Şimdi Ara

Kız arkadaşımın kirli geçmişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
1
Favori
16.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 aydır bir ilişki içerisindeyim
    Herşey çok güzel gidiyordu çok iyiydik çok mutluyduk taki ben kızın geçmişini öğreninceye kadar hiç bir arkadaşım en yakın arkadaşım dahil olmak üzere bu kızla konuştuğumu bilmiyordu ben herkezden gizlemiştim
    Ve geçmişi hakkında ilk öğrendiğim şey benim en yakın arkadaşımın eski konuştuğu olması ve konuştuğu dönemlerde arkadaşımdan çok hoşlandığını ve onu çok beğendiğini öğrendim tabi duyar duymaz direk kız arkadaşımın yanına gittim böle böle birşey var doğrumu dedim evet doğru dedi haliyle yıkıldım sonra dediki ama artık ona karşı içimde hiçbirşey yok ben bi şekilde bu konuyu hazmettim ve tamam dedim arkadaşımdan şüphem yok ama ben kafamda kurmaya başladım acaba hala birşey hissediyormu kız diye ve bunu denemem lazımdı bigün kızı aldım o en yakın arkadaşımıda aldım bi bankta oturuyorduk kızı karşımıza oturttum en yakın arkadaşımıda yanıma oturttum neyse ben birşeylerle uğraşıyormuşum gibi yapıyorum ama gözüm kızın üstünde ve bir baktım benim en yakın arkadaşıma bakıyor şaşırdım bir anda kafamı kaldırdım bir anda bana baktı ama anlamadı neyse ben yine birşeylerle uğraşıyormuşum gibi yaptım yine arkadaşımın üstündeydi gözleri yıkılmıştım saat biraz geçtikten sonra arkadaşım gitti ve kızla baş başa kaldık tabi hemen konuyu açtım niye arkadaşıma bakıyorsun hala birşeylermi hissediyorsun diye hayır baktığımın farkında bile değilim dalmışım sanırım dedi ya okadar yer varken sen nasıl eski konuştuğuna dalıyosun dedim bilmiyorum dedi e hadi bikere daldın ben dikkatini dağıttım ikinciye nasıl aynı yere dalıyorsun dedim yine bilmiyorum dedi gerçekten içim acımıştı ama aşık oldugum için onun söylediklerine kendimi inandırmıştım neyse gel zaman git zaman ben birşeyini daha öğrendim en yakın kankalarıyla erkek kankalarıyla +18 konuşmalarını öğrendim ve yine direk kızın yanına gittim kabul etti evet konuşuyordum böle bi hatam var benim dedi ya bi insan erkek kankasıyla kardeşim dediği insanla *18 olayları konuşup hoşnut olurmu? Hoşuma gidiyordu dedi ilişkiye girmek istemiş bir dönem o erkek kankasıyla ama yanlış birşey oldugunu anladım dedi içim artık dayanamıyodu ama pişmanım ben hatamı anladım falan dedi yine bırakmadım bırakamadım şimdi eski sevgilileriyle ilgili birşey öğrendim 3 4 tane sevgilisiyle seviştiğini ama ilişkiye girmediğini öğrendim ve bunlarıda kabul etti evet yaptım dedi kızı bırakamamamın sebebi beni gerçekten sevdiğini düşünüyorum benden izinsiz hiçbirşey yapmıyo herşeye beni hesaba katarak yapıyo bitti dedim birkeresinde intihar etmeye kalktı sizce ben ne yapmalıyım kötü bir çıkmaza girdim çıkamıyorum lütfen ben hislerim yüzünden mantıklı haraket edemiyorum bana yardım edin acaba doğrumu söylüyo yoksa ben aşık olduğum için yalanlarınamı kendimi inandırıyorum anlamadım 24 yaşındayım kız ise 23 yaşında bu yaştaki bi kızın geçmişinin bukadar yanlış olması doğrumu sizce ilk defa birine aşık oldum sizce ne yapmalıyım napıcağımı bilmiyorum çok tecrübesizim bidaha sanki onun gibi kafamın uyuscağı birini veya onunla eylendiğim gibi eylenebileceğim birini bulamıycakmışım gibi hissediyorum alışkanlıktanmı oluyor bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• katılıyorum. kirli geçmiş dediğinde acaba uyuşturucu kaçakçılığı mı yapıyormuş, ailesini mi öldürmüş, or*spu muymuş diye düşündüm ama konuya girince hiç de öyle olmadığını fark ettim. hayatı boyunca sevgilisi olmamış, kimseden hoşlanmamış bir kadın arıyor sanırım arkadaş. şöyle söyleyeyim, bir arkadaşımın sadece geçen sene içerisinde üç dört farklı kişiyle çıktı. olur böyle şeyler genelde. kız güzelse bu sayı daha da artabilir. eskiden bi arkadaşından hoşlanıyor oluşu veya yakınlarıyla +18 konuşuyor oluşu onu karanlık bir geçmişe sahip kılmaz. abartmayın hocam, ânı yaşayın. şu an onunla mutluysanız gerisini düşünmeyin.

Kardesim yasin cok kucuk degil ama bu islerde biraz tecrube eksikligin var gibi hissettim. Kizdan once senin kendi kendine halletmen gereken sorunlarin var sorun degil de zamanla gececek olgunlasman gereken kisimlar diyelim.

1.Ayrilmayi goze alamayacaksan gercekten kadinlara ultimatom verme bunu coktan hissederler bizim gibi degiller parmaginda oynatirlar seni. Senin hislerin rahatsizligin senin sorunun kizda zaman makinesi yok gecmisi degistiremez. (sorun sadece gecmiste yaptiklariysa)

2.Resmen tekrar duygulari kaldigi yerden devam etsin diye eskiden sevdigi birini habersiz sekilde pat diye karsisina cikarip 0 tepki bekleyemezsin zaten niye oyle bisey yapiyorsun ki? Normalde olmayacak seyi kendi elinle yapmaya calisiyormussun gibi olmus.

3.Ozguvensizlik gucsuzluk gereksiz kiskanclik aglaklik sikayet etme kadinlari erkeklerden sogutacak en etkili silahlardir kimse zirlak bir erkekle zaman gecirmek istemez bazi seyleri hallet guclu ol.

Ote yandan kadinin gecmisi seni rahatsiz ediyorsa yapacak bisey yok. Zorla yalan soyletip sen ve Turk toplumu baskisi yuzunden sonra bu yalanini zorla ortaya cikarinca malesef hakli olmuyorsunuz. Eger mevcut durumda seninle iliskideyken bir aldatma flortlesme olmadiysa kizin zerre sucu yok. Yanlis anladigim atladigim bir durum varsa haber ver ama anladigim kadariyla boyle birsey yok degil mi?

Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilimin Geçmişi Çok Kirli

Giriş: Birinin geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir, özellikle de romantik bir ilişkiye girmeyi düşünüyorsanız. Sevgililerinin geçmişini sorgulayanlar, bilinçli kararlar vermek ve hayal kırıklığını önlemek isteyebilirler.

Geçmişi Kirli Birininle Evlenmek: Bir kişinin geçmişinin, özellikle de olumsuz bir geçmişin mevcut ilişkisini etkileyebileceğini bilmek önemlidir. Birinin geçmişini anlamak, kırmızı bayrakların tespit edilmesine ve gelecekteki sorunların önlenmesine yardımcı olabilir.

Bir Kızın Geçmişini Anlamak: Bir kızın geçmişini anlamak için çeşitli yollar vardır. Doğrudan sormak bir seçenek olabilir, ancak herkes dürüst olmakla rahat etmeyebilir. Sosyal medya profillerini kontrol etmek, ortak arkadaşlarla konuşmak veya arka plan kontrolü yapmak gibi daha dolaylı yöntemler de mevcuttur.

Bir Kızın Geçmişi Önemli mi? Bir kişinin geçmişinin önemi kişiden kişiye değişir. Bazıları için geçmiş hatalar affedilebilir olabilirken, bazıları için ilişki kurmak için geri dönüşü olmayan bir engel olabilir. Kendi değerlerinizi ve sınırlarınızı bilmek ve bunların potansiyel bir partnerin geçmişiyle uyumlu olup olmadığını değerlendirmek önemlidir.

Sonuç: Sevgililerinin geçmişini sorgulamak kişisel bir karardır. Konuyla ilgili bilinçli bir karar vermek için geçmiş deneyimlerin potansiyel sonuçlarını anlamak önemlidir. Birinin geçmişini anlamak, kırmızı bayrakların tespit edilmesine, hayal kırıklığının önlenmesine ve sağlıklı, tatmin edici bir ilişki kurma olasılığının artmasına yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şöyle kızlarla takılarak değerinizi düşürmeyin ilişkiyi bitir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sebepten kızlardan uzak duruyorum kafam rahat  

Yediğim kazıkları anımsattı.  

Böyle insanları hayatınızdan çıkarın, ciddi diyorum çıkarın. Hiç bir faydaları yok. Tek dertleri sizin ilginizi sömürmek, sizinle işleri bittiğinde direk bırakıp giderler. Umurlarında bile olmazlar.

İşin güzel tarafı ben aşık felanda olamıyorum o iş bitti benim için gibi bir şey çok zor diyorum. O konuda şanslıyım sanırım.

İntihar ediyorsa kendisi bilir ben net insana bakarım.

• Vaktini harcama bu kız bence "istemem yan cebime koy" fıtratında birisi. Saçma gelebilir ama bence en verimli zamanlarımızı acaba Ahmet bana böyle mi baktı, Beyza niye öyle dedi.. vs vs saçma şeylerle geçirmemeliyiz. Kendine yatırım yap, eğer o kız seni gerçekten çok seviyorsa seneler sonra yine birlikte olursunuz ve görüşmediğiniz bu süreçte kendine yatırım yaptığın için evlenirseniz o kıza da iyi bakarsın. Ama vaktini kızla birlikte öldürerek hem kendinden soğutursun bu çocukta bir numara yok diye seni eninde sonunda terk eder hem de yüksek ihtimalle fakir kalırsın. Malesef bizim gibi fakir gençler için daha mantıklı bir seçenek bulamıyorum. Kaldı ki sende bu düşünceler olduğuna göre evlenseniz bile ayrılırsınız birbirinize göre değilsiniz. Düşüncelerin doğru ya da yanlış demiyorum bu arada.

• Ne boş konu ya. Kız kaşar mı? İğreniyorsan,ciddi dusunuyorsan bırak git. İğrenmiyorsan sende o tipte biriysen ciddi dusunmuyorsan sen de çak. Kendini uzup strese girme

• Hocam size ne kazık attılar ya üzüldüm. Şimdi şurada kadınları eleştirsem beni hapse atacaklar biliyorum laf da edemiyorum. Cinsiyet ayrımcılığı vs kanunundan.

• Duygularımla oynadılar hocam. Defalarca hemde. İyi niyetimi defalarca suistimal ettiler. Bana denk gelenlerin çoğu genelde iki yüzlülük yaptı.

Her zaman kendilerini iyi olarak gösterirler ama hep aynı hikkaye hep aynı sonla bitiyor, fakat asıl yüzlerini gösterdiklerinde eskiden üzülüyordum. Artık üzülmüyorum hayatımdan direk silebiliyorum.

İnsanlara artık fazla değer vermiyorum. Bunu hak ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 26 Ocak 2022; 21:32:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vur kacKız arkadaşımın kirli geçmişi 

• Geçmişte cinsel ilişki yaşaması kirli, kötü bir geçmişe sahip olduğu anlamına gelmez. Cinsel ilişkiye girmek normal bir durum. Kızla ciddi düşünmemeni tavsiye ederim. Eğlen,gez,toz, seviş o kadar.

• Daha bilmediğin neler var kim bilir ? Sordun mu başka bilmediğim ne var diye ?

• Bunu okuyacağıma, Kitap okurum, Hiç değilse Tarih bilgime biraz bile olsa Katkı sağlamış olurum.Kız arkadaşımın kirli geçmişi 

Kız arkadaşımın kirli geçmişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 27 Ocak 2022; 0:21:38 >
  • 23 yaşında birisinin geçmişinde 3-5 seviştiği varsa asıl sorun bu rakamın düşüklüğü doğru düzgün bir şey yaşamamış takma kafaya önüne bak gereksiz sorun çıkarma.

• John WICK kullanıcısına yanıt
    İlk başta sormuştum ama söylememişti ortalara doğru ben uyuz olmaya başladım iyice sevmeye başladım çünkğ en sonunda 2 ay uraştım ve söylettim

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Sordum yok diyo hep yok dedi zamanla zorlıya zorlıya anlattı

• Altiorem kullanıcısına yanıt
    Onu deniyorum ama unutamıycakmışım gibi hissediyorum sanki kimse onun baktığı gibi bakmıycakmış gibi bana yada onun mutöu ettiği gibi mutlu etmiycekmiş gibi alışkanlığım yüzündenmi böle hissediyorum sizce?

• Senden sonra kimseyi hayatıma almıycam diyo yemibler ediyo anlamadımki ben

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.