Şimdi Ara

Sevgilimin geçmişi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani her kız yapıyormu abi bunu bazıları saklıyormu yani?arkadaslarıyla veya kankalarıyla kendini hayal edip tahrik oluyorlarmı veyahut ? Kankalarıyla veyahut arkadaslarıyla birseyler yasamak istiyorlarmı yani yüzdeye vursak 100\90ı bolemıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Abi içimin alıp almaması değil benim sorunum şu şimdi bu kız bana zorladığım için ve ayrılmakla tehdit ettiğim için korktu ve beni kaybetmek istemedigi icin bunları söyledi.

Dediki:ben bazı kankalarımdan tahrik oluyordum bazı samanlar onları krndimle iliskiyr girdiğimi hayal ediyordum ve hosuma gidiyordu utanmasaydım ve adım atsalardı onlarla evet birseyler yasamak isterdim iliskiyr girmek isterdim dedi, abi şimdi normalde kızlar mğmkün değil böyle birşey olsa bile söylemez ama benim kız beni çok sevdiği için ben onu yoklugumla tehdit ettim o yuzden kaybetmekten korktugu ıcın benı herşeyi anlattı, abi benim sorum şu: bunu aslında her kız yapıyormu? Yani arkadaslarıyla iliskiyr girdiğini dusunup bundan tahrik oluyormu? Veya onlarla birşeyler yaşamak istyormu abi kızlar mğmkün değil böle birşey olsa bile söylemez o yüzden kızları tanıyanlara soruyorum çünkü ben kızları tanıyan biri değilim çoğu kız kankalarıyla falan yani yüzdeye vursak 100/90ı bölemi kızların arkadaslarıyla ılıskıye girdiğini dusunup tahrik olan veyahut onlarla birşey yaşamak istiyip çekindiği cesaret edemediği için yapamayan ve bu tarz fantasilerini hoşnut oldugu durumları saklıyorlarmı?

• Bi bakarmısınız en son yazdıgıma lütfen kim varsa ilgilensin çok çıkmazdayım lütfen

• Sen bir erkek olarak bunları istiyorsan kadınlarda istiyor. Bir şeyler olmuş olabilir, olmamış olabilir. Bu senin kafanda soru işaretleri güvensizlik oluşturuyorsa bunları git onunla paylaş. Ne yapacaksın evlenince zar yırtıksa boşayacak mısın? Diğerleri ile 2-3 ayda bir şeyler olmuş seninle 6 ayda olmadıysa bu biraz senden kaynaklı gibi geldi. Yaşınız genç demiyorum, 20 küsür olmuşsunuz. Yurtdışında bu işleri 14-15 yaşlarında aşmış oluyorlar.

Evet arkadaşları ile yatak muhabbeti yapıyor, evet başkaları anlattığı zaman dinliyor hayal kuruyorlar. Sonuçta sen ne düşünüyorsan onlarda düşünüyor.

Ben sana şöyle söyleyeyim. Ben domates kabuğu çıkmış muhabbetini hayatımda eline erkek eli değdiğini görmediğim kız arkadaşımdan 15 yıl önce duymuştum. Bak şimdi ülke iyice saldı kim bilir neler dönüyordur.

Instagram dm den günde belki 20-30 kişi yazıyordur, pepe fotoğrafı atanlar vardır, açıp video bile izliyor olabilir. Şu an dünya böyle işliyor kadınlarda özgür erkeklerde baskı falan kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 13 Nisan 2022; 19:24:6 >

• Sende ayni seyler yap belki tamamen yapar kiz devamke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konularda takıntılı iseniz bence hiç evlilik işine bulaşmayın, ayrıca ekonomi bok gibi geçim zor bekar takılın mal mısınız.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.