Şimdi Ara

14/3/11 oynayıp taşıyamamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkes her zaman feedlemiyor trol olmadıkça, ben bazen takımıma gelen feedleyen oyuncuların diğer maçlarına bakıyorum .çok iyi oyun çıkarmışlar 3 te 3 , 2 de 2 bile yapmış adam bir önceki maçlarında, ben anladımki çok kill sadece bir oyuncuda kaldığı zaman rakip takım focus yapıyor ve oyun kaybediliyor. en iyi oyunlar sup hariç herkesin eşit şekilde vurabildiği hasarlardan çıkıyor. sen 14 kill alacağına sup hariç herkes 3 er kil alsa oyun dönerdi diye düşünyorum. tabi oyun şartlarına da bağlı..
  • Ormanda oynarken bir lane feedlese bile oraya yoğunlaşabiliyorsun. Ama gerçekten takımca saçmalanıyorsa yapabilecek hiçbir şey yok.

14/3/11 oynayıp taşıyamamak

Mesela şu oyunda hiç sinirlenmedim bile. Bu oyunu oynayacaksak adil olmadığını bilip emeğinin karşılığını alamamayı göz önünde bulundurarak oynamak lazım.
  • Kayle orman deneyin "Hyper Carry" lafının can bulmuş hali.

Olaf ile taşısan şaşardım.
  • oyundaki herkesin CSleri ? karşı lanerlardan ve junglerdan levelin yüksekmiydi ? Ne kadar süre boyunca ? Itemization ? Objektif ? Vision ? hmm takım kolsuz
  • Birisi 14/3 diğerleri 6/3 5/2 felansa o takım yenilir, tek başına oyuna taşıma bitti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.