Şimdi Ara

Kız arkadaşımın kirli geçmişi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
1
Favori
17.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karşınızdaki insan onu terk edeceğinizi söylediğinizde intihar etmek gibi cümleler kuruyorsa 1 dakika bile düşünmeden ayrılın. Bu tip insanlar psikolojisi bozuk insanlardır. İlerde düzelir demeyin,düzelmezler.

• bro4ke053 kullanıcısına yanıt

Hocam, suç sizde olabilir de olmaya bilir de, kıza baştan sorduysanız ve kıvırıp yalan söylediyse sizde suç yok. Yok hiçbirşey olmamış gibi sonradan soru sorduysanız o da size parça parça anlattıysa onda sorun var (bence)

• Vallaha yukarıda bir üye çok doğru noktaya parmak basmış: sizin için sürekli yokuşlar çıkarıp kendi geçmişi ve saçma sapan yaptığı hareketler yüzünden ortaya çıkan sorunlarını önünüze atıp çözmenizi bekleyen kadınlardan uzak durun. Birde bir kızla ilişki yaşamayı düşünmeden önce babasıyla olan ilişkilerine bakın. Eğer babasıyla ilişkisi kendisi yüzünden kötüyse arkanıza bile bakmadan uzaklaşın siz kimsenin yardım halatı değilsiniz. Etrafımda bazı erkekler görüyorum sırf aman kaybetmeyeyim, aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın diye sevgilisinin yaptığı saçma sapan hareketlere sesini bile çıkarmıyor. Bırakın kendi saçma sapan sorunlarıyla kendisi uğraşsın dışarıda bu gibi karakterlere verdiğiniz eforun onda birini vererek iyi bir ilişki yaşayabileceğiniz milyonlarca kız var. Bu anlattıkların ne özet geç diyenler için Manga’nın Hint Kumaşı şarkısının klibini izleyin gerçekten güzel klip yapmış adamlar :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

23 yasinda iliskiye girmemis kizin gecmisi nasil kirli oluyor Onun yasindakiler kucaginda bebeklerle geziyor bu hala daha el degmemis

Hocam bu göreceli bir konu, sevişmiş ama cinsellik yaşamamışmışmış, öyle birşey demişti galiba konu sahibi arkadaş :D

Son cümleniz ise kısmen doğru diyebiliriz en azından öyle bir kitlenin oldugu %100 gerçek. İfşalar, partiler pürtüler var yani.

• Ahlak akıl-inanç-görgü meselesidir, herkeste bulunmaz.

Sende kızın yaptığına benzer haltlar yediysen gidin evlenin. Yok elime kız eli değmedi diyorsan kendin gibi birini bul.

• bu avel nasil manita yapmis asil konu bu kamil kim ne derse ona inaniyor yok kizlar hic izlemezmis yok hic bakmazmis gitmis bide arkadaslarina sormus Kız arkadaşımın kirli geçmişi 

• quote:

Orijinalden alıntı: farate

Hocam ben o hatayı bir kez yaptım
    Kendi kaliteni alfalığını bitiriyorsun bu da karşınızdakinin hoşuna gidiyor
    Gerek yok vazgeçebilmek güzel şey
    Ya ne biliyim dediğim gibi en yakın arkadaşım eski flörtüymüş sevgili bile olmamışlar 1 ay konuşmuşlar ama o dönem hoşlanmış ondan şuan hiçbirşey yok dedi bana içimde ona karşı ama ben inanamadım çok yalan söyleyen biri diye sonra üşümüzü ben kız arkadaşım bide kardeşim dediğim eski flörtüyle aynı bi ortam kurdum ve ben kafamı iydim gözüm onun üstündeydi ama salakta gözlerini takip ediyodum arkadaşıma bakıyordu kafamı bir anda kaldırdım bi anda bana baktı ama anlamadı neyi kontrol ettiğimi sonra tekrar kafamı iydim hala salakta izliyorum yine gözleri onun üstündeydi sonra arkadaşım gitti dedim niye hala ona bakıyorsun gözüm dalmıştır farkında bile değilim diyo ya hadi bikere bi noktaya gözün daldı ikincisine nasıl aynı yere gözün dalıyoki ki orurduğumuz yer büyük bi park alanı birsürü insan var dalıcak orayımı buldun sizcede gerçekten dalmışmıdır?

• bro4ke053 kullanıcısına yanıt
    Ya ne biliyim dediğim gibi en yakın arkadaşım eski flörtüymüş sevgili bile olmamışlar 1 ay konuşmuşlar ama o dönem hoşlanmış ondan şuan hiçbirşey yok dedi bana içimde ona karşı ama ben inanamadım çok yalan söyleyen biri diye sonra üşümüzü ben kız arkadaşım bide kardeşim dediğim eski flörtüyle aynı bi ortam kurdum ve ben kafamı iydim gözüm onun üstündeydi ama salakta gözlerini takip ediyodum arkadaşıma bakıyordu kafamı bir anda kaldırdım bi anda bana baktı ama anlamadı neyi kontrol ettiğimi sonra tekrar kafamı iydim hala salakta izliyorum yine gözleri onun üstündeydi sonra arkadaşım gitti dedim niye hala ona bakıyorsun gözüm dalmıştır farkında bile değilim diyo ya hadi bikere bi noktaya gözün daldı ikincisine nasıl aynı yere gözün dalıyoki ki orurduğumuz yer büyük bi park alanı birsürü insan var dalıcak orayımı buldun sizcede gerçekten dalmışmıdır? Onu çok yakışıklı buluyormuş bir dönem kızın arkadaşı söyledi bana

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.