Şimdi Ara

15.6'' mı 17.3'' mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar abra serisinden bir notebook almayi dusunuyorum ama kararsizim. Sizce 15.6 mi 17.3 mu? Daha once hic 17.3'' notebook kullanmadim. Kullananlar yorumlarinizi bekliyorum sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukerden1

Arkadaslar abra serisinden bir notebook almayi dusunuyorum ama kararsizim. Sizce 15.6 mi 17.3 mu? Daha once hic 17.3'' notebook kullanmadim. Kullananlar yorumlarinizi bekliyorum sizce hangisi

daha önce 15.6 notebook vardı bende şimdi ise abra a7 v6.1 (17.3) aradaki fark çok büyük

oyun hissiyatı açısından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmntrkoglu

quote:

Arkadaslar abra serisinden bir notebook almayi dusunuyorum ama kararsizim. Sizce 15.6 mi 17.3 mu? Daha once hic 17.3'' notebook kullanmadim. Kullananlar yorumlarinizi bekliyorum sizce hangisi

daha önce 15.6 notebook vardı bende şimdi ise abra a7 v6.1 (17.3) aradaki fark çok büyük

Öncelikle teşekkürler yorumun için. Memnun musun makineden ısınma durumu fps durumu nasıl

• quote:

kesinlikle 17" çok farkediyor , arada eski laptopuma elimi atıyorum da yıllardır nasıl yapmışız biz bu kadar küçük ekranla diyorum abra a7 v6.a i öneririm
  • 15.6 lenovo kullanıyorum. 17.3 görünce içim gidiyor. Kesinlikle büyük ekran alın.

• şahsen ben 15.6 tercih ediyorum 17.3 bana çok büyük geliyor. sürekli hareket halinde olduğum içindir belki. sabit bir yerde kullanacaksan 17.3 tercih edebilirsin
  • 18.4 inch msi gt80 param olsa direk alirim :D bence daha da buyuk olmali. Masaustunde 20-30 inc arasi cogu monitor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    17.3 vs 15.6
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slmntrkoglu

quote:

Öncelikle teşekkürler yorumun için. Memnun musun makineden ısınma durumu fps durumu nasıl

evet memnunum şu an aktif halde oynadığım assassin's creed oyununda herşey ultrada nerdeyse 45 fps falan alıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=SoSN0dw-Skw

burda fps test video su var

kanalım benim..

• Aradaki fark baya büyük. 15 inç kullanıyordum , 17 geçince 15 inçler çok küçük gelmeye başladı gözüme. İyi ki 17 inç almışım dedim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.