Şimdi Ara

Evleneceğim kızın ailesinin istedikleri ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum kesin bilgi, hayatın kayacak. ağzında diş, kafanda saç kalmasın diyorsan buyur evlen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar paran var ve sırf elin kezbanıyla evleneyim diye bitirip üstüne de borca mı gireceksin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • birinci el ise değebilir, hipergami de baya enflasyona uğradı

• Ben evlen evlenme demem beni ilgilendirmiyor, evlenme desem de evleneceksin belli ki. O enerjiyi vibei senden aldim.

Cok sukur bazi seylerin bilincine erişmisim. Buradaki kadar buyuk yanlişlarin icine hayatimin hicbir doneminde girmedim.

Yaptigin yapacagin sana buyuk fatura olarak donecek.

Kizda biraz egitim, akliselimlik, sevgi olsa senden bunu talep eden ailesine başta kendisi tepki koyar(dı). Işimize karişmayin der, ben evleneceğim size de rıza göstermek ortayı bulmak düşer der. Kaliteli insan bunu yapar. Aileler destek olmak için vardır, problem çıkarıp huzur sıkkınlığı için değil. Kiz buna susuyorsa, ya vur ense al ekmek modeli kafa yok diger secenek de aile kuzusu yani seni ailesine tercih eden modellerden. Her ikisi de senin için felaket. Evinizden ailesi çıkmaz, yatıya gelir, yemeğe gelir. Para ister, borç ister. Belası da olur böyle altın para pul peşinde koşanların belli ki kültürel de fakir insanlar zihniyetleri de dar. Kızı alırken bu tiplerin ailesine de nikah basıyorsun. Abisi, tanası başına her daim bela, aba altından sopa gösterir. Bacımı üzme, üzeriz kafası vs.

Sevgi dedigin stresli geçen 6 ayda sifira inecek bir kavram ona göre dusun.Istiyorsan evlen beni irgalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Nisan 2023; 23:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salak kızın ailesi ile evlenme

• aman aman verme hocam civic'i zaten kız'da anlayış olsaydı kaçar gelirdi seninle.

• Bu kadar borcun altina girdikten sonra nasil mutlu olmayi planliyorsun hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kızların mantığı şudur:

- kendilerine hediye verilmesini isterler
    - kendileri düğün yapılmasını isterler
    - mihir falan deyip kendilerine altın verilmesini isterler

ama kızlar kendi söylediklerini yapıp kendilerine bunları veren erkeklerden tiksinirler.

dünya üzerindeki hiçbir kız, karşısındaki erkek kendisine hediye/para/altın verdi diye o erkeğe ilgi geliştirmez.

peki parayla kız tavlamak nasıl olabiliyo. çok basit: o parayı sen erkek olarak kendi kişisel gücünü geliştirmeye harcayacaksın, kız da senin mal varlığını görünce sana gelecek.

kız erkeğe ait olan mal varlığını görünce çekim hisseder. o malın erkeğe ait olması, o varlığın kıza ait olmaması, kıza çekici gelir. ve kız talepte bulunur: bana ver, hediye ver, mihir diye altın ver, düğün ver..

ne zaman ki erkek kıza uyup da "verirse" o zaman o erkek değersiz olur. vermeyen erkek değerlidir. veren erkek değersizdir. hayatın kuralı bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.