Bi erkekle konuşurken görmüş olay çıkarmış bizimki kız da “üfff amma yaptın ya maraz gibi tipsiz bi şey ne sanki” demiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lisede kıskançlık krizine giren arkadaşımın sevgilisi beni küçümsemişti
-
-
lisedeki kötü anılarını unutup önüne bakman gerek
-
Sadece lisede mi? Lise sonrasında da bana zulmettiler abd’de doğsam mass shooter olurdum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
Şimdi o ne yapıyor, sen ne yapıyorsun?
-
Maraz forumda ağlıyor. Daha ne yapabilir? :)
Belki diğer eleman incide ağlıyor.
-
Benim sozde en yakin arkadasim da lisede biri sira arkadasim olan ama begendigim bi kiz, oteki donemin en havali kizi 2'sinin derste yazistigi not defterini okumus, beni ezikliyorlarmis. Ben de devlet okulundan gelmistim, lise ozeldi, zaten onun endisesi var bir suru zuppe tip. Bir aglamistim var ya yoktu boyle bi sey. Serefsiz hadi okudun bana ne soyluyon? Ne ozguven kaldi ne bi sey sonra lisede.
Bosver yani oluyor. Arkadasin arkadas olsa sana gelip soylemez. Ayrica ne malum oyle dedigi, salla. Demis olsa bile cigeri 5 para etmez kizi ne takacan. Sen bence duzgun bi kiz bul da evlenmesen de duzgun iliskin olsun. Hayat cidden zor, bi de mukemmeliyetcisin fazla, gerek yok zorlamaya kari kiz islerini.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyorum en son 2 sene önce görüştük,
görüştüğümüzden 5 6 ay sonrası instadan bizim liseden mezun bir kızı ekleyip konuşmaya hafiften başladım sonra bi baktım bu eleman ile story atmış çıkmaya başlamışlar, çocuk da öyle 190 kaslı yakışıklı değil tam tersi 170 hafiften göbekli ortalama tipli bi eleman ama parası boldu babası savcı annesi hakimdi
-
ben lise 1'de sıra arkadaşım olan kıza çiçek vermiştim, 2'ye bölüp kafama fırlatıp senin ağzına ....... demişti. çiçeği de bi arkadaşın elinde görmüştüm. o ne lan demiştim. çiçek al ebruya verirsin demişti. ben de sorgulamadan emir almış gibi vermiştim
bu ilk mesajda bahsettiğim arkadaşım kansızdı. 10ken 9a giden bir kızla çıkmıştım kısa süreliğine. 11. sınıfta tanıştık bu elemanla, tanıştıktan birkaç hafta sonra demişti ki geçen sene senin eski kız arkadaşını baya beğenmiştim ama bana bakar mı diye tereddüt ediyordum senle çıktığını öğrenince buna bakmışsa bana da bakar diye düşündüm ama sonra kız başka biriyle çıktı falan demişti yüzüme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X