Şimdi Ara

14 ve 13.3' laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu boyutta 1000-1500 tl arası modeller varmı tavsiye edebileceğiniz.

• Boğaziçi Bilgisayar'dan aldığım bilgiye göre 14.1 inçlik Asus UL80VT modeli 1 hafta içerisinde Türkiye'ye gelecek. Şu anda stoklarda sadece 15.6 inçlik UL50VT bulunuyor. 13.3 inçlik UL30VT ise getirilmeyecek. Gerçi o zaten bütçeni aşacaktır lakin UL80VT modeli 1500 TL civarında satılıyordu stoklardayken.

Intel CULV SU7300 işlemci (3 MB önbellek ve çift çekirdek)
    İhtiyaç duyulduğunda işlemciye otomatik olarak hız aşırtma özelliği
    4 GB 1066 MHz DDR3 bellek
    320 GB 5400 RPM sabit disk
    nVidia G210M + Intel GMA4500 MHD olarak çift ekran kartı
    8 hücreli pil ile 12 saat pil ömrü ki yanında gelen pil 8 hücreli
    Windows 7 Home Premium

UL30VT: 1.8 kg
    UL80VT: 2.0 kg
    UL50VT: 2.3 kg

Yukarıdaki özelliklerin hepsi bu 3 üründe de standart. Sadece ağırlıkları farklı monitör büyüklerine bağlı olarak.

Bu özelliklere sahip muadil bir ürün yok piyasada. Geçtiğimiz hafta arkadaşa Webdenal.com'dan UL50VT aldık. Tasarım olarak enfes bir cihaz. Macbook tarzı tuş takımı tasarımı var. Nümerik tuşlar mevcut ayrıca UL50VT'de. Ekran LED teknolojili. Dış tasarım harika fakat iç tasarımda piyano siyahı tercih edilmiş ve parmak izi tutuyor. 2.3 kilogram ağırlık ise tüm bu özelliklerin yanında şaka gibi. Bunun daha hafifini düşündük de, yeme de yanında yat :) Kutudan sadece çanta çıkmadı. Fare, DVD'ler falan her şey mevcut.

Performans ise işletim sistemini rahatlıkla uçuruyor. Bilgisayarı ilk açışta 4 adet DVD ile yedeğini de aldık, sadece DVD'leri takmamızı istedi, başka hiçbir şeye gerek kalmadı. Kusursuz bir cihaz. Şiddetle tavsiye ederim. UL80VT'yi beklersen pişman olmazsın.

Hatta ben de fırsatını bulursam UL80VT'ye geçebilirim N10Jc'yi satıp. Resmen cezbetti beni namussuz :)

• quote:

13.3 inçlik UL30VT ise getirilmeyecek.

Bu ürünü neden getirmeyecekler? UL30VT'nin, UL50VT ve UL80VT ile aralarındaki fark hakkında bilgi verebilirmisin?
  • acer i3 ve i5 li timeline serisini ay sonunda çıkartıyor gelmesi de çok sürmez. şarj süresi olarak yine 8 saat vaad ediyor.
  • ASUS UL50VT nin ortalama batarya süresi ne kadar bir bilgisi olan var mı?
  • asus ul30vt şu anda vatanbilgisayar ın stoklarında gördüm. istek yazmıştım getirmişler helal olsun... en yakın zamanda almak kısmet olur inş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alysechkin

asus ul30vt şu anda vatanbilgisayar ın stoklarında gördüm. istek yazmıştım getirmişler helal olsun... en yakın zamanda almak kısmet olur inş :))

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ul30vt-130dv-ul30vt-core2-duo-su7300-1.3ghz-2gb-500gb-13.3-cam-bt-512mb-g210m-w7pre-1.7kg/productdetails.aspx?I_ID=44648
    1509 liraya sadece taksit ile mi alınıyor yoksa worldden tek çekim oluyor mu?(hiç alışveriş yapmadım daha önce vatandan)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    15.6'' mı 17.3'' mü
    10 yıl önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: alysechkin

asus ul30vt şu anda vatanbilgisayar ın stoklarında gördüm. istek yazmıştım getirmişler helal olsun... en yakın zamanda almak kısmet olur inş :))

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ul30vt-130dv-ul30vt-core2-duo-su7300-1.3ghz-2gb-500gb-13.3-cam-bt-512mb-g210m-w7pre-1.7kg/productdetails.aspx?I_ID=44648
    1509 liraya sadece taksit ile mi alınıyor yoksa worldden tek çekim oluyor mu?(hiç alışveriş yapmadım daha önce vatandan)

WorldCard 6 Taksit fiyatı en düşük olandır. 3. Seçenekte Tek çekim ve nakit ( Evet Nakit fiyatı World 6 Taksitten daha fazla ) bilgisi mevcut.
    Taksitlerden nefret eden benim gibi kişiler için o fiyatları görmek işkencedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.