Şimdi Ara

14.500 YTL YE OLAN BU BMW Yİ ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arabadan çok iyi anlayanlarınız varsa artıları ve eksileri nelerdir bu bmw nin. satan adam çok dürüst konuşması iyiydi fiyatta iyi ama sizin yorumlarınız da benim için önemli

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1081319

• km side pek azmış canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: morvo

km side pek azmış canım
    Sırf BMW'm olsun diye alıcaksan eğer al.Ama yoksa araba bence gaz yağı tenekesi
  • quote:

km side pek azmış canım
    ben vermem o arabaya bu parayı kendş görüşüm tabi ama bakımlı cirlop gibiyse bilemem ama ben satın almam

@özgür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***T-MAC*** -- 13 Ağustos 2007; 21:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***T-MAC***

ben vermem o arabaya bu parayı kendş görüşüm tabi ama bakımlı cirlop gibiyse bilemem ama ben satın almam

@özgür

Alıntıları Göster
    O kasa BMW lerin 3.16 ve 3.18 leri hic önerilmiyor hem cok yakıyor hem de gitmiyorlar.
    Şahsen ben almazdim. Ama yine tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43457567878756

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

tabiki kardeş sırf bmw olsun bide karı kız takımına hava olsun istiyorum uzun zmandır burnumda tütüyo artık havamı bulmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihat Sırdar

quote:

tabiki kardeş sırf bmw olsun bide karı kız takımına hava olsun istiyorum uzun zmandır burnumda tütüyo artık havamı bulmam lazım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nihat Sırdar

quote:

o bmw ile biraz zor kanımca

• quote:

Orijinalden alıntı: ***T-MAC***

@özgür

Alıntıları Göster
    1,600 CC denmiş motora ama 75 beygir az değil mi o araba için. Bide km si çok fazla 330 bin , genede sen bilirsin ama bence beygir ve km den kaybetti benim güzmde. gerçi performansı nasıldır binmeden bişey denemez ama tam kesin bişey seölmiyorum tabiki.

• quote:

km side pek azmış canım
    bmw hastasıysan al. yedek parçası kolay bulunurmu veya satacak olursan hemen satılırmı şüpheli bence. onun için 14.500 iyi bir araba alabilirsin ne bileyim focus olablir renault megane olabilir . şuda var hiçbiri bmw yi tutmaz ama bu araç sana çok masraf çıkartabilir.

örneğin ben subaru hastasıyım ama alacak param olsa almam (çok zengin olmadıkça) honda civic alırım. yani ülkde hangisi tutuyorsa onu al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarashman

O kasa BMW lerin 3.16 ve 3.18 leri hic önerilmiyor hem cok yakıyor hem de gitmiyorlar.
    Şahsen ben almazdim. Ama yine tercih sizin.

Alıntıları Göster
    330.000 km çok yav bence o paraya 2006 palio ya da grande punto al...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdn&mlty

330.000 km çok yav bence o paraya 2006 palio ya da grande punto al...

Alıntıları Göster
    bnce 14,500 ona wercene 1996 1998 model 3,20 cabriolar war 18 20 milyara onlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

bnce 14,500 ona wercene 1996 1998 model 3,20 cabriolar war 18 20 milyara onlara bak

Alıntıları Göster
    kesinlikle almam.. asla almam... katiyen almam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xf

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mainfield

quote:

Orjinalden alıntı: xf

Aynen.

Alıntıları Göster
    bmw yi oparaya alabilirsin ama ariza durumunda diger araclara gore daha pahalidir heleki bmw gibi araclarda motora igi bakilmadiginda bu km o arac icin tehlikeli olabilir genede karar senin

edit: adamlar motoru yeni yapmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 13 Ağustos 2007; 22:14:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fubo

bmw yi oparaya alabilirsin ama ariza durumunda diger araclara gore daha pahalidir heleki bmw gibi araclarda motora igi bakilmadiginda bu km o arac icin tehlikeli olabilir genede karar senin

edit: adamlar motoru yeni yapmis

Alıntıları Göster
    bak sana şöle söleyeyim

bnlar accayip yakar

benzin istasyonun varsa al (ama bence benzinliin olsaydı bunu almazdın )

bizim sokakta kaportacı var 3,18 onunda 98 model

adam 2 senedir satmaya çalışıo kimse almıo

bence 14 bin ytl paran varsa 0 araba al 14 bini peşin gerisini taksit yapsınlar

• km si problem değil adamlar yazmış altta" SIFIR MOTOR YAPILMIŞTIR" bazıları punto falan al demiş ama punto da araba değil bmw nin yanında haksızmıyım?şu dünyaya gelmişim bi bmw sahibi olayım param olsa m6 alırım ama napim param buna yetio
  • quote:

km si problem değil adamlar yazmış altta" SIFIR MOTOR YAPILMIŞTIR" bazıları punto falan al demiş ama punto da araba değil bmw nin yanında haksızmıyım?şu dünyaya gelmişim bi bmw sahibi olayım param olsa m6 alırım ama napim param buna yetio
    Hocam 316 ile kıza buza hava atılmaz. Arkadan teneke lafını yersin hava atmaya kalkarsan 316 ile. Aynı model 320i'lerin fiyatlarıda o civarlar, ayrıca bu araca bu fiyat pahalı. Ki; 320i dururken buna bakılmaz bile. Bmw 320 bakmanı tavsiye ederim 93-94 model. Farkı kendinde göreceksin arabayı yakından gördükden sonra..

• quote:

km si problem değil adamlar yazmış altta" SIFIR MOTOR YAPILMIŞTIR" bazıları punto falan al demiş ama punto da araba değil bmw nin yanında haksızmıyım?şu dünyaya gelmişim bi bmw sahibi olayım param olsa m6 alırım ama napim param buna yetio
    punto munto alcaana 500 bin km bmw al daha iyi ya
    bak ya hem de grande puntoymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

punto munto alcaana 500 bin km bmw al daha iyi ya
    bak ya hem de grande puntoymuş

Alıntıları Göster
    Bizim burda modifiye SubarU imprezza 12.000Ytl (12 milyar) 98 model

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nihat Sırdar

quote:

o zaman tek kapılara bak. piyasada 316i coupe fazla yok fakat 318is oldukça fazla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.