Şimdi Ara

Sevgilimin ailesi... (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ilişkimiz 2,5 yıldır devam etmekte. 3 ay önce annem ile tanıştırdım yarın da ben ablasına tanışmaya gidiyorum. Şimdiden heyecan bastı .
    Yeni çocukları oldu 3 aylık ona bir kaç hediye aldım.
    Giysi hakkında sizlerin yardımına ihtiyacım var. Gömlek+kot mu gömlek yerine kazak mı giymeliyim ?
    Evlerine giderken boş gitmek olmaz çiçek mi yaptırayım yoksa çikolata mı yada siz ne önerirsiniz, kararsızım bu konuda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 kutu pişmaniye al
  • Farkındalık yarat turşu al. Şeklin olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

1 kutu pişmaniye al
    baklava almıştım ben, gayet de hep birlikte yemiştik. çok sevdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

1 kutu pişmaniye al
    çiklata en iyisi.ama en azından biraz kaliteli bir çiklat al.çiklat dediğim çikolata.gömlek + kot derim.
  • Birşey alma.Bi tanışma için çikolata çiçek alacaksan istemeye giderken ne almayı düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

Birşey alma.Bi tanışma için çikolata çiçek alacaksan istemeye giderken ne almayı düşünüyorsun?
    Kalitelisinden çikolata yada tatlı türü bişey al Giyinişinde ergen yada apaçi gibi giyinme mütevazi görün :) Umduğun gibi geçer inşallah :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baklava

• Tatli bir seyler al cikolata olabilir kahve yaparlar yaninda ikram ederler he bana sorsan gerek yok bise almana giyim ise nirmal gunluk kiy ama temiz git saci sakalina dikkat et elin yuzun duzgun olsun birde sana bomba bir taktik verim kapida karsilarlar sizi annesi genc ise elini falan opme sakin iceri girdiginizde onlar oturmadan sakin oturma bu cok onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Tatli bir seyler al cikolata olabilir kahve yaparlar yaninda ikram ederler he bana sorsan gerek yok bise almana giyim ise nirmal gunluk kiy ama temiz git saci sakalina dikkat et elin yuzun duzgun olsun birde sana bomba bir taktik verim kapida karsilarlar sizi annesi genc ise elini falan opme sakin iceri girdiginizde onlar oturmadan sakin oturma bu cok onemli
    bence casey kek ve le cola al, tabi yeni doğana da bebek bezi almalısın bunları akıl etmek çok mu zor yani
  • topitanem al ve onlara herbiriniz topitanemsiniz de

• afyon lokumu+çiçek

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmoslu

afyon lokumu+çiçek
    Bence gömleğin üstüne kazak giy
    Çiçekten ziyade çikolata daha iyi gibi yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi kahve felan olur büyük ihtimal yanında ikram edilir.
  • quote:

Tatli bir seyler al cikolata olabilir kahve yaparlar yaninda ikram ederler he bana sorsan gerek yok bise almana giyim ise nirmal gunluk kiy ama temiz git saci sakalina dikkat et elin yuzun duzgun olsun birde sana bomba bir taktik verim kapida karsilarlar sizi annesi genc ise elini falan opme sakin iceri girdiginizde onlar oturmadan sakin oturma bu cok onemli

Serseri/apaçi tarzı bana göre değil hocam. Şuan kirli sakal ve bıyık takılıyorum kesiyim mi bıyığı ? Bu arada yaş 20, bu halimle 30 gösterdiğimi söylüyolar

• Çikolata, gömlek, kot. Fazla kasmaman iyi olur. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

quote:

Serseri/apaçi tarzı bana göre değil hocam. Şuan kirli sakal ve bıyık takılıyorum kesiyim mi bıyığı ? Bu arada yaş 20, bu halimle 30 gösterdiğimi söylüyolar

Cok abartimi sakallarin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

quote:

Cok abartimi sakallarin

Alıntıları Göster
    at al

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Farkındalık yarat turşu al. Şeklin olur.

Ulan
  • Çeyrek altın al, yeminlen tüm sülale kızı sana verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Çeyrek altın al, yeminlen tüm sülale kızı sana verir.
    Gömlek giy ve baklava yaptır tatlı yiyelim tatlı konuşalım hesabı. İlk tanışmada çiçek çikolata olmaz ne oluyoruz derler adama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.