Şimdi Ara

Evlatlık çocuk almak evlenmek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ailemin ve benim maddi durumum iyi kadın sıkıntım yok ama evlenmek bana gore degil bu devırde bı kadına baglanmak guvenmek istemıyorum ama çocuk istıyorum kız bi çocuk evlat edinmek istıyorum evlenmeden evlat edınmek mumkunmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: believe745

beyler ailemin ve benim maddi durumum iyi kadın sıkıntım yok ama evlenmek bana gore degil bu devırde bı kadına baglanmak guvenmek istemıyorum ama çocuk istıyorum kız bi çocuk evlat edinmek istıyorum evlenmeden evlat edınmek mumkunmudur

Evlatlık çocuk almak evlenmek istemiyorum

• şu forumdan gdin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta evlatlık çocuk almak istemediğini konuda ise evlatlık çocuk almak istediğini söylemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: believe745

beyler ailemin ve benim maddi durumum iyi kadın sıkıntım yok ama evlenmek bana gore degil bu devırde bı kadına baglanmak guvenmek istemıyorum ama çocuk istıyorum kız bi çocuk evlat edinmek istıyorum evlenmeden evlat edınmek mumkunmudur

Kesinlikle vermiyorlar.
  • eşin olmadan vermezler bence, ayrıca verseler bile o çocuğa yazık değil mi , anne şefkatinden mahrum kalır
  • Bencede bir partner lazım zaten kadın sıkıntısı yok diyorsun bul bir tane :) Aşık ol ne bileyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekarlar evlat edinebiliyor ama bazı şartları var.Yaş sınırı gibi.Bir de çok araştırdıklarını ve sıranın gelmesinin yılları bulabileceğini okumuştum.Yani baya baya zor veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

eşin olmadan vermezler bence, ayrıca verseler bile o çocuğa yazık değil mi , anne şefkatinden mahrum kalır

belki bu arkadaş bi anne edasıyla çocuğa yaklaşır =D gel annem falan der

homoseksüel'se olabilir tabi
  • 30 yaşına kadar bekarlara vermiyorlar sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.