o zaman biraz gavat olmamız lazım hocam söylediklerinize göre. ne çok fazla, ne de çok az. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Nisan 2022; 21:34:53 > |
Sevgilimin geçmişi (2. sayfa)
-
-
gavat olmak ile ilgisi nedir hocam? bu devirde artık herkes sevgilisi ile bir şeyler yaşıyor. Cinsellik önemli bir nokta bir ilişkide, sen kendini gerçekten birine saklıyorsan dediğim gibi bu zaten senin en doğal hakkın, kendin gibi birini isteyebilirsin. Fakat bu durumda da gidip sevgilileri ile sevişenlere laf atmak ne kadar doğru?
-
Kanka kafam çok karışık bitmiş durumdayım, napcağımı bilmiyorum ya en çok merak ettiğim bütün kızlar böylemi yani hepsi sevgilileriyle böyle şeyler konuluyormu yaşanmışlığı sormuyorum, her kız bole +18 diyaloglar acıp konusuyormu sevgilileriyle bu devirde bunu anlayamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sevgilin kaç yaşında, sen kaç yaşındasın?
-
Kanka ilişkiye girmemis kız kız bakire yani biliyorum eminim, cocuk birsey sormuyor kıza kız kendisi açıyor konuyu bi yerden giriyor ilerletiyor mesela sen beni özlemedin i göğüslerimi falan diyor anladınmı? Ben dediğim gibi kızları pek tanıyan bilen biri değilim pek sevgilim olmadı benim merak ettiğim şuan bu yılda bütün kızlar böylemi yani hepsi sevgileleriyle böyle şeyler konuluyormu konuşmak istiyormu yoksa benimkindemi bir sıkıntı var
Ben 22 o 21
Kanka ilişkiye girmemis kız kız bakire yani biliyorum eminim, cocuk birsey sormuyor kıza kız kendisi açıyor konuyu bi yerden giriyor ilerletiyor mesela sen beni özlemedin i göğüslerimi falan diyor anladınmı? Ben dediğim gibi kızları pek tanıyan bilen biri değilim pek sevgilim olmadı benim merak ettiğim şuan bu yılda bütün kızlar böylemi yani hepsi sevgileleriyle böyle şeyler konuluyormu konuşmak istiyormu yoksa benimkindemi bir sıkıntı var
Sen yenisin galiba? 😂 Yas kac kardesim? Sana şöyle soyleyeyim ben 2000lerde lisede okudum. O zamanlarda sosyal medya yokken bile kızlar böyleydi. Herkes boyle demiyorum ama evet yuzde 99u böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız senin sorun edeceğin şeyi yapmamış en azından bu açıdan bakabilirsin eğer bekareti çok takıyorsan. Sevgilisi ile bu tarz şeyler konuşması çok da önemli değil emin ol dünya demicem ülkenin yarısından çoğu bu konuşmaları yapıyor artık. Ayrıca belli ki kız yeni yeni seksüel yönlerini keşfediyor (yaşlarınızdan yola çıkıyorum) eğer kızla devam edersen ciddi bir şekilde, eminim ilki sen olursun cinsel ilişki açısından da. Senin şu an bakman gereken tek şey, kız ile mutlu musun? Aranız genel olarak iyi mi? Birlikte zaman geçirebiliyor musunuz? Seni sevdiğini gösterebiliyor mu? Bunlar önemli gerisi boş iş, eğer seninle beraberken başka erkeklere böyle olmuyorsa ki aldatmak olur o zaten, sorun yok demektir.
-
tabiki de bütün kızlar öyle değil. ancak kızlarda yaş arttıkça bekaret oranı düşer ters orantılı olarak. doğru orantılı olarak da yiyişmişlik ve sanal seks yapmış olma olasılığı artmakta. mevcut kız arkadaşın genç daha yolun başında 21 yaşında. istersen biraz daha şans ver. içine sinmezse terk edersin ilerde. kendin gibi bakir, dirty talking yapmamış kız istiyorsan daha genç, 18'lik kızlarla takılman lazım. kulağa biraz sübyancı gibi gelebilir, yanlış anlaşılmasın ama istatistiksel olarak el değmemiş kız oranı daha fazla genç kızlarda.
-
bir de kız sana sadıksa, seni sevdiğini hissettiriyorsa sana gerçekten, yamuk yapacak bir tip değilse biraz gavatlık yapıp tolerans göstermen gerekecek kızın geçmişindeki dirty talkinglere sen de seviyorsan onu eğer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Nisan 2022; 22:18:36 > -
Herkez öle diyor😊 bu konusmaları sevgilisiyle yapmayan kız bulamazsın hadi buldun diyrlim en fazla binde birdir onada sen aşık olmazsın diyolar😅
Yani bilmiyorum, ama şimdi diyelimki bıraktım unuttum e başka birini sevdim e onda çıkmıycakmı boyle seyler? Bu devirde en az 1 kerede olsa kızlar sevgilileriyle bu kınusmayı yapmıyormu? Benim en çok kafama takılan nokta dediğim gibi pek kızlarla geçmişim olmadığı için tanımıyorum bilmiyorum karşı cinsi, bu kızların hepsi bu devirde sevgileleriyle bu diyaloglara giriyormu bak eski sevgilisiyle olan diyalog şu şekildeydi kısaca ozetliyim
Kız-özledinmi beni?
Eski sevgilisi-ozledim sana dokunmayı ısırmayı
Kız-neremi ısırmayı diyip random atıyor
Eski sevgilisi-göğs*nu
Kız-geldiğinde olur
Aralarında geçen diyalog bu şekilde her kız eski sevgilisiylr boyle diyaloga giriyormu? Yani yüzdeye vurdak 100/90 bu sekildemi kız bakire ona eminim ama ne biliyim bu konusmalar içime oturdu sanki benmi çok kafada kuruyorum? Diğer kızlarda bu sekildemi
Kardeşim aynı yaştayız seninle. Kız arkadaşlarımız da aynı yaştalar. Ve benzer şeyleri benim kız arkadaşım da yaşamış. Başta bana da çok tuhaf geldi çünkü ben de senin gibi kendimi sakladım hep. Beğenilme arzusuyla böyle şeyler yapılmış olması normal gibime geldi ama onu yakından tanıdığım için detaylarıyla anlattırmama rağmen aşılamayacak veya üzerinde çok fazla durulacak bir konu gibi gelmiyor bana. Çünkü en önemlisi bana diğerlerinden özel olduğumu hissettirebiliyor ve oldukça dürüst davranıyor. Bakışlarından falan anlaşılıyor bu. Cidden kolay etkilenen birisi de değilim onu da belirteyim. Samimi olmayan insanları kolay anlarım yani.
Kız arkadaşımın bana dedğine göre çoğu arkadaşı ve çevresindeki kızlar bekaretini koruyarak bir şeyler yaşıyormuş. Burada önemli olan konu aslında karakterli mi kendine saygısı var mı ve bu süreçlerde kendi karakterini koruyabilmiş mi ? Yoksa kendini objeleştirmiş mi bunlara bakman lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
her kız öyle değil. öyle konuşmaktan utanan kızlar da var çok. ama senin sevgilin de bir insan. onun da bir nefsi var. o da sevdiği insanla çılgınca sevişmek istiyor, baskıladığı arzuları, fetişleri vardı tıpkı senin gibi. senden önce o çocuktan hoşlanıyormuş. ona öyle meme ısırttırma jesti yaparım demiş. şimdi seni sevdiği için aynı jesti sana da yapabilir. senin de bi yoklaman lazım müsait bi zamanda kıza farklı bi konudan kıza dirty talking yapıp. bakalım ne tepki verecek sana.
ama anladığım kadarıyla, sen bu kız gibi sevdiği insanla dirty talking yapabilecek kızları pek istemiyorsun gibi gözüküyor ciddi evlilik ilişkilerinde kardeşim. eğer öyleyse ayrılman lazım. bu saatten sonra 21 yaşındaki kızı değiştiremezsin. artık bu devirde kendi analarımız gibi iffetli, edepli kız bulma olasılığımız çok ama çok nadir. sana verse reddedeceğin, çirkin kızlara bile sosyal medyada deli gibi talep gösteren çok hemcinsimiz var. senin sevgilin gibi dirty talk yapmış, veyahut bekaretini kaybetmiş kızlar normalleşti artık bu devirde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Nisan 2022; 22:17:43 >
-
Bende sana diyorum ki, evet yapıyorlar. Sevgilim olmayan kizlar bile bana ozlemedin mi beni deyip foto salliyor. Hele ki iliski icindeyse cok daha rahat oluyorlar. Bu moda girersen sen uzulursun. Yasin genc. Ya tarafini sec hayatini yasa, ya da kendine gore mutaassıp birini bul diyecegim ama 😂 onlarda da var bu durum. Yani kapali mutaassıp dedigin tipler bile yakinlasmaktan çekinmiyor öyle cok fazla. "Kimseyi genellemiyorum." Ama durum bu... Zamanini yaşa. Cinsellik de öyle korkulacak bir sey degil. Seni aldatmadigi sadık oldugu surece sorun etme. Herkes bir seyler yaşıyor artik. Bunun önüne gecemezsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 8 Nisan 2022; 22:17:59 >
21 yasındaki bir kızı değiştiremezsin demişsin sanırım tam anlıyamadım orayı scıklarmısın rica etsem
Senin gibi insanların birisiyle birlikte olması yasaklanmalı. Kızlık zarına mı aşık oldun? Kızlık zarından mı ibaret o kız? Senden önce kiminle ne yaptıysa sanane seni ne ilgilendirir senden önce olan?
sen kıza aşıksın. kızın geçmişinde ufak pürüzler var sana göre. "acaba ilerde düzelir mi, biraz daha namuslu davranır mı?" diye beklentin var gözüküyor senin attığın mesajlarında. bu saatten sonra düzelmez diyorum ben de. ilerde o kızla samimiyetin artarsa, bak sen de kızla konuşurken azıp, kızın eski sevgilisi gibi dirty talking yaparsan o da sana aynı şekilde (meme ısırma izni gibi mesela) dirty talking ile karşılık verecek.
yani bunu göze alarak ilişkini devam ettir ya da ayrıl diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Nisan 2022; 22:26:38 > -
Normalde geçmiş sorgulanmaz.. geçmişi temiz birinide bu devirde zor bulursun… sende bu kızla bir çeşit ilişki kuracaksın öpeceksin vs peki bu kızla sen birgün ayrıldıgında bu kızın senden sonraki erkek arkadaşıda senin mantıgın ile bı kızın geçmişini sorgulayacak … geçmiş sorgulama bana göre çok saçma, yani geçmiş ,yaşanmış ve bitmiştir… senin burada yapacagın şey zaman tanımak ,seneleri devirmen gerek belkide sen ona yanlış bir kişisin kimse bilemez yani bunu zaman gösterir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 8 Nisan 2022; 22:51:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X