Şimdi Ara

14 şubat ı yalnız geçirecek olanlar derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak etme,üniye gidince değişir,bak benim çok değişti ya
    şaka bi yana değişiyo
  • fukara avuntusu bunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

14 şubatı esnaf çıkardı

fukara avuntusu bunlar tu kaka 14 şubat forever tek tabanca
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatrum

fukara avuntusu bunlar
    quote:

14 şubatı esnaf çıkardı

fukara avuntusu bunlar tu kaka 14 şubat forever tek tabanca

önümüzde 1 hafta var.mutlaka bi gol atılır. hatta attım bile.

• size

Hande Yener-Bugün Sevgililer Günü şarkısı armağan ediyorum ben de var böle bi şarkı mutlaka dinleyin
  • hande fln avutamaz beni,kesmez beni hande
  • size tavsiyem.buralarda tüm gün takılmanız yerine biraz dışarı çıkın. çok asosyal gördüm sizi yahu.
  • quote:

size tavsiyem.buralarda tüm gün takılmanız yerine biraz dışarı çıkın. çok asosyal gördüm sizi yahu.

tek başımıza dışarda ne yapacağız söyler misin???
  • 14 şubatta yalnızlar rıhtımındayım
  • derneğin ismini ABAZALAR DERNEĞİ olarak değiştirelim..

hepimiz YALNIZIZ hepimiz ABAZAYIZ..!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc Skywalker -- 7 Şubat 2007; 22:30:42 >
  • bendeeee

• valla bende yeni ayrıldım benide kabul edermisiniz ama şaka bi yana insan sevince koyuyo be beyler benden size tavsiye ya sevmeyin yada sevdiysenizde peşini bırakmayın ben bu ikisi arasında gidip gelenlerdenim
  • ya sanki kız arkadasın olunca bütün problemler bitiomu
    tabiiki seni seven, seninde çok sevdigin biri olması cok güzel, ama nerde o eskinin aşkları
    şimdi ottan bo*tan sebeplerden ayrılalım diyo hatunlar yada erkekler
    valla alınmayın ama bizim sayemizde bu gısların bir tarafları iyice kalkıor, bize oyuncakmısız gibi davranıolar, istediklerini yaptırıolar, istemeyince de oylece bırakıp gidiolar, sevginin sevenin kıymetini bilmeden valla herşeyin hayırlısı olsun dostlar ALLAH birisini çıkarır inşallah karşımıza bir gün, tabi bu 14 şubattan önce olsa iyi olur dermişimİşin şakası bir yana, benim için de 14 şubatin diger günlerden farkı yok çunku sevdigimiz yok, hoş gerçi olsa da gene bir farkı olmazdı, sevdiğin insana sevgini sadece 14 şubattamı gostereceksin dimi ama
    neyse niye bu kadar uzattım bilmiorum, bir yarammı var acaba
    Aslında hep merak etmişimdir, bu hüzünlü, aşk şarkıları yazanlar, bunları gercekten yasadıgı ıcın mı yazıor yani tecrube mı, yoksa tamamen hayal güçlerinin eseri mi?
    neyse size Abuzer Kadayıftan bir alıntı yaparak saygılarımı ve sevgilerimni sunuyorum
    "BOŞVER ABİ DALGANA BAK ÇAK OZAMAN ÇAK ÇAK ÇAAAK"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 7 Şubat 2007; 23:04:54 >

• yav yapmayın ya normal bi gün hiç umrumda değil geçen yıl hayatımda ilk defa yalnız değildim sevgililer gününde ama yinede normal günlerden farksızdı. öyle şeylere önem vermem. zorla alınan bi hediyenin kıymeti yoktur.
  • O gün sapla samanı ayırmak lazım..Ben sap oluyom bu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etnicious -- 7 Şubat 2007; 22:46:32 >
  • ya bi de neyi merak ettim biliyo musunuz..?? şimdi biz bu derneği kurduk..iyi güzel de..14 şubat bitip 15 şubat olunca ne olacak..??dernek ,kendisinin varoluş sebebi olan asli unsur 14 şubat günü bitince kendi kendini feshedecek mi...???
  • la boşa isyan etmeyin gene benden iyisiniz ben bayramıda hastanede geçirmiştim yarın gene ankaraya gidiyorum gene hastanede geçiricem en az bir ayımı
  • Bu akşam şöyle bir sinemaya gitmek için yokladım birisini ama cevap hastalıktan dolayı olumsuz.Şaka maka 14 şubatta ben de sizlerleyim,beyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuningchi

valla bende yeni ayrıldım benide kabul edermisiniz ama şaka bi yana insan sevince koyuyo be beyler benden size tavsiye ya sevmeyin yada sevdiysenizde peşini bırakmayın ben bu ikisi arasında gidip gelenlerdenim

• KARDEŞLERİM BENDE SİZDENİM

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.