Hande Yener-Bugün Sevgililer Günü şarkısı armağan ediyorum ben de var böle bi şarkı mutlaka dinleyin
Konunun şarkısı bile var
başka katılmak isteyen yok mu arkadaşlar
çok komedi yorumlar var ya.. yok ben almiyimm :))
gel gell sen de bizdensin anlaşılan
Ben de sizdenim hocam. 14 şubattan nefret ediyorum. 14 şubatta bi sevgilimden ayrılmıştım. Daha doğrusu o beni bıraktı. Bişi derdimde yeri uygun değil.
Ah Ah. Sevgilimiz de yok. Seviyorum leyn
gel kardeş gel,14 şubatta yalnız değiliz anlaşılan
Regedit ayarlarıyla 14şubatı PC takviminden kaldırdım,takvimden de ocak başında yırttım o günün yaprağını
Ah len ah. Bi sevdiğim var ama benim değil. Bi kalbim var ama bende değil.
bende emperyalistler tarafından piyasaları canlı tutmak için çıkarılan bu lanet günde sizlerle beraber olmak isterdim ama benim sevgilim var
14 şubata
insan sevdiğini bir günmü hatırlar
bende sizdenim bea..
Bu şubat ayı Hem bu 14 şubatı bulan Valentine denen ve sadece kendini düşünüpte kafasından gün icad edip, birde üstüne " ulan yanlnız geçiren olur mu acaba?! " diy düşünememe acizliğini gösteren herifi ve balkanlardan 1-2 elemanı görürsem sotada,tenhada harbiden çok feci dalıcamBu ne olm hava soğuk buz gibi ayaz var,Ama başını omzumuza dayayacak,soğukta üşüyüp paltomuzu verebileceğimiz bir seviglimiz yok bu sene... Valentine Balkanlar
walla arkadaşlar benim sevgilim hiç olmadı 14 şubatta olsada olmasada ben normal bi gün gibi geçiremem çünkü 14 şubat benim dogum günüm
Kurtlar Vadisini izledikten sonra benim asıl sevdiğimin bu vatan olddugunun farkına vardım..Sevgililer gününe.............
Ek:Dizinin fazla etkisinde kaldım anlaşılan
quote:
Orjinalden alıntı: passat1905
walla arkadaşlar benim sevgilim hiç olmadı 14 şubatta olsada olmasada ben normal bi gün gibi geçiremem çünkü 14 şubat benim dogum günüm
sen şanslısın dostum,herkes şanslı doğmuyo bu arada ilerde olacak olan kız arkadaşın da şanslı,doğumgünüyle sevgililer günü hediyesi 1 kere de elden çıkacak
Kardeş kız demek para demek boşverrrr masraflı iş)))sonuçta parasız adam gereksiz adam...