Şimdi Ara

Evleneceğim kızın ailesinin istedikleri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 30 sevgilim 26 yaşında 2 yıldır beraberiz artık dedik bunu ciddiyete dökelim aileleri tanıştıralım neyse boş muhabbeti geçiyorum ailesinin istediklerini hatırladığım kadarıyla sıralıyorum

-160 gram altın 20gr burma bilezik şeklinde alınıp takılacak

-5’i bir yerde kolye

-buzdolabı ve televizyonu kızın babası diğer kalan ev eşyalarının hepsi bana ait

-düğün salonu masrafları hepsi bana ait

- gelinlik damatlık masraflar bana ait

bu arada evim yok ev kira babası sorun etmedi bi tane arabam var 2017 civic değeri 700-720 arası satar galeri 680 veriyo trink yav neyse asıl sorun şu ben bu arabayı satmadan o bu istekleri yerine getiremem kıza dedim boşver düğünü müğünü kaçırayım gidek resmî nikahı yapalım yaşayalım evimizde kabul etmiyor hatta bırak kabul etmeyi kesinlikle olmaz diyor.

Ne yapayım bilemiyorum bir yerde sevdiğim bi yerde elimde bulunmayan güç. Civici satıp mitsubishi carisma alsam kalanla düğünü yapsam diyorum ama kıyamıyorum bu arada ailemden gelen yardım sıfır iki ucu b*klu değenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşanma durumunda altınların hepsi kadına kalır. Ziynet eşyası kadının hukuken. O yüzden zaten düğünde o kadar fazla takı isteyip fotoğraflarlar ki yarın öbür gün boşanma durumunda kanıtlansın. Aldığın ev eşyalarının da yarısı ona düşer. Düğün masrafı cart curt derken bugün evlendin 6 ay sonra boşanma aşamasına gelirsen bir kanepe iki komidinle kapı dışarı olursun üstüne süresiz her ay nafaka ve yüklü bir tazminat verirsin. Evlendiğin kişiye güveniyorsan üstte yazdıklarımın bir önemi yok ama iyi düşün taşın.
  • Kendine bi dışarıdan bakmayı dene. Sonrasında yeni karı bul, sanki mankenle evleniyon.

• Hocam verme altın felan normal düğün yapın işte

• Daha bunun görünmeyen tonla masrafı var. kızı kaçırsan ev eşyasından kaçış yok, aslında düğün vs. masraflardan da kaçış yok çünkü kaçırsan bile sonradan illaki olacak. babandan bir getiri olmaması normal, muhtemelen zaten zor bela geçiniyor. biraz erteleyip para biriktirmeye bakacaksın. bu esnada arabayı satman mantıklı olur, kaza filan yaparsan artık ona para olarak bakamazsın. eline geçen parayı da altın gibi garanti bir şekilde tutman mantıklı olur. evlilik bittiğinde borçlu kalmaman çok önemli, yeni evlenmiş bir ailede ödemesi gereken borç varsa, ve aile geliri zaten kıt kanaat ise, stresin birbirinize yansıması ve düzenin bozulması büyük ihtimal olur. bir süre makarna-ekmek ile yaşaman lazım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabani -- 4 Nisan 2023; 11:55:51 >
  • Boşanma durumunda altınların hepsi kadına kalır. Ziynet eşyası kadının hukuken. O yüzden zaten düğünde o kadar fazla takı isteyip fotoğraflarlar ki yarın öbür gün boşanma durumunda kanıtlansın. Aldığın ev eşyalarının da yarısı ona düşer. Düğün masrafı cart curt derken bugün evlendin 6 ay sonra boşanma aşamasına gelirsen bir kanepe iki komidinle kapı dışarı olursun üstüne süresiz her ay nafaka ve yüklü bir tazminat verirsin. Evlendiğin kişiye güveniyorsan üstte yazdıklarımın bir önemi yok ama iyi düşün taşın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşlar kaç senin ve kızın

• arabaya kıyamıyorsan geriye kalan en mantıklı hareket kızı salıp arabayla evlenmen olacak, tek çözüm bu gibi duruyor anlattıklarından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ailesi... (Ciddi)
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kızla evlenip hayatını mahvetme.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu istekler ne böyle ? Maşallah kraliyet ailesinden kız alıyon galiba. Sakın yapma sakın. Akla, mantığa uyan hiçbir yanı yok. Bu kadar şey isteyen bir kadınla evliyken de mutlu olamazsın ! Duygularına kapılıp hayatını yakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 4 Nisan 2023; 12:24:2 >
  • Elinde kılçıksız 700k para olsa gene çıkmazsın işin içinden. Ev kira çıkacağın yer tadilatı olacak kız ben onu istemem böle olsun desen cart curt altın eşyalar döğün sadece takılar 250k tutuyor.

Elinde kılçıksız 750k olsa anca çıkarsın işin içinden.

• vanbommel V kullanıcısına yanıt
    Boşver hiç evlenme 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben olsam bu kadar şey isteyen bir aileyle direkt arkamı döner kaçardım. Sonuçta sadece başka insan yok mu hayatta. Elbet başkası çıkar

• Başlık parası bu. Kılıfına uydurmuşlar adet diye diye.

• ağzına sağlık hocam

• Koşarak uzaklaş hocam yakma kendini

• Oha lan bu ne böyle 160 gr altın nedir ? Dalga geçer gibi televizyonla buzdolabı bizden demişler birde. Sen hiç pazarlık yapamadın mı kızın babasıyla ? Kız ona karışmazdı. Ben olsam maddiyatı fazla abartmayalım amacımız yuva kurmak 160 gr altın 16 gr olsa ne olur gönüller bir olduktan sonra diye ufaktan siyasete başlardım. Baktım üsteliyorlar amacımız malum kuyumcu açmayacağız diye diretirdim. Babasıyla bir yere varamadıysam çeker kızı karşıma konuşurdum. Baktım o da babasını tutuyor sağlamından bir z.ktr çekip yoluma bakardım. Şu anayasa sisteminde kadına evlilikte verilen hakların haddi hesabı yok. Bir boşansan, el elde baş başta kalırsın valla. Şeriat sistemi olsa hiç sıkıntı yokta bu sistemde erkek fena harcanıyor. Hem malının mülkünün yarısı gider, takıları zaten kurtaramazsın hemde bir ömür nafaka gibi bir bela başına sarılır hayata küsersin. Kız zaten maddiyatçıysa o ilişki yürümez. Seni bilecek ona göre hareket edecek. Senin evinin olmadığını bir aracının olduğunu bir maaşının olduğunu aileden desteğinin olmadığını biliyorsa ve bunu bildiği halde böyle ütopik taleplere devam ediyorsa o ilişki baştan sıkıntılıdır. En ufak maddi zorluktada biter.

• O evlilik yürümez maalesef. Hiç zarar etme. Başkasını bul bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam zaten yani ailesi yuzunden mutsuz olacaksiniz belli ki, bide bu kadar mal mulk kaybedersen katil olursun. Rest cek gitsin.

• -160 gram altın

abi böyle olmasında 100 gram olsun ne yani kadının değeri mi düşüyormuş daha az altın takınca

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.