Şimdi Ara

14 ay garantili S8(3 kılıf) Favorilerime Ekle Yazdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S8
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 14 ay garantili S8(3 kılıf) Favorilerime Ekle Yazdır
    05.06.2017 tarihinde 3555 tl ye alındı. 14 ay garantisi mevcut. kılıfsız ve ekran koruyucusuz hiç kullanılmadı 2 adet orjinal Samsung kılıf (alcantara olan piyasada 140 tl)1 adet siyah spigen kılıf. kulaklık poşetinden dahi çıkarılmadı.

Not: Amoled ekranlarda Ghost Screen denen bir problem yaşanabiliyor. Genelde her telefon bu arızayı çıkarıyor sadece beyaz yada açık mavi fotolarda dikkatli bakılırsa ekranda klavyenin izi görülüyor. Bu problem olduğu için telefonu garantiye gönderdim.

Ekran harici bir problemi olmamasına rağmen *Batarya*Ekran*İç LCD*Dış Çerçeve tamamiyle samsung servisinde değiştirilmiştir. Teslim alır almaz tekrar ekran koruyucu yaptırılmıştır. Üzerinde Zagg marka ekran koruyucu vardır. Ömür boyu 10 tl'ye istediğiniz kadar değişim yapabilirsiniz.

İşlem kağıdını koyuyorum 06.04.2018 tarihlidir. Yani cihazı yeni teslim aldım ve kullanmadım. Alacak arkadaş 14 ay garantili sıfır S8 gibi kullanabilir.

*Takas Teklif Etmeyiniz
    14 ay garantili S8(3 kılıf) Favorilerime Ekle Yazdır14 ay garantili S8(3 kılıf) Favorilerime Ekle Yazdır14 ay garantili S8(3 kılıf) Favorilerime Ekle Yazdır14 ay garantili S8(3 kılıf) Favorilerime Ekle Yazdır14 ay garantili S8(3 kılıf) Favorilerime Ekle Yazdır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Haziran 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.