20 gün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14 YAŞINDAKİ OĞLUM SABAHLAR'I KALKAMADIĞI İÇİN 25 GÜNDÜR OKULA GİTMİYOR (2. sayfa)
-
-
Gitmezki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir şekilde erkeklik içgüdülerini tetiklemeniz lazım ki kendini geliştirmeye çalışsın. Ben oğlunuzun maskülen gelişimini eksik görüyorum. Eşinizin çocuğa karşı tavrı nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne gibi ?
Cbs gibi duruyo
Pardon csb
Coğrafi bilgi sistemleri
Babası olan ben değilim onu da siz bileceksiniz.
Sınıfta kalmıştır zaten gitmesin artık
İleride maddi sıkıntıda olması onun hayat standartlarının düşük olmasının yanı sıra statüsünü, karşı cinsle ilişkisini etkileyeciğini söyleyin. Aynı zamanda böyle bir hayatın özgüveni düşük , pısırık kişiler yetiştireceğini ona bir şekilde öğretin. Öğretin ki asgari ücretle yaşar giderim demesin. Bilgisarayı da kaldırın gitsin. Okuyorsa okusun. Okumuyorsa açık liseye alın. Sanayide iş öğrensin. Her halükarda kendini geliştirmesi gerekiyor. Erkek adam mentalitesine bir şekilde sokucaksınız. Tabi bu süreçte annenin tavrı da önemli. Onun için eşinizin oğlunuza karşı yaklaşımını anlatır mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikrop Adam -- 26 Şubat 2022; 11:54:13 >
konu net troll
-
Hahahaha aynı benmiş oğlunuz. Benim 3.sene oldu gitmeyeli
-
o ne öyle yetişkinler gibi sabahlara kadar oyun akşama kadar uyumalar
nasıl çocuk bu öyle bu enerjiyi nerden buluyor
14 yaşındaki çocuk üzerinde otorite kuramayan sizsiniz.
Sorun çocukta değil sorun sizde. Önce sizin nasıl bir ebeveyn olduğunuzu sorgulamanız lazım.
14 yaşında bir cocuk gelişimi için 2-3 'e kadar oturmamalı. En geç 10 gibi uyumalı ki vücudu gerekli hormonları salgılasın.
Ayrıca bunun için aile psikologları mevcut burada konu açıp ona buna soracağına profesyonel destek almalısın bence.
-
Ben 14 yaşında aileme böyle davrancam okula gitmiycektim eşek sudan gelene kadar bir güzel dayak yerdim. Çok salmıssınız çocugu modern aile olucam diye mahvetmissiniz kusura bakmayın. İnsallah kendi otoritenizi tekrar kurabilirsiniz ama cok zor Allah sabır versin.
-
Kardeş Şubat'ın başında ve geçen sömestir okuldan eve dönerken sokakta 3 tane kendinden küçük çocuk tehdit etmişler ve aralarında küçük bir tartışma ve fiziki müdahale olmuş, ama doğru mu bilmiyorum yani doğru mu söylüyor yoksa senaryo mu yazıyor ailecek şüphedeyiz
Öyle görünüyor, bizim delikanlı öyle bir rahat ki dünya umrunda değil
Hayır kardeş tamamen gerçek
O zaman mesela okula siz götürün, o olmadı annesi götürsün vs. Ama genel olarak sorun daha büyük, sizin kendi adınıza da profesyonel destek almanız gerekli.
Kardeş şurada kaldı sadece 4 ayı, sonra LGS'ye girecek ama Fen ve Anadolu liseleri olarak hiç bir yeri kazanacağını düşünmüyorum
Yok artık daha neler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X