Şimdi Ara

Evleneceğim kızın ailesinin istedikleri ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenme

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt

Allah için komik cevap güldüm:D Ben fikir olarak en başta insanlık tarafından yerden çıkan metal ya da taş parçalarına bu kadar değer verilmesine karşıyım. Hiçbir zaman altın ya da para derdinde olmadım. Tüketimi desteklemiyorum.Toplumun dayattığı düğün nişan vs adetlere de uymak istemiyorum. Ama en basit konuda bile topluma uymayınca maalesef insanların size bakışı da değişiyor. Bir arkadaşımin evlilik teklifiyle ilgili konum vardı orda bile yüz tane laf duydum kıskanç vs diye halbuki ben oradaki tüketimi eleştiriyordum:D düğün istemiyorum dedim o nasıl kız, mezuniyete gitmedim lisede sadece gitmek istemedim sen de bir acayipsin de değişiksin de yüz tane laf duydum. Bunlardan da yoruldum maalesef, DH ahalisi hep diyor ya kızlar kendini üzen erkeklere gidiyor, efendi erkek değer görmüyor vs diye aynısı erkekler için de geçerli toplum olarak değişmemiz lazım ben değiştiremiyorum artık kimseyi pes ettim

• Altın yerine gümüş olmaz mı diye sor. 3 kilo gümüşle işi kapatmaya bak.
    Allah bu ülkenin insanlarının....

• Bu kadar altın vs isteyenin amacı kısa sürede boşanmaktır. Gerçekten evlenmek mutlu bir yuva kurmak isteyen kız ve ailesi kesinlikle bu kadar fazla şey istemez.

• Yerden çıkan metal ve tas parcalari olayini hep ben de düşünmusumdur

Bende orta okulda mezuniyete gitmedim koca okulda tek ben gitmemisim ama normal çünkü resmen igreniyordum nefret ediyordum okulumdan

Lisede son sene aciga gittim ondan ona da sey olmadi

Unide neyse yaptık bir seyler ani olarak cebimize koyduk:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    200 bin lira için kimse kizinin namusunu satmaz paronaya yapmayin yav

• Cuppalak C kullanıcısına yanıt
    Hahaha 😁🤣😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mis gibi honda civic araban var sen arabayı satarım gerekirse diyorsun? Evlenirken aileler de evleniyor farkındasın di mi? Bak hukuk fakültesi öğrencisiyim staj yaptığım yerlerde elime bazen boşanma davaları geliyordu. İçeriğine baktığımda boşanma kararı alan taraf çoğunlukla kadınlar. Hatta daha beterini söyleyeyim sana Türkiye'de boşanma artık bildiğin iş kolu haline geldi, avukatlar sırf para koparabilmek için karşısı ne durumda düşünmeden belki de oturup konuşmayla düzelebilecek bir ilişkiyi karşı tarafı doldurarak boşanmaya kadar götüren avukat dolu memleket. Evliliğe kadınlar artık tamamen gelinlik giyme merasimi, sağa sola hava atma, boşanınca alacağı para gözüyle bakıyor. Ben sana yapacağın şeyi söyleyeyim: gideceksin kızın babasını ve kızı karşına alıp maddi durumunu anlatacaksın ağız burun mu yapıyorlar kalkıp gideceksin arabanı alacaksın sağlamından o evliliğe ayıracağın parayla fellik fellik gezeceksin. Daha evlilikten bunları isteyen kız evlendikten sonra neler neler ister. Türkiyede kadınların bu kadar üste çıkmasının sebebi erkeğin çizgilerini çekememesi varsın senden ayrılsın sen çizgini net biçimde çizdikten sonra kimse sana bir şey yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 5 Nisan 2023; 4:44:6 >

• Çok birşey istememiş bence. Bunlar normal geliyor bana çünkü samanlığa, 2 beyaz eşyaya razı olan kız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 5 Nisan 2023; 6:6:12 >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Hocam o kadına en ufak bişey desin her yerden engelleyip ayrılır kadınların umrunda değil o değilse başkası var

• ben olsam arabayı satıp ingilterede 1 yıllık yüksek lisans yaparım (arta 100k kalır) okuldan da zengin gacı bulurum.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

200 bin lira için birbirini öldürür bu millet ne namusu

• Bu nedir ya gerçekten bu ülkede evlenilmez

• Dua et böbrekleri de istememişler, yol yakınken kaç kurtul.

• Csb

• 160gr altını ilk gördüğümde az bir şey sandım google yazınca 200k ediyormuş. Resmen başlık parası bu. Kıza söyle bunları asla yapmam sadece ev eşyası alırım de. Kabul etmiyorsa dolandırıcı bunlar.

• Okurken Anadolu'dan birkaç şehrin anahtarını da isteyecekler sandım bu ne abi . Açıkçası kızdan böyle bir konu hakkında senin yanında olmasını beklerdim gerekirse ailesini karşısına alması gerekir böyle bir konuda ama kesinlikle olmaz diyerek reddetmiş ben olsam ayrılır nitelikli dolandırıcılıktan dava açardım

• Bende aynı yoldan döndüm insanların iş ciddileştikçe ne kadar değiştiğini gördüm bence analiz yapman lazım hocam baktın insanlar çok değişmiş kız bile isteği olmayınca ters geliyor işte o zaman seni sevmiyor demektir

• hayırdır ingiltere prensesiyle mi evleniyorum diye racon kes

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.