Kızın geçmişi senin arkadaş çevren üzerinden yaşanmışsa o iş zor. Her an, her şey sana batacaktır. İsterse kız bu saatten sonra evliya olsun olmaz. Ha çevreni değiştirip o kızla beraber başka bir yerde yaşacaksan bir şey demem ama aynı çevrede kalacaksan olmaz kardeşim o iş. Seni çok üzer. Bunları söylerken kızın iyi niyetli mi olduğunu, dürüst mü olduğunu, seni ne kadar çok sevdiğini falan eklemeden söylüyorum. Kıza her şekilde kefilsen ya çevreni değiştereceksin ya kızı değiştireceksin başka türlü zor. |
Kız arkadaşımın kirli geçmişi (5. sayfa)
-
-
Aynen öle kardeşim kardeşim dedğim adamdan korkmuyorum kızdan korkuyorum ben çünkü bi sönem beğenmiş hoşlanmış ilgisini çekiyor belli ama sevmiyor benden ayrılmak istemiyor ama onu görüp bakmakta hoşuna gisiyor sanki böle hissediyorum konuştuğumuzda sikimde bile değil istersen küfredip engelleyeyim onu umrumda değil diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ki şöle bi surum var istesede artık o cocukla olamıycağını biliyor cunku cocuk benim cocukluk beneklik arkadasım ce benim onla yakınlıgımı biliyor acaba onunla olamıycağını bildiği içinmi diyor bunları ondada emin değilim ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bak ben 42 yaşındayım. 18 yaşında oğlum var. Kızlar, kadınlar, ilişkiler hepsini görmüş geçirmiş birisiyim.
Ve sana net olarak söylüyorum ki böyle ilişki olmaz. Diyorsan ki kız güzel, ben de günümü gün ederim, takılırım, olmadığı yerde de ayrılırız olur biter, kız da benimle aynı kafada vs. O zaman eyvallah. Gençsiniz, bir şeyler yaşayacaksınız tabi ki.
Ama ben ciddi düşünüyorum. Bu kız benim evlenmek istediğim kişi diyorsan işte orada işler değişir. Ya dediğim gibi kıza güveniyorsan çevreni değiştireceksin, ya gününü gün edeceksin, ya da kızı üzmeyip şimdiden ayrılacaksın.
Ha şu da var ben kızla takılırım sonra da çeker giderim diye düşünüyorsan kızda seninle aynı fikirde olmalı. Yoksa kızın hayallerini çalıp, ona ümit verip ortada bırakacaksan olmaz. Hiçbir insan böyle bir şeyi hak etmez çünkü. Kararını ver ve ona göre yolunu çiz.
-
Düşünme kurcalama, paranoyak olmuşsun kızın dengesizliği yüzünden, zamanla koparsınız akışına bırak. Sakın evlenme ciddi işlere girme.
-
Kardesim bana ya da foruma gore yanlis olup olmamasinin hicbir onemi yok diyelim yanlis birsey. Ne yapabiliriz peki? Yani kiz da sen de hickimse olan biseyi degistiremeyecegine gore, ayrilmak da istemiyorsun ne yapilabilir yani? Kiz ne yapsin mesela?
Bana cozum soyle. Ya ayrilirsin ya da devam edersin. Ama devam edip kizin hergun burnundan getireceksen 1-2 aya o ayrilir zaten.
-
bunun nesi kirli
popom daha kirli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 27 Ocak 2022; 15:50:37 > -
Anladığım kadarıyla ikinizde farklı kültürlerde ve seviyelerde yetişmişsiniz. Bir insana tüm sebeplere rağmen olumlu bakmak (aşık olmak) aşk değil saplantıdır. Bence yolları ayırmanız için birçok sebebiniz var. Yokluğunuzla terbiye edin demiyorum. Çünkü bırakırsanız bu düşünceye girebilirsiniz. Yokluğunuzla terbiye olmayacak, hayatına devam edecek. Yapmanız gereken gerçekten hayatınızdan çıkarmak. Yanlış sularda yüzüyorsunuz. Kendi bakış açınızda birine sevgi beslemelisiniz.
-
reis kimse vazgeçilmez yada bulunmaz hint kumaşı değil yaşın genç daha niceleri çıkar karşına senin içine şüphe tohumları ekilmiş, ne kadar kendini yıpratırsan ve hatalarını kabullenirsen o kadar sen dibe çökersin, ama şöylede bir şey var kız yaptıklarının hiç birini inkar etmemiş sana ve o kadar kirli bir geçmişi yok kızın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonline -- 27 Ocak 2022; 16:42:3 > -
Just TwitchyoutubeUYARI! Bu Videonun tekrar Youtube'de paylaşılması yasaktır. Eşleşen içerik nedeniyle telif ihtarı alırsınız. Selam, kanalıma hoşgeldin! Bu kanalda Twitch adlı canlı yayın platformundaki Türk yayıncıların, hoşunuza gideceğini düşündüğüm yayın anlarını paylaşıyorum. Tüm yorumları kontrol ediyorum ve kanalımda paylaştığım yayıncılara hakaret içeren yorum yapan her kullanıcı engellenecektir. Yayıncıya nasıl ulaşırsın: Instagram: www.instagram.com/tugkangonultas Twitch: www.twitch.tv/elraennhttps://www.youtube.com/watch?v=My-MNZqWQHc
-
Öğrediğin şeylerin ağırlığı gittikçe artıyor farkediyorsan. Bundan sonra da herhalde hamile çıkar başkasından. Yine affeder devam edersin.
Az kendinize güvenin. Bu kadar mı değersizsin be kardeşim. Koy postayı gönder...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 27 Ocak 2022; 16:56:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altına imzamı atarım.
-
Yasim 36. Ilk evliligimi 25 yasinda yaptim. Simdi 2. Evliligimi planliyorum.
Eger boyle dusunuyorsan, Gercekten hayat sana zor. Sana olacaklari soyleyeyim. Bir tane Ev kizi alacaksin. Ev islerin yapilacak, isini gorecek, yurtdisina gittiginde annene git evi(!) kontrol et diyeceksin. Annenle arasi bozulacak, annen bazi seyleri saygisizlik olarak adledecek. Evde oturup duracak, Instagram'da garip garip influencer'lara bakacak, kendi gibi ev hanimi arkadaslari olacak, onun kocasi soyle araba almis, ya da ekonomik durumunuz ne ise , ev olur, ayakkabi , canta , pirlanta olur, maas olur. birseyler konusulacak. Dunyayi kendi cevresinden ibaret sanan bir kiz alacaksin.
Bu dediklerim de zamanla acilacak ozellikler, oyle zart diye ben boyleyim diyen bir kiz olmayacak basta...
Ama eli kimsenin eline degmemis olur, en fazla kocasinin cukunu anlatan garip kadinlardan birseyler duymus olur.
Sana sacma sapan tavirlar alacak, kiskanclik krizine girecek, hamileliginde burnundan getirtecek bir kadin...
Gercekten hayatta bekaret konusundan cok daha onemli konular var, dunya vizyonu, caliskan, disiplinli olmak, sorun cikaran degil is bitiren olmak, aza kanaat etmek vs..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Verdigin ornek benim tezimle uyusmuyor, Gecmis'e degil gelecege bakacaksin diyorum halen bekaret zar falan diyorsun arkadas,
Sen evlendiginde ilk gece kapida annenin beklemesini, ona carsaf vermeyi iyi birsey olarak gorebilirsin. Gel gor ki asagilayici bir olay.
Evlendiginiz anda hem ekonomik olarak hem de iliski olarak yeni bir ozgur evililik kurumu olmaniz gerekir. Bunlardan biri ozgur degilse, hic evlenmeyin. Gidin ananizin dizinin dibinde oturun. Basinizi oksasin.
Senin konuna gelince. Uyusturucu Alkol Bagimliligi Sex yapmak ile ayni sey mi sence ? biri Kronik bir vaka. Digeri Dogal bir paylasim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 27 Ocak 2022; 20:25:50 >
Kirli çamaşırı diye okudum Allah affetsin
Sen evlendiginde ilk gece kapida annenin beklemesini, ona carsaf vermeyi iyi birsey olarak gorebilirsin. Gel gor ki asagiliyici bir olay.
Böyle düşündüğümü yanlış çıkartmışsınız. Ben şu gelinliğe takılan kırmızı şeye de karşıyım fiyonka. Evet haklısınız bu konuda.
Kızlık zarı dikimini de kızlık zarının aslında amacınını bakirelik olmadıgını biliyorum merak etmeyin amaç bu işlemin var oldugunu anlatmaktı.
Dürüst olması önemli dediğiniz için o kadar açıklama yaptım. Yok siz , kadınların erkekleri kandırmaya hakları vardır diyen tayfadansanız orası ayrı. Ve ben onları örnek olarak verdim. Sigara da olabilirdi. Hatta şu bile olabilir. Ben geçmişte eline erkek eli değmiş birini istemiyorum. Ama sevmiştir birini ulaşamamıştır orası ayrı diyen ve kendisi de öyle olan (eşit olmak istiyorum diyen) birine siz gidip de yalan söyleyip belki defalarca fuhuş yapmış birini evlendirmek sırf geçmiş geçmişte kaldı diyerekten, kişiyi KANDIRMAK ALDATMAK HAKKINA GİRMEK OLUR. Ama geçmişi takmadıgı için kanunlarımız bu durumda da erkek mağdurdur.
Kizin Gecmisi seni ilgilendirmez, kiminle sevistigi kiminle beraber oldugu da seni ilgilendirmez. Gecmis gecmistir.
Bu sizin görüşünüzdür. 3. kişileri ilgilendirmez. 2. kişiyi ise şöyle ilgilendirir. Eğer anlaşıyorlarsa, erkek kadına sordugunda kadın da benim geçmişimde bunlar oldu/olmadı dedikten sonra anlaştılarsa 3. kişiler anca içten eleştirebilir. Biz ne yapabiliriz anlaştılarsa?
Dürüstlük olmalı. Ha şu durumdadır kadın, zorla evlendiriliyordur doguda, yalan söylesin, yoksa öldüreceklerdir belki de manyak töre cinayeti. Ama ben tamamen özgür 2 bireyden bahsediyorum.
Bir erkek var, muhafazakar bir aileden gelmiş öyle kalmış, bir kadın cıkarıyorlar karşısına üniversitelerde partilemiş , lüks elbiseler giyebilmek için üniversitede para karşılığı ilişkiye girmiş. Sonra da sırf evlenmek belki de daha da kötüsü parasını yiyebilmek için kocasının tesettüre girmiş birini heralde denk görmeyeceksiniz?
Biri dürüst, biri değil. Biri fuhuş y apmış, biri yapmamış.
-
Kızın geçmişini bırak da, kızın beğendiği çocukla, kızı nasıl aynı ortama götürüyorsun? Mazoşist misin?
-
Hacı kardeş, aklın başka organlara da çalışsın. Vizyon önemli vizyon.
Git kendi eşini kendin bul. Seni tutan yok.
burda yanlıs ne olm ya. +18 konusma yapması mı ? 24 yaşında kız ne bekliyorsun. git kilisiden rahibe al o zaman
-
Bu kobusmaları her kız yapıyormu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X