Şimdi Ara

14 günlük atriximi zararına satıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone kullanıcısıydım, Androide alışamadığım için 14 günlük Atrix'imi zararına satıyorum.

04.03.2013 tarihinde aldım 05.03.2013 tarihinden itibarende silikon kılıfla kullanıyorum. Garantisi, faturası ve cihazın tüm parçaları bulunmaktadır. Hediye olarak gelen micro usb ve 10 TL değerinde kendi aldığım silikon kılıfla birlikte vereceğim.
    Benim telefonum kadar temiz iphone 5 ile takas düşünebilirim.
    Ankara'dan alacak olan arkadaşlara elden teslim edebilirim

Fiyatı 470.TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-14-gunluk-atrix-plus-dock-station-plus-micro-usb-data.2-yil-garantili-118693323/detay/

• Iphone 5 derken hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byeskici

Iphone 5 derken hocam?

Kafa kafaya takas hocam.
  • Bende satıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 5in ölüsüyle takas yapılmaz o telefon, temizini arıyorsun birde senin ki kadar :O
  • Arkadaşlar fantezi mi yapıyosunuz. Üstüne farkını verip takas yapabilirim, bunun neresi garip. 4s ile takas için 3 kişi aradı. Paraya ihityacım var deyip, takas yapmak isteyenler oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feridunabi

Arkadaşlar fantezi mi yapıyosunuz. Üstüne farkını verip takas yapabilirim, bunun neresi garip. 4s ile takas için 3 kişi aradı. Paraya ihityacım var deyip, takas yapmak isteyenler oluyor...

hocam yanlıs anladınız arkadasları. Kafa kafaya takas dediğiniz zaman üste para almak veya vermek söz konusu olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Arkadaşlar fantezi mi yapıyosunuz. Üstüne farkını verip takas yapabilirim, bunun neresi garip. 4s ile takas için 3 kişi aradı. Paraya ihityacım var deyip, takas yapmak isteyenler oluyor...

hocam yanlıs anladınız arkadasları. Kafa kafaya takas dediğiniz zaman üste para almak veya vermek söz konusu olmaz.

Ben kafa kafaya takas yazmadım, belki üstüne farkını verip yazsam daha anlaşılır olurdu ama bu forumu yazan okuyan insan iphone5'in 1500 lira olduğunu bilir. Ben fiyatımı 470 yazdım zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Ben kafa kafaya takas yazmadım, belki üstüne farkını verip yazsam daha anlaşılır olurdu ama bu forumu yazan okuyan insan iphone5'in 1500 lira olduğunu bilir. Ben fiyatımı 470 yazdım zaten.

özür dilerim hocam jayjay diye biri yazmıs. sizin konunuza cevap verince isme bakmadım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.