< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevgilimin geçmişi (5. sayfa)
-
-
Abi öylede birdaha yapıp yapmadıgını anlıyabılecegın bır nokta değilki bu, zihinde geçen birşey düşünce yani, o ptoblem zaten hani bi kıyafet değilki giyme dediğinde giymesin ki giyse bile görürsün farkedersin, ama bu xihinde geçen birşey
Yani ben nekadar birdaha sakın desem bile tamam dedikten sonra yapsa anlıyabılecrgım farkedebilecrgim birsey degil
Ben o yuzden soruyorum ya hic bir kızınkini farkedemeyiz ve hicbirkızds bole birsey dusundugunu soyliyemez ama benimki sölediği için göze battı haliyle, benim edas merak ettiğim şey aslında tüm kızlar bunu yapıyorda saklıyormu yoksa yapmıyorda benimkindemi bir problem var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni kuşak sexting yapmayı seviyor özellikle kızlar
-
Bütün kızlar boyle şeyleri düşünüyormu yani sizce?
Sen düşünmüyor musun? Şirinler köyünde bir şirin misin sen?
-
Ya ben değil bütün erkekler dusunuyor ama diyorumya kızları tanıyıp bılmedıgım ıcın kızlarfa bolr arkafaslarıyla kankalarıyla hayal ediyormu kendini
En son ciddi dusundugum hatuna bir sebebden oturu tekmeyi koydum nasil bir beddua ettiyse buyumu yaptirdi napti baska hatuna denk gelemedik daha :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son durum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen kendi arkadaşlarınla kendini hayal ediyor musun ?
-
Rica ederim hocam yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Evet hocam bizim kültürümüz doğu ile batının sıkışmışlığının mağduriyetini yaşamakta. Cinsellik yönü ile artık batı tarzı yaklaşımın genelleştiğini görmekteyiz. Fakat evlilik konusunda ise doğu kültürünü benimseyen bir yaklaşım var toplumumuzda. Onun için günümüz sevgili modeli özellikle Amerikan tarzı dediğimiz evlilik olmadan her şeyin açık yaşandığı bir düzene doğru sert bir şekilde kaymış bulunuyor. Özellikle evlilik dışı cinsel ilişkilerin yaşanması bu tarzda bir sıkıntı teşkil etmemektedir. Bu duruma artık normal diyebiliriz benim şahsi görüşümce normal olmasa da objektif bir anlatım yapmak adına bu durumu kendi öznelliğimden uzak şekilde değerlendireceğim. Yani artık klasik kadınlar bu şekilde diyebiliriz. Burada önemli olan kadının bunu sizle olan birlikteliğinde sadece size yansıtması ve sizle birlikte yaşamasıdır. Aksi halde birlikteliğiniz süresince başka partnerlerle de bu konuşmalar içerisinde ise kadının artık sizden uzaklaştığınızı bilmeli ilişkiden ayaklarınız üzerinde çıkmalısınız. Aynı zamanda dediğim gibi bir kadına geçmişini asla sormamalısınız çünkü genelde yalan söylerler fakat gene de işitmek isterseniz neden olmasın. Son olarak manipülatif kavramı bir ödül-ceza sistemi şeklinde değerlendirilebilir. Örneğin şunu şunu yaptığınız takdirde sizi cinsellikle ödüllendirir ya da istemediği bir şeyi yaparsanız cinselliği keser. Buna cinselliği manipülatif şekilde kullanmak diyebiliriz. Son olarak kadınları bizlere hep karmaşık yapılı kişiler olarak tanıttılar emin olun çok kolay tanımlayabilirsiniz. Benim de ufkumu açan ve analizleri ile yol gösteren Oğuz hocamı dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim linkini bırakıyorum bol şanslar. :)
youtubeKırmızı Hap, Erkek Kadın İlişkileri, Maskülinite Kendi hikayelerinizi aşağıda ki mail adresine gönderebilirsiniz , çok uzun olmamasına , detayda boğmadan gönderirseniz okunması ve cevap verilmesi daha kolay olur. Kısa sorularınızı instagram üzerinden iletebilirsiniz. Bu mail adresine gönderilen kısa sorulara cevap verilmeyecektir. E-posta: dr.redpill.turkiye@gmail.com Kanala abone olmayı ve beğenmeyi unutmayınız . Aynı zamanda bizleri podcast kanallarımızdan takip edebilirsiniz. Youtube ve Podcast kanallarımız için tavsiye ve görüşlerinizi abdulmelikgenc@yahoo.com adresine mail atarak iletebilirsiniz.https://www.youtube.com/c/DrRedPill
-
Abi ben onu demiyorumki, benim sorum şu benim kız yakın erkek arkadaşlarıyla +18 konular konuşuyor yakın arkadaşlarından tahrik okduğunu bana kendi ağzıyla söyledi bir dönem tabi isteyerek söyletmedi ben yakın arkafaslarıyla cok yakın oldugunu gözlemledim ve çektim bunu ortalama 1 ay boyunca bu kınu üzerine küs kaldık en son yazdı dedi sana herşeyi anlatıcam tamam dedim gittim, ve bana dediki evet ben erkek kankalarımla arkadaşlarımla +18 konular konuşmayı seviyordum tahrik oluyordum hatta birşeyler yaşamak yakınlaşmakta istiyorum dedi, ben buna çok takıldım işte benim sorumda şu ben şimdi pek sevgilisi olan biri olmadıgım için kızları genelleme tanıyan biri değilim
Benim kız yakın erkek kankalarıyla arkadaslarıyla iliskiye girdigini hayal edip tahrik oluyormuş onlarla +18 konuşunca tahrik oluyomuş mğmkün olsa onlarla birşeylerde yaşamak istemiş bir dönem ama utangaç olduğu için böle bir adım atamamış. Benim sormak istediğim benim kızmı birtek böyle? Yoksa diğer kızlarda böyle ama söylemiyorlarmı? Ben bunu merak ediyorum abi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Abi kızın söyledikleri onda garip bir izlenim yarattı bana ya
Abi kız bana dediki ben erkek kankalarımdan tahrik oluyodum bazı zamanlar onlarla kendimi ilişkiye girerken hayal ediyordum dedi bana hatta mğmkün olsaydı ilişkiyede girmek isterdim dedi yani bu durum çok garip değilmi kız erkek kankalarıyla yani normal arkadaslarıyla kardesim dediği kişilerden tahrik oluyormuş birşeyler yaşamak istiyormuş, abi dediğim gibi pek kızları tanımam ben yani çok sevgilisi olmuş bir insan değilim ben benim sorum aslında bütün kızlarda böylede söylemiyorlarmı saklıyorlarmı? Yani çoğu kız kankalarıyla falan ilişkiye girdiğini hayal ediyormu veya onlardan tahrik oluyormu yoksa benimkimi dozajı aşmış? Ben bunu çok merak ediyorum abi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlihesapp3434 -- 11 Nisan 2022; 16:16:37 >
Abi kızın söyledikleri onda garip bir izlenim yarattı bana ya
Abi kız bana dediki ben erkek kankalarımdan tahrik oluyodum bazı zamanlar onlarla kendimi ilişkiye girerken hayal ediyordum dedi bana hatta mğmkün olsaydı ilişkiyede girmek isterdim dedi yani bu durum çok garip değilmi kız erkek kankalarıyla yani normal arkadaslarıyla kardesim dediği kişilerden tahrik oluyormuş birşeyler yaşamak istiyormuş, abi dediğim gibi pek kızları tanımam ben yani çok sevgilisi olmuş bir insan değilim ben benim sorum aslında bütün kızlarda böylede söylemiyorlarmı saklıyorlarmı? Yani çoğu kız kankalarıyla falan ilişkiye girdiğini hayal ediyormu veya onlardan tahrik oluyormu yoksa benimkimi dozajı aşmış? Ben bunu çok merak ediyorum abi yani aslında bügün kızlarda böyle sadece bellimi etmiyor saklıyormu yoksa benimkindemi bir sorun var
Kimse birşey demiycekmi?
ya millet birşey sorucam, merakımdan soruyorum.
Ben bu forumdaki herkesi kendim gibi Özgüvensiz, Asosyal bilmemne evladı (adminler banlamayın lütfen ) sanırdım.
Yanılıyorum galiba ? Değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 11 Nisan 2022; 19:16:58 >
Vurdurmuş gibi geldi bana
Sevgilin kaç yaşında, sen kaç yaşındasın ?
-
Böyle şeyleri gelip de sana söylüyorsa kusura bakmayınız ama bu kadından bir şey olmaz. Size saygısı kalmamış. Bu duruma dozajı aşmış diyebilirim hocam. Bu durumla alakalı rahatsızlığınızı dile getirin genelde dikkate almazlar siz de ona değeri ölçüsünde davranın arada bir buluşursunuz ama bu tip bir kadınla ciddi düşünmemenizi ileride üzülmemeniz açısından şiddetle tavsiye ederim.
-
Yüzde yüz. ;)
-
Yok hayır kız bakire biliyorum öle bir durum yok yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X