Hocam Ram dışında fiyat ve performans olarak cidden çok iyi fiyatı var. Bende önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Eğer ram konusunda sıkıntı yaşarsam yükseltirim en fazla. |
Bildirim
Hocam Ram dışında fiyat ve performans olarak cidden çok iyi fiyatı var. Bende önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Eğer ram konusunda sıkıntı yaşarsam yükseltirim en fazla. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chilianrose -- 6 Ocak 2023; 0:23:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağlam işlemcili 3060 ekran kartlı laptoplar en düşük 21k dan başlıyor. Böyle düşününce bu laptop fiyatına göre cidden iyi bence. Belki 1060 6 gb laptoplar tercih edilebilir ama onda da sıfır seçeneği yok. En mantıklısı ikinci el temiz garantili 3060 olacaktır. O olmazsa bu laptop sıfır olarak alınabilecek en iyi seçenek bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddom751 -- 6 Ocak 2023; 19:19:38 > |
Deneme fırsatınız olursa eğer oyunlardan birinde 4 gb ram üstünde ayarlara çıkmayı deneyin ben en çok onu merak ediyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oynadığınız herhangi bir oyunda ultra ayarlarda açmayı deneyim vram zorlandığında cihazın tepkisi nasıl olacak onu merak ettim. Eğer çok takılmalar kasmalar olmuyorsa ram eklemeye gerek bile olmayabilir bu modele. |