Şimdi Ara

Sevgilimin geçmişi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O yaş dilimine göre normal.genelde kızlar artik o konuları erkege göre daha cok konusuo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam kadınlara asla geçmişlerini sormayın elbette yalan söyleyeceklerdir. Daha sonra yaptığınız doğru çıtlatmadan araştırmak lazım fakat takıldığınız nokta sorun teşkil etmiyor. İlişki içerisinde iken yaptığı +18 konuşmalar sıkıntı olmaz. Önemli olan şu anda sizi aldatacak ibareler sergilemiyor olması ve bu aktiviteleri size yöneltip yöneltmediği şu anda sizin cinsel yaşamınızda sıkıntı yok ve cinselliği manipülatif bir şekilde kullanmıyorsa sorun olduğunu düşünmüyorum (bu konu ile alakalı). Fakat şuna da dikkat edin bağımlısı olmayın kadınlar her an terk etmeye hazırdırlar onun için siz kadını her an terk edecekmiş modunda ve mentalitesinde olun. Bol şans. ;)

• Bigmac19 kullanıcısına yanıt
    Yani her kadın bole diyorsunuz bu devirde sevgilisiyle bunları konusmayan kız yok yok diyende yalan soyler zaten diyorsunuz sanırım değilmi? Cunku ben bu sebepten dolayı bu kızı bırakmayı dusundum, ama rğer diger kızlarda boyleyse yani herkez sevgilileriyle boyle konusmalar yapıyorsa bıraksam bile bu kızı yarın bigun baska birini sevsem e ondada aynı seyler olucak yani benim bu konuyu acmamdaki sebep bütün kızlar sevgilisiyle boyle konusuyormu yani yuzdeye vurmus olsak bu sayıyı 100/90ı konusuyormu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bigmac19 kullanıcısına yanıt
    Birde şey demişsiniz (cinselliği manipülatif şekilde kullanmıyorsa sorun yok) tam anlıyamadım burayı manipülatifin ne anlama geldiğini bilmiyorum rıca etsem onuda açıklarmısınız. Bu arada ilgilendiginiz için çok teşekür ederim

• Dostum seni çok iyi anlıyorum. İlk başta ben de öyle düşünmüştüm ancak bir çok kız bu dediklerini yaşıyor zaten ve yollu olduğu anlamına asla gelmiyor. İnsanoğlunun nefsi var ve bir şekilde yaşıyor. Ben de çok uslu ve kaliteli kızlarla her şeyi yaşadım ve hiç yaşamamış afgan asıllı sevgilim vardı 1.haftada evde yaşadık bir şeyler.

Yani şimdiki kızlar yaşıyor sen ben nasıl yaşıyorsak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski dh ruhu ....

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ki zaten bu konusmalar ole cok buyutulcek birsey değil gibi sanki? Yani bir bekaret kadar onemli değil gibi değilmi?

Herkez bunu diyor teşekür ederim ilgilenip cevapladığın için😊

Yani sevismemis kız yok kadar az deniyor artık bu doru demi? Yani yüzdeye vurdak ülkede 100/90ı bu sevişme olayını yaşıyor kızlar

• gizlihesapp3434 G kullanıcısına yanıt
    En yaşamıyorum diyen bile yaşıyor. Evlenene kadar kendimi koruyacağım diyen imkan bulamayan tipsizlerdir. Afgan kız arkadaşım 29 yaşında hiç öpüşmemiş bile. Ortamı kurunca neredeyse ilişkiye girecektik. Önceki kız arkadaşım da yüzeysel yaşamış bazı şeyler ve benle de yaşadı yaşamadıklarını ama ayrıldık ve şuan gayette sevgilisine bağlı, kaliteli bir kız olarak hayatına devam ediyor.

Bu meseleleri kafaya takma. O yaşlarda ben de takardım da şuan 32 yaşında abin olarak diyorum. O kızı kaçırma. Mesajlaşmalar vs çok doğal. Yüzeyselde yaşayabilir ne var ki sonuçta onla bunla yaşamıyor, eski sevgilisi. Gidip partide onla bunla yaşasa basit kız kaç ondan derdim ama sevgilisiyle yaşamış. Çok doğal.

Dediğim gibi devam et.

Abi çok teşekür ederim sana saol uzun uzunda yszmışdın ilgilenmişsin😊 haklısın abi seviyorum zaten

Hadi göreyim seni can sıkmak yok.

Abi birde şöle bir dir durum var, ben kızı bi ara çrktim ve bana herşeyi anlatcaksın dedim yoksa seni bırakırım bu ilk başta sorulardan kaçtı falan kesın bırakcağımı anlayınca anlatcam ama nolur brni bırakma döv vur istersen dedi ama beni bırakma dedi

Abi bu kızın erkek kankalarından tahrik olma gibi bir sorunu vardı, kızın bitane kankası buna takıldığı iliskiye girdiği kızları anlatıyormus ve kız o kankasının ılıskıye gırdıgı kızların yerine kendini koyup kankasıyla iliskiye girdiğini dusunuyormus yani kankasıyla bole bir dusuncesı varmıs tahrik oluyomus kendini kankasıyla hayal edince o sekılde bizzat kendisi söyledi bana özürler flan diledi

Şimdi benim sorum yine aynı sekılde abi kızların hepsi bir çoğu kankalarıyla kendisini böyle dusunurmu? Yoksa gerçekten bu kızdamı bir problem var

• Takam kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 10 Nisan 2022; 0:3:58 >

Bu kız gevşeğin biri. Eğlenmene bak, ciddiye alma. 2 gün sonra ayrılınca üzülürsün, sıkılınca bırakacak seni.

Kızda sorun filan yok. Herkesin nefsi var ve şeytana uyabilir. Cinsel ilişkiyi merak ediyordur muhtemelen ondan hayal ediyordur anlattığı şekilde. Kız bir de anlatacam bırakma beni demiş. Bulmuşsun temiz kalpli saf kızı halen daha sorgulama peşindesin.

Şunu söyleyim, millet eskortla evleniyor ve evinin kadını yapıyor. Bu meseleler ne ki?

Kızdan ayrılacaksan bu mesele en son seçenek olmalı, sorununuz yoksa devam et.

• Kız gevşeğin biri filan değil yav. Abuk yorumlara aldanma. Tek tek umulmadık kızlarla neler yaşadığımı yazdırmayın buraya. Hepsiyle de neredeyse evlenme noktasına geldim. Hiç biri ihanet etmedi, kelek yapmadı. Köpek gibi de bağlıydılar.

Cinsellik üzerinden bir kızın karakteri belirlenmez.

• Kız bana köpek gibi aşık bırakamıyor benim için ailesinden koptu işinden çıktı büyün çevresini sildi konu beni bırakıp bırakamaması değil benim sormak istediğim şey şu

Yani kızların bir çoğu kankalarıyla iliskiye girdiğini hayal edermi tahrik olurmu bu durumdan yoksa bu kız mı boyle, mesela erkekler kankalarıyla iliskiye girdiğini dusunur zamanı gelir tahrikte olur bunu herkez biliyor, ama erkekler açıktır kızlar bunu söyliyemex olsa bile, yani benim sorum şu kızların geneli kankalarıyla böyle şeyler fusunup tahrik oluyormu?

Kız bana aşık abi ölüp bitiyo hatta orda sorun yok bırakmak gibi birşey söz konusu değil yani.

Benim sormak istediğim şey şimdi bu kankalarıyla kendini ilişkiye girdiğini hayal edip tahrik olmuş ya bu durum benim kafamı kurcaladı, ben şimdi dediğim gibi pek sevgili veya kızlarla geçmişi olmayan bir insan oldugum için tam bilmiyorum, sorum şu bunu ülkedeki çoğu kişi hayal ediyormu arkadaslarıyla kankalarıyla? Yoksa benimki biraz dozaşı aşmışmı?

Yaşa ve gör hocam, 1 yıl sonra tekrar konu açarsın.

• Orasını bilemem tabi insanların ne yapcagı belli olmaz ama ben suanda o kısıma takılmıyorum benim takıldıgım sey su

Şimdi bu kız kankalarıyla iliskiye girdiğini dusunuyormus ya ve bu durumdan tahrik oluyormus benim merak ettiğim diğer kızlarda boylemi bu devirde? Yani kızlar normalde böyle birşey söyliyemez anlatamaz saklar diye dusunuyorum, benimki söyledi benim şuanda merak ettiğim benim kızmı dozajını aşmış yoksa aslında birçok kız bu tarz seyleri kankalarıyla dusunup tahrik oluyormu?, ben pek sevgilisi olmayan kız gecmisi olmayan bir insanım o yüzden soruyorum😊

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.