Şimdi Ara

14 GÜNLÜK AKDENİZ TURU ROTASI!SİZCE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylül başında eşimle İstanbul'dan 14 günlük bir tura çıkmayı planlıyoruz.Antalya ya giderken Pamukkale'ye uğrayacağız. Sonrasında görmeyi planladığımız mekanlar:

Antalya Kaleiçi(Yivli Minare-Kesik Mİnare-Antalya Müzesi-Hadrian Kapısı-Karatay Medreresi-İskele Camii)
    Düden Şelalesi-Kurşunlu Şelalesi-Perge-Aspendos
    Köprülü kanyon-Apollon ve Athena Tapınağı-Manavgat Şelalesi-
    Alanya Kalesi-Kızılkule-Damlataş Mağarası-Dim Mağarası- Dim Çayı

ORadan geri gelerek:
    Göynük Kanyonu-Phaselis-
    Kemer-Olympos
    Adrasan-
    Myra antik kenti-demre Kuş Cenneti
    Kekova
    Kaş-Kalkan-Patara
    Saklıkent
    Babadağ-Ölüdeniz-Kayaköy-Gemiler Adası-Kaya Mezarları
    Göcek-Dalyan Köyceğiz
    Marmaris- İçmeler
    Datça-Palamutbükü-Knidos
    Sedir Adası-Saklıgöl-Akyaka
    Bodrum-Turgutreis

Tahmini km:3000
    Yakıt Masrafı:1200 tl
    Konaklama: Genellikle uygun fiyatlı temiz pansiyonlarda oda kahvaltı:1700tl
    Diğer:1100
    Toplam 4000tl
    Biliyorum ki bütün bunlar (güzergah ve masraflar) Tahminidir. Bu tür tatillerde kesin planlama yapmak imkansız.

Şimdi forumun gezginlerinden ve bu mekanları bilenlerden güzergah konusunda yardım istiyorum. O yoldan gitme burdan git, oraya vakit harcadığına değmez,bak şurayı görmeden geçme, şurdan şunu al, burda bunu ye şeklindeki tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.

Cevap yazacaklara peşinen bol bol teşekkür :)

• Konu yanlış yerde mi !!!
  • Konu doğru yerde ama gidip gören pek yok sanırım. Maalesef ben de rota için birşey diyemem. 5 sene Antalya'da yaşadım ama çevresini pek fazla gezmedim. Şunu söyleyim diğer olarak yazdığınız bütçe biraz düşük kalmış. Hatta biraz değil baya bi düşük kalmış.
    Ayrıca bu bölgelerde yollar genellikle virajlı dar ve kalabalık olur. Zaman ve yakıt planlaması yaparken bunu gözönünde bulundurmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Konu doğru yerde ama gidip gören pek yok sanırım. Maalesef ben de rota için birşey diyemem. 5 sene Antalya'da yaşadım ama çevresini pek fazla gezmedim. Şunu söyleyim diğer olarak yazdığınız bütçe biraz düşük kalmış. Hatta biraz değil baya bi düşük kalmış.
    Ayrıca bu bölgelerde yollar genellikle virajlı dar ve kalabalık olur. Zaman ve yakıt planlaması yaparken bunu gözönünde bulundurmalısınız.

Yorum için teşekkürler.
    Evet diğer kısmının düşük olduğunu ben de farkettim. Bir de Eylül başında hava çok sıcak olur muhtemelen. Ören yerlerini, tarihi alanları gezmek çok yorucu olur mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 günlük istanbul gezisi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.