin tasima potansiyeli o kadar yuksek degil
  • Pc ye geçince oyun geçmişini atacağım arkadaşlar takımada bıraktım inanın 11 asist az değil ama plat elo leş işte ben ghost+ulti+görkemli zafer basıp karşıda trisi kesiyorum(çok kasmıştı), 5 kişinin arasından ejder çalıyorum takım sinema izler gibi izliyor bide pişkin pişkin sövebiliyorlar
  • İntihar sebebidir Allah kimsenin başına vermesin.
  • Aynı şeyi ben bu forumda aylardır diyorum,egoist dediler,iyi olsan yükselirsin dediler.İşte öyle olmuyor.''Ya kardeşim hep mi kötü takım geliyor?'' diyorlar.Evet,bozgun alınca takımımdan dolayı oluyor bun da yalan yok.Bozgun aldığım oyunlara bakılsa hep takımımda birilerinin ölümü;killinden kat kat fazla oluyor.
  • Olabiliyor bu tür şeyler normal. Bazen sırf pick farkına kaybediyorsun.

Adam J4 almış ben Evelynn oyun başı etkisizdi ama adam bir noktadan sonra sadece attığı ultiler ile adc sine vurması için pozisyon oluşturdu. Tek skille oyun tf verdik kaç kere önde olmamıza rağmen, oluyor bu tip şeyler. Ayrıca Olaf ın taşıma potansiyeli zayıf, skorun iyi olması taşıyacağı anlamına gelmez. 6/8/24 İllaoi senden daha çok taşıma potansiyeline sahip.
  • Olaf tek kişiyi alıp oradan çıkmanı sağlayan bir hero yani arkadan bi dmg desteği şart Ormanda amumu daha çok iş yapar bana göre 5 kişiye oyunun bir noktasında ulti tutturdum sadece jinx olmasına rağmen 5 ide öldü.Yani alan hasarı win potansiyelini arttırır.Jinx 4-5 ben 10-2 ydim orası ayrı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Aynı şeyi ben bu forumda aylardır diyorum,egoist dediler,iyi olsan yükselirsin dediler.İşte öyle olmuyor.''Ya kardeşim hep mi kötü takım geliyor?'' diyorlar.Evet,bozgun alınca takımımdan dolayı oluyor bun da yalan yok.Bozgun aldığım oyunlara bakılsa hep takımımda birilerinin ölümü;killinden kat kat fazla oluyor.

Bir azalıyorlar, bir çoğalıyorlar. Bitmiyorlar...
  • 26 4 10 dan 26 10 15 oldum ve kaybettim lee sin jungdum :( Yıldım kolsuzlardan
  • Postal Dude P kullanıcısına yanıt
    Jung blue vermeyince afk kalan mid. Sup kill çaldı diye feedleyen adc. Toplanede karşıyı feedleyip jung farkı deyip söven sığır. Bunlar 2 3 maçta bir takımda olmazsa işim rast gitmiyor
  • furkansuna kullanıcısına yanıt
    36-9-X oynayıp backdoorla kaybetmekten(Minyonu yanıma çekerek base imi bozan bir blitzden dolayı) daha kötü değildir bu durum
  • Bunu buraya yazmanın manası nedir. Senin için değil herkes için söylüyorum. Sıkıldım artık bu konulardan. Hepimizin başına yüzlerce defa gelmiş birşey. Az önce 25-8-25 oynadım. Son fightta maçı aldık ama kaybedebilirsin de yani. Olabilir iyi oynayıp lane kazanıp takım yüzünden maç kaybetmek bu oyunun doğasında var çünkü cs oynamiyoruz bu oyun takım oyunu. Oyunu zevkli kılan da bu. İyi oynayıp kaybedersin kötü oynayıp kazanırsın iyi oynayıp kazanırsın kötü oynayıp kaybedersin bunlar her şekilde olabilir bunu buraya bi hırsla yazmak doğru değil bence. Niye yazıyorum bunu. Çünkü bende önceden böyleydim. Kurtulmaya çalışıyorum bundan. Sebebi de bu işin sonu takımındakilere flame yapmaya kadar gidiyor. Onun için iyi de oynasan kötü de oynasan elinden geleni yap ve ben şöyle iyiydim ama takım şöyle kötü diye burayı ağlama duvarı olarak kullanma. Nasıl ki sen kötü oynarken biri sana laf söyleyince hoşuna gitmiyorsa sende takımındakilere bunu yapma. Bilerek kötü oynamadığı sürece hiçbir sorun yok. Zaten sen iyi oyununu sürdürürsen yüksek liglere ulaşırsın ve senin gibi maç taşıyanlarla beraber girip yükselirsin. Flame yapma oyuna odaklan kaybedince ggwp yaz yeni oyuna geç.

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Hocam spamla diyorsunuz kendinizde görüyorsunuz bir okuyun yazdıklarımı hocam iyi oynayıp kaybedersin tamam da bizim ayar oldugumuz nokta o değil iyi oynadın takımdan 2 kişi 1-10 gitti kaybettin emeğin boşa gitti bari yenilgi alsanda senin performansına göre değerlendirilse spamlamak zorunda bırakıyor bu oyun git bak senede 800 ranked game atıp plat dia olanlara oyun bilgisi yok sadece spamlamıslar sonra ulan bu plat elo niye bu kadar leş diyoruz oyun iyi oynayanların haricinde çok oynayanların yükseldiği bir oyun haline geldi 1-10 gidip hiç bi halt yapmadan diğer "4" kişinin iyi oynayıp taşımasıyla oyun kazanan adama ne diceksin ? bak 4 kişi dedim eğer o takımdan sadce 1 kişi iyi oynasaydı yine tasıyamıcakdı o adam 25 lp hak ettimi etmedi mi şimdi asıl mesele bu ? ben niye zaman harcamak zorunda kalıyorum bu kadar. İyi takım gelmesini niye bekliyeyim ? Siz diyorsunuz ki kardeşim iyi isen her türlü yükselirsin dediğin doğru benim ayar oldugum nokta ben 50 maçda yükselebilecekken takım yüzünden niye 150 maçda yükseleyim ? Şu oyunu sezon 3 den beri oynuyorum ranked attıgım maç sayısı toplam 150 i geçmemiştir "3 sezonda" cok düşük bi rakam değil mi 3 sezonda 150 maç mı attın topu topu dersin evet ama millet 1 sezonda 1k maç atabilenler var sonra niye o elo kalitesiz. Ben eu westde oynuyorum paso normal game takılıyorum ranked giriyorum adam karsısında hecarim vs pickini görüyor gidiyor mf adc alıyor tfde direk yok oluyor yazıyorsun stfu yazıyor :D
    1-10 gidiyor kaybediyorsun.

Al benim profil : euw.op.gg/summoner/userName=BTA+CLasSy

Loose olan oyunlarıma bak bakayım benim takımımdakilerin skoru nasıl.

Kaybedince geç diğer oyuna demekle olmuyor koyuyo insana günde 8 maç ranked atıcak zamanı yok kimsenin 2 3 tane atıp iyi oynayıp emeğinin karsılıgını almak istiyor millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 4 Aralık 2016; 15:5:54 >

• Serzenişin boşa, iyi oynaman her zaman win getirecek diye bir kaide yok kötü oynamanın her zaman lose getirmediği gibi.
  • aynen öyle hocam da işte koyuo adama ya bende böyle qq yaparak içimi rahatlatıyom :D
  • Kendinden eminsen genel olarak kendinden emin bir duo bulursan büyük yararı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

36-9-X oynayıp backdoorla kaybetmekten(Minyonu yanıma çekerek base imi bozan bir blitzden dolayı) daha kötü değildir bu durum

Katliam alınca 70 saniye süre varken oyunu bitirmek yerine 4 kişi barona gidip barona ölüp maçı kaybettirmişlerdi Hayatımda daha hızlı yazı yazdığımı hatırlamıyorum .
  • Özellikle oyun uzayınca tek geziyorlar,saçma sapan yerlerde ve zamanda takım savaşları yapıyorlar,totem kesinlikle atmıyorlar totem aramak o desen hiç yok zaten.Böyle bu kafayla oynayan takım arkadaşların olunca ve uyarılarına rağmen bildiklerini yapıyorlarsa kaybediyorsun buna yapacak bişey yok.Tek girmeyeceksin oyuna bu oyun takım oyunu.Bütün sorunlar tek başına girince oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Aynı şeyi ben bu forumda aylardır diyorum,egoist dediler,iyi olsan yükselirsin dediler.İşte öyle olmuyor.''Ya kardeşim hep mi kötü takım geliyor?'' diyorlar.Evet,bozgun alınca takımımdan dolayı oluyor bun da yalan yok.Bozgun aldığım oyunlara bakılsa hep takımımda birilerinin ölümü;killinden kat kat fazla oluyor.

Maalesef haklısın artık tek başına oyun taşımak diye bir şey yok. Senin oyununa ayak uyduracak en az bir kişi daha lazım. Backdoor vb. gibi çok ekstrem bir durum olmadıkça tek başına oyun taşımak çok zor artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.