< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sevgilimin geçmişi
-
-
yalan varsa evlilik sıkıntı.
eski sevgililerini nerden nasıl buldun da hepsinin mesajlarını okudun ?
-
olm durup durup aynı konuyu açıyon. iki ay önce de 6 aydır sevgiliydiniz, zaman sizin için geçmek bilmiyor anlaşılan. o kadar ciddi sanıp cevap verdik hâlâ bunu mu sorguluyorsun iki aydır ya? yürü git terk et kızı, eğer gerçekten bir kız var ise. ciddiye alıp cevap verdiğim saatlerime yazık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ah sen bide benim gogle chrome geçmişimi görsen
-
Kızın geçmişinin olması ayrı bir konu duruma göre değişen bir şey bana kalırsa. Ama sizin ilişkiniz sağlıklı olmaz gibime geliyor. Bu sorunu aranızda çözmeniz lazım toksik bi ilişkinizin olmasını istemiyosanız. Muhtemelen sen ondan ayrılırsın diye anlatmamıştır sana ama senin de o eski sevgililierini bulman harbi kızın hoşuna gitmez bence. Harbiden nerden buldun acaba
-
bakire kiz bulmussun daha ne istiyorsun miladerim
O kız patlayıp diktirmiştir bile. 2 aylık sevgili yapan kimseden hayır gelmez. Evlendiğinde bile sağa sola gider o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız hiçbir sevgilisinden kendisi ayrılmamışki onlar bırakmış hep benim şuan kafamı kurcalayan şey bu devirde her kız sevgileliryle bu konusmakarı yapıyormu yani bütün kızlar boylemi, yoksa bu kızdamı bir sorun var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanka konu şu şuanki devirde bütün kızlar bu kızın konustugu gibi +18 konuları sevgilileriyle konusuyormu tahrik oluyormu? Benim merak ettiğim bu pek ilişkisi olmuş bir insan değilim o yüzden ork kızları tanımıyorum çoğu kız hatta hepsi dencek kadar kızların çoğu böylemi sevgilileriyle bu konuları kınusuyorlaemı tahrik oluyorlarmı
Ya yalan yok ortada benim takıldığım şey şu, bu kız şimdi bole +18 şeyler falan konuşmuşya sevgilisiyle aslında bunu bütün kızlar sevgilisiyle yapıyormu yani bu kınulara hepsi giriyormu tahrik oluyormu genelleme böylemi yani, ben bunu anlamak istiyorum, pek ilişkisi olan biri değilim ben yani kızlarla bir geçmişim yok o yuzden tecrubesızım kızları bılmıyorum
O kızla belki evlenilir de seninle evlenilmez.
seninle evlenilir sanki. tipe bak.
-
Ben evliyim haceli
İlişki yasamadiysa dert etme çocuk sormuştur kız cevaplamistir bosver o kısmı
Kanka ilişkiye girmemis kız kız bakire yani biliyorum eminim, cocuk birsey sormuyor kıza kız kendisi açıyor konuyu bi yerden giriyor ilerletiyor mesela sen beni özlemedin i göğüslerimi falan diyor anladınmı?
Tamam ilişkiye girmediyse sıkıntı yapma o kadar idare et sen
İşte bende bilmiyorum tam ne yapacağımı, hani bu konusmaları bütün kızlar yapıyormu sevgilileriyle bu devirde
Ben ayrılırım
Şu bekaret muhabbetini artık aşmanız gerekiyor, şu an kız ile mutlu isen yeterli. Şunu aklınızda bulundurun; hiç kimse sizin için yaratılmadı, kimse sizi beklemek zorunda değil hayatında. Kızın senden önce sevgilisi olmuş birkaç tane gayet normal, seninle nasıl sevgili ise şu an, o zamanda onlarla sevgiliydi bu tarz konuşmalar yapması gayet normal. Eğer sevgilisi varken başka erkeklerle bu muhabbeti yapmış olsaydı gayet haklıydın.
Ayrıca sevgilisi ile cinsel ilişki yaşamış da olabilir, yine aynı şekilde kimse sizin için yaratılmadı. Sevgilileri ile yaptığı müddetçe gayet normal, seninle şu an nasıl yapıyorsa onlarla da sevgili iken yapmış bayağı normal yani.
Sen kendince beklemiş ve kendin gibi birini arıyor olabilirsin bu senin doğal hakkın, ama kimseye sırf eski sevgilileri ile cinsel bir şeyler yaşamış diye laf atmayın, yadırgamayın, saçma saçma yok patlaktır şudur budur demeyin, kendinizi küçük düşürüyorsunuz.
Şu bekaret muhabbetini artık aşmanız gerekiyor, şu an kız ile mutlu isen yeterli. Şunu aklınızda bulundurun; hiç kimse sizin için yaratılmadı, kimse sizi beklemek zorunda değil hayatında. Kızın senden önce sevgilisi olmuş birkaç tane gayet normal, seninle nasıl sevgili ise şu an, o zamanda onlarla sevgiliydi bu tarz konuşmalar yapması gayet normal. Eğer sevgilisi varken başka erkeklerle bu muhabbeti yapmış olsaydı gayet haklıydın. Ayrıca sevgilisi ile cinsel ilişki yaşamış da olabilir, yine aynı şekilde kimse sizin için yaratılmadı. Sevgilileri ile yaptığı müddetçe gayet normal, seninle şu an nasıl yapıyorsa onlarla da sevgili iken yapmış bayağı normal yani. Sen kendince beklemiş ve kendin gibi birini arıyor olabilirsin bu senin doğal hakkın, ama kimseye sırf eski sevgilileri ile cinsel bir şeyler yaşamış diye laf atmayın, yadırgamayın, saçma saçma yok patlaktır şudur budur demeyin, kendinizi küçük düşürüyorsunuz. |
olm durup durup aynı konuyu açıyon. iki ay önce de 6 aydır sevgiliydiniz, zaman sizin için geçmek bilmiyor anlaşılan. o kadar ciddi sanıp cevap verdik hâlâ bunu mu sorguluyorsun iki aydır ya? yürü git terk et kızı, eğer gerçekten bir kız var ise. ciddiye alıp cevap verdiğim saatlerime yazık.
|
o zaman biraz gavat olmamız lazım hocam söylediklerinize göre. ne çok fazla, ne de çok az. |
dediklerine kelime kelimesine katılıyorum fakat bu konu hakkında türj halkında öyle bir algı oluşmuş ki bu algıyı kırmak çok çok zor. ben bunları çevremdeki insanlara söyleyince gavat oluyorum xd |
Benzer içerikler
- medikinet 20 mg kullananlar yorumları
- top nasıl sektirilir
- pajeet ne demek
- psikolojik tedavi için hastaneye yatmak
- saç boyasıyla sakal boyanır mı
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X