Şimdi Ara

14' oyun icin notebook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar daha oncede bu konuyla ilgili konu actim ama bir turlu karar veremedim.
    14" bir bilgisayar ariyorum ama piyasada pek fazla secenek yok.
    Hem oyun icin hem de gerektiginde bir yerden bir yere kolayca tasimak icin 14" dusunuyorum. Butcem 2000 tl

internette bu modeli buldum ama sanirim artik uretilmiyor asus g46vw

onun disinda Lenovo Y410p var ama piyasaya ne zaman gelir bilmiyorum.

edit : Bilgisayari yazin alacagim ve avrupadan getirme sansim da var.

Onerilerinizi siddetle bekliyorum, ilginize simdiden tesekkur ederim.

aklimdakiler
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k451lb-wx115d-notebook-pmu300323
    http://www.pcdepo.com/lenovo-y410p-notebook?keyword=y410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci91 -- 27 Mayıs 2014; 18:51:51 >

• Bu iki secenek arasinda lenovo y410p daha iyi kalite ekran karti fln bakimindan ama 14 inc nedem aliyorsunki q5.6 al lenovo z510 al yada dell 7537

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serci91 S kullanıcısına yanıt
    y410p zaten stokta kalmamış ama asus tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 27 Mayıs 2014; 18:11:34 >
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi tasinabilirlik bakimindan 15.6" ekran gercekten buyuk bence oyun donanimini da hesaba katarsak en az 2.5 kilo agirlik olacak bu yuzden oncelikli tercihim 14" olanlar, y510 gercekten iyi ama.

Asusa gelince ekran karti bir sene sonra eskir diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci91 -- 27 Mayıs 2014; 18:18:18 >
  • Avrupa'dan getirtebilirsen Gigabyte P34G veya MSI GE40'a bakmanı öneririm. Lenovo Y40'a da bakabilirsin.

Türkiye'de P34G ve GE40 var ama 3.000 TL civarındalar.

Alternatif olarak > Dell Vostro 5470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 27 Mayıs 2014; 18:21:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Avrupa'dan getirtebilirsen Gigabyte P34G veya MSI GE40'a bakmanı öneririm. Lenovo Y40'a da bakabilirsin.

Türkiye'de P34G ve GE40 var ama 3.000 TL civarındalar.

Alternatif olarak > Dell Vostro 5470

tesekkur ederim ama Gigabyte P34G , MSI GE40 butcemi biraz asiyor :(
    Y410p sizce stoklara bu fiyattan girer mi ve ne zaman biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci91 -- 27 Mayıs 2014; 19:05:16 >

• Mesela MSI GE40 kasası kullanan > Link

Bence Y410P stoklara girse bile bu fiyattan girmez.
  • Ya bana 15.6 cok kucuk geliyor masaustundeki 21.5 tam geliyor ama malesef oyle bi laptopyok

• quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Mesela MSI GE40 kasası kullanan > Link

Bence Y410P stoklara girse bile bu fiyattan girmez.

verdiginiz linki inceleyecegim teskkurler, ben de o fiyata gelmeyecegini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci91 -- 27 Mayıs 2014; 19:32:49 >
  • dell vostro 5470 kullanıyorum.bu kadar ince ve pili uzun giden oyun vs.de oynayabileceğin bir notebook daha yok bu fiyat aralığında.1350tl'ye 9 taksit aldım ben.kesinlikle bu laptopu istanbuldaysan yakından git bir gör showroomlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

dell vostro 5470 kullanıyorum.bu kadar ince ve pili uzun giden oyun vs.de oynayabileceğin bir notebook daha yok bu fiyat aralığında.1350tl'ye 9 taksit aldım ben.kesinlikle bu laptopu istanbuldaysan yakından git bir gör showroomlarda.

tavsiyeni dikkate alip en kisa zamanda bakacagim tesekkurler
    dun k451lb aldim bugun kargoya verdiler persembe gunu elime ulasir istersen inceleme yaparim
    www.ebrarbilgisayar.com/asus-k451lb-wx115d-notebook-pmu300323

• quote:

Orijinalden alıntı: halil0258

dun k451lb aldim bugun kargoya verdiler persembe gunu elime ulasir istersen inceleme yaparim
    www.ebrarbilgisayar.com/asus-k451lb-wx115d-notebook-pmu300323

cok memnun olurum ozellikle agirlik,boyut,oyun performansi ve pil suresi cok onemli.
    inanirmisin x550lb o25d ile bunun aeasinda kaldim musteri hizmetlerindeki faruktan bilgi aldim x550lb sert plastik alasimi k451lb saf alimunyum dedi oyle aldim ne yurticinde ne yurtdisinda inceleme goremedim hadi hayirlisi risk aldik ama... fotolari cekip atarim sana cuma gunu laptopun eksilerini artilariyla insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: halil0258

inanirmisin x550lb o25d ile bunun aeasinda kaldim musteri hizmetlerindeki faruktan bilgi aldim x550lb sert plastik alasimi k451lb saf alimunyum dedi oyle aldim ne yurticinde ne yurtdisinda inceleme goremedim hadi hayirlisi risk aldik ama... fotolari cekip atarim sana cuma gunu laptopun eksilerini artilariyla insallah

acikcasi asusun bu modeli dell 5470 ten daha iyi ve bana daha yakin geliyor incelemeni dort gozle bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.