Bildirim
Evlatlık çocuk almak evlenmek istemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
şu forumdan gdin artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlıkta evlatlık çocuk almak istemediğini konuda ise evlatlık çocuk almak istediğini söylemişsin -
quote:
Orijinalden alıntı: believe745
beyler ailemin ve benim maddi durumum iyi kadın sıkıntım yok ama evlenmek bana gore degil bu devırde bı kadına baglanmak guvenmek istemıyorum ama çocuk istıyorum kız bi çocuk evlat edinmek istıyorum evlenmeden evlat edınmek mumkunmudur
Kesinlikle vermiyorlar. -
eşin olmadan vermezler bence, ayrıca verseler bile o çocuğa yazık değil mi , anne şefkatinden mahrum kalır -
Bencede bir partner lazım zaten kadın sıkıntısı yok diyorsun bul bir tane :) Aşık ol ne bileyim... -
bekarlar evlat edinebiliyor ama bazı şartları var.Yaş sınırı gibi.Bir de çok araştırdıklarını ve sıranın gelmesinin yılları bulabileceğini okumuştum.Yani baya baya zor veriyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: serkandnc
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdam
eşin olmadan vermezler bence, ayrıca verseler bile o çocuğa yazık değil mi , anne şefkatinden mahrum kalır
belki bu arkadaş bi anne edasıyla çocuğa yaklaşır =D gel annem falan der
homoseksüel'se olabilir tabi -
30 yaşına kadar bekarlara vermiyorlar sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X