Hocam size mesajda veriyor yüksek ihtimal harekete geçin cinsel birlikteliğiniz olabilir ama dediğim gibi ciddi düşünmeyin uzun vadede yıpranırsınız. |
Sevgilimin geçmişi (6. sayfa)
-
-
Kız bunları kendi isteğiyle söylemedi ben bu durumları yakaladım ılk once mesajlar falan gördüm arkadaşlarıyla belliydi yani tahrik oldugu arkadaslarından bariz açıktı yani ben sordum ilk once yok falan çekti sonra ayrıldık 1 ay sınra dayanamadı gel herşeyi anlatıcam lütfen bırakma dedi gittim anlattı dediki işte evet açkankalarımdan arkadaslarımdan tahrik oluyodum onlarla +18 şeyler konuşmak hoşuma gidiyodu hatta bazen onlarla krndimi iliskiye girdigimi hayal ediyodum dedi, abi benim sorum şu aslında ben pek kızlarla takılan biri olmadıgım için karşı cinsi pek tanımıyorum ve bilmiyorum, bazıları diyorki bütün kızlar böle ama söylemiyolar belli etmiyorlar seninki sölediği için gözüne batmış canını sıkmış, abi aslında bu devirde çoğu kız böylemi yani yüzdeye vurdak 100/90ı boylemi? Yani kızlarında bir çoğu kankalarıyla kendini iliskiye girerken dusunuyormu? Hayal ediyormu yani veya kankalarından tahrik oluyorlarmı onlarla birseyler yasamak istiyorlarmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam kendinizi bu duruma şartlamayın her şey olabilir kendinizi hazırlayın hayal kırıklığı yaşamazsınız ama dediğim gibi sizi rahatsız eden durumları açıklayabilmelisiniz bunun sonucunda sizi seviyorsa bunları zaten dikkate alacaktır yoksa hareketleri ölçütünde değer vermelisiniz. Ve de son olarak sizden hareket bekliyor. ;)
-
Kız bana sadık öl dedem ölür evlenelim desem evlenir zaten bıraktıgım ıcın bana bu seylerini anlattı beni kaybetmek istemiyor, ama bu anlattıgı seyler kankalarıyla zamanında yani benden önce çok yakın olması onlarla ilişkiye girme isteği tahrik olması yani onlarla iliskiye girdiğini hayal etmesi yakınlaşmak istemesi normalmi? Yani bu durum kafama takılıyor benim hani diğer kızlar bunun gibi değilse ben bırakıcam bunu ama artık bu devirde buyun kızlar boyleyse bıraksam baskasına gitsem yine aynıları olucak demektir her kız bole seyler arkadaslarıyla hayal ediyormu kankalarıyla yatmak veya yakınlasmak gibi istekleri oluyormu veyahut tahrik oluyormu kankalarından?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam dürtü normal ama bunu herkesle hayal etmesi ve bu yönde vurdumduymaz bir şekilde birkaç kişiyle mesajlaşması bence normal değil. Şimdi birlikteliğiniz olduğu için o malum kankaların yerini sizin almanız gerekiyor eski durumları devam ettiriyorsa ayrılmanız doğru olur ama ettirmiyorsa sıkıntı olmaz. Kız sizi bekliyor çok bekletmeyin. ;)
-
Kız bana aşık zaten abi dediğim gibi ama ben arkadaslarından tahrik olmasına onlarla kendini ilişkide hayal etmesi yakınlaşmak istemedi beni çok kötğ etkiledi hani bu kızla ciddi dusunulurmuki? Diğer kızlar bole değilse en azından önümr bakarım ama diğerleride aynı seyleri yapıp ama söylemiyorsa bırakmama gerek yok çünkü hepsi aynı diyip duzeltmeye calısırsın sevdigini bazıları diyorki olum bütün kızlar boyledir ama belli etmez bazılarıda diyo yok be seninkinin içinde birşeyler var ben napıcagıma karar veremiyorum abi
Konu şu ben kızın kankalarıyla olan ben daha hayatında yokkenki mesajlarını yakaladım, kız kankalarıyla hep +18 konular konuşmuş yeri gelmiş konuyu kendisi açmış yeri gelmiş kankaları açmış, ben bu mesajları görünce haliyle sinirlendim ve sordum bunlar ne diye, bana dediki şakalaşıyorduk falan ben inanmadım ve dedimki dogruyu söyle bunlar doğru yalan söylemiyorum dedi ben yine inanmafım ve ayrıldım kızdan, aradan 1 ay geçti ve dayanamadı gel herşeyi anlatıcam yeterki beni bırakma aşığım sana dedi bende tamam dedim gittim, başladı anlatmaya dediki evet ben kankalarıma bole+18 konular konusmaktan tahrik oluyordum hatta onlarla yakınlaşmak istiyordum, bazen kendimi onlarla ilişkiye girerken hayal ediyordum dedi. Haliyle ben bu anlattıklarına çok fazla takıldım, ve kafamdan çıkmıyor anlattıkları napıcağımı bilmiyorum, kız bana aşık evlenmek istiyor ama böyle bir kızla ciddi düşünülürmüki? Şimdi ben pek kızları bilmiyorum yani pek sevgilisi olan bir insan değilim kız arkadasıda olan bir insan değilim benim sorum şu, diğer kızlarında çoğu böylemi? Yani bunu yüzdeye vursak 100/90ı böylemidir? Yani diğer kızlarda bazı kankalarıyla bazı arkadaslarıyla iliskiye girdiğini hayal ediyormudur? Veya onlarla bazen yakınlasmak istiyormudur? Onlardan tahrik oluyormudur? Yoksa benim kızmı dojajı aşmış? Ben kızları pek tanımadığım için böyle bir soru sormak tanıyan bilenlerden destek almak istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam bi cevap verebilir misin kaçırdım heralde yaşlar kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi benim 22 onun 21
Lütfen yardım edın bana nabıcagımı bılmıyorum
Doğru hatırladım seni. Ben olsam zamana bırakırdım. 22 yaşında evlenme kararını nerenle aldın kardeşim. Finansal olarak bi topla arkanı önce. Ayrıca kızın yaşı küçük sayılır daha bence heyecanı ondan olabilir. Olgunlaşmasını bekle biraz daha akıllı mantıklı birisi olabilecek mi güvenilir birisi mi sözünde durur mu etik değerlerine saygı duyar mı ? Bu soruların cevaplarını bulmaya çalış. Ama kesinlikle büyük planlar kurma kafanda evlenecem kesin vs vs. Akışına bırak zamana bırak yani. Baktın olmadı sana göre uygun birisi olmayabilir. Tüm gün bunu düşünmekle geçirme. Ve geçmişe de bu kadar saplanıp kalma seninle sevgiliyken dikkat ediyor mu ona bak.
Abi kız bana aşık ölüyo benim için öyle diyim sana evlenmek istiyor ben hayatımda ilk dafa böyle oldum falan diyor ki bende kızı seviyorum zaten benim için tek problem o bana anlattığı şeyler kız kankalarıyla ilişkiye girdiğini hayal ettiğini ve hoşuna gidip tahrik olduğunu söyledi bana onlarla +18 konular konuşup tahrik olduğunu söyledi hatta imkanı olsa ya utanmasam ilişkiye bile girerdim istyordum tahrik oluyordum dedi, bu durum benim kafamı çok karıştırdı abi, benim sorum hani siz tecrubelisinizdir kızları tanıyorsunuzdur her kız kankalarıyla iliskiye girdiğini hayal ediyormu veya onlarla +18 konular konuşuyormu onlara tahrik oluyormu? Veya tahrik etmeye çalışıyorlarmı kankalarını çoğu kız bu devirde boylemi yani yüzdeye vursak 100/90ı boylemidir yoksa benimki baya abartmısmı bu tarz seyleri?
Mesela bazıları diyor bu kız sana anlattığı için kafana takılmış bunu çoğu kız yapıyo ama yapmamıs gibi dusunuyor dıyolar bazılarıda senınkı dojajını aşmış bune ya diyo hani sizce nedir abi? Birçok kız böylemi sizce? Saklıyorlarmı yoksa benimkimi dojajını aşmış? Çoğu kızda kankalarıyla veya herhangibi biryle iliskiye girdiğini hayal ediyormu? Veya bazı erkeklerle +18 konular konusunca tahrik oluyormu? Sevgilisi olmayan kankalarıyla veya öylesine arkadaslarına tahrik oluyormu onlarla iliskiye girmek istyorlarmı ?
Ben bilemem pek bunu çünkü uzun zamandır çok samimi olduğum kız arkadaşlarım yok. Tüm kızlar böyle değil tabii ama görebildiğim kadarıyla oraya doğru bir eğilim var. Ben cidden objektif olarak zamana bırak diyorum ve tüm gün bunu düşünerek gençlik enerjini heba edip depresyona girme sakın büyük mallık olurdu ileride kendine kızardın eğer böyle yaparsan. Dediğim gibi biraz zamana bırak erkeklerin azgını olduğu gibi bazı kızlarda normal olabilir bu durum. Kız arkadaşını tanımadığım için bir şey diyemem ama bana kalırsa sadık mı değil mi o önemli. Seninle birlikteyken de başkalarını düşünüp bundan en ufak bir pişmanlık duymuyorsa sıkıntı gibi
Bana sadık abi orda bir sorun yok öl dedem ölüyo etrafında kım varsa hepsine siktiri çekti o kankalarının hepdini arayıp tek tek siktir git dedi herbirne engelledi heryerden sikdi hepsini normal en yakın kız arkadaşını cocukluk arkafasını bile sildi benim için etrafında 1 tane arkadasın kalmıycak dedim onuda yaptı çalışıyordumişten çıkıcaksın dedim oradanda cıktı
Abi mesela bu anlattıklarım senin başına gelseydi seviyor olsaydın kızı ne yapardın? Kız sana böyle şeyler anlatıcak mesela sen benim yerimde olsan napardın abi en azından fikrim olur benimde?
Özele gelsene
Abi nasıl yapıcam fotumu ben bilmiyorum ılk defa konu acıyorum
Kardeşim midenin kaldırmadığı işe girişmeyeceksin. Kafanı çok taşlara vurursun. İnsanın fıtratından dolayı içi almıyor. Midenin kaldırması için senin de zina yapıp, türlü haltlar yiyip, ar damarının çatlaması gerekiyor. Artık utanma sıkılma haya kalmayacak ki sen de aramayacaksın. Bıradakilere bakma, sana akıl verenler öyle oldukları için konuşuyor. Namuslu temiz kişilerin içi almaz, istese de içi bulanır, kaldırmaz. Bırak öyle insanlar birbirlerini bulurlar zaten. Kimsenin şahsını tanımam etmem genel olarak konuşuyorum. İçinin almadığı işten hayır gelmez uzak dur.
Sadece namus olarak söylemiyorum. Bir işte içinin almadığı bişeyler varsa uzak dur. Vardır bir sebebi.
-
Dr.RedPillyoutubeDr.RedPill Web Sitemiz : https://drredpillturkiye.com E-posta: dr.redpill.turkiye@gmail.com #kırmızıhap #redpill #maskülenite #kadınerkek Dr.RedPill Spotify: https://open.spotify.com/show/52pPMCLzj6K50cjB3vf0ke?si=ULrtmrhLRRS6J5_mSsTHKQ Dr.RedPill Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/tr/podcast/dr-redpill/id1603599901 Dr.RedPill Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly93d3cuc3ByZWFrZXIuY29tL3Nob3cvNTIwMjczNy9lcGlzb2Rlcy9mZWVk Instragram Hesapları: https://www.instagram.com/dr.oguzacarturk/ https://www.instagram.com/dr.oguz_fitness.surgery/ Rollo Tomassi - The Rational Male @The Rational Male https://www.youtube.com/c/RolloTomassi https://therationalmale.com https://www.instagram.com/rational_male/https://www.youtube.com/watch?v=qcxPp3ekwaI&t=2s
SORUNUZUN NET CEVABI.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X