Şimdi Ara

14 tane dikkatsizlik mi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neymiş fende çelişkili sorular varmış da yanlışlarımız beklediğimizden fazla gelebilirmiş de. o boru gibi matematik sorularından 30 netim çıktıysa ve en kötü mat geçtiyse fenden 14 yanlışı kabul etmem. lan 6 güne okudular belliki yanlış okumuşlar hakkınızı arayın dilekçe gönderin internetten araştırın nasıl dilekçe yazıcağınızı falan. bu arada fen lisesindeyim emin olun hata var

• bazı şeyler IQ meselesi. Allah'ın işine karışmak doğru olmaz.
  • açıklanan 8 sorudan yanlışım yok hocalarla konuştuğum tartıştığım sorularda da 1-2 max. benim ailevi sorunum da yok güvenleri tam zaten bana sen IQ de otur muhtemelen sonuç alamıycam ama senin gibi şş otur ve kabullencilere de tahammülüm yok
  • hortkuluk^^ H kullanıcısına yanıt
    hocam kesinlikle katılıyorum sana.bende dilekçe yazmayı düşünüyorum bu işte bi bokluk var hakkımızı savunalım sonuna kadar.
  • Cidden bilgisizlikten olsa kabul ederim ama boyle ne oldugunu bilmedigim bi sebepten bi senem giderse diger senemin de gitmiycegini nerden bilebilirim ki. Cidden tek derdim bu yoksa 5 yil hazirlanirim oyle yada boyle istedigim bolumu kazanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ÖSYM'den karşılaştırdım yanlışlık yoktu.Birebir beklediğim net ve puan geldi.Sıralama beklediğimden çok daha iyi Allah'a şükür.
  • Sevindim o zaman senin adına kardeş olan bize oldu

• Ben 4 y buldum forumdaki paylaşılan sorulardan 5 y geldi 5. Soruda yalnız Zübeyde sorusuymuş.
    kendinizi kandırmayın bence ya kaydırma yaptınız ya da dikkatsizlik başka açıklaması yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence forumda tekrar ortak bir cevap anahtarı oluşturulabilir feni iyi gelen arkadaşlar arasında. Soruları hatırlayanlar varsa yapalım böyle bir şey.
  • Aynen ben de onu düşünüyorum fenden hatırladıklarınızı yazsananız iyi olur

• istanbul da bi anadolu lisesi mezunuyum ve 2. Senem fenden 30 31 en kotu 27 28 yapiyodum 11y 3b var. Mahvoldum. İnşallah bi yanlışlık vardır yoksa cidden durumum vahim.
  • Böyle genel bi hata varsa düzeltirler mi acaba yoksa zaten durumlar karışık diye kabul etmezler mi eğer öyle olursa çok büyük vebal alırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hortkuluk^^

Böyle genel bi hata varsa düzeltirler mi acaba yoksa zaten durumlar karışık diye kabul etmezler mi eğer öyle olursa çok büyük vebal alırlar

Hocam elbette hakkını ara. Git Ankara'ya kitapçığını gör hatta. Sonra da bizi bilgilendir, cidden o kadar yanlış yapmış mısın diye. Ama ben bi hata olduğunu düşünmüyorum.
    Çünkü 2-3 kere optiği okutuyorlar ve sadece ara sıra duyuyoruz böyle hatalı mı okundu sorusunu. Ben 4 yanlış bekliyordum, 5 yanlış geldi. Bir çok arkadaşımın da benzer geldi.
  • Ankaraya gidebilir miyim bilmiyorum ama dilekçe yazıcaz işte cidden ama hata varsa kabul etmezler gibime geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: hortkuluk^^

Ankaraya gidebilir miyim bilmiyorum ama dilekçe yazıcaz işte cidden ama hata varsa kabul etmezler gibime geliyo

Optiğini tekrar okuturlar belki ama geçen ne çıktıysa o çıkar yani.. İnternetten optiğine baktın mı? Belki kaydırma falan yaptıysan ya da belki soruları sıralarından hatırlar tekrar teyit edersin.
  • Emin olamıyorum yanlışlarım üstüste hep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.