Şimdi Ara

140 Bin KM de BMW alınır mı? (e46ci) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Henüz aldığım bir şey yok, bulduğum fiyat 45 bin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: applecalifornia

Henüz aldığım bir şey yok, bulduğum fiyat 45 bin..

140k km ve 45k tl bence çok ayrıca elden çıkmasıda kolay değil hem km hemde piyasası itibariyla değmez ölü bir 45bin liralık yatırım olur.
  • Pazarlığı var 40 bine düşer o fiyat en kötü diye düşünüyorum.. Daha da altına çekilebilir.
  • çok muhalif olmak istemiyorum fakat benim bildiğim kadarıyla öyle bir piyasası yok bulunduğunuz ilin galerilerinden bir fiyat alın görün isterseniz. internete pek aldanmayın yinede zevk meselesi benimde bazen böyle zevke yatırımlar söz konusu oluyor ama alacağınız araç bir klasik olmadığından motor yapısıylada sıradan olduğundan bilemiyorum.çok daha uygun fiyatlarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum ayrıca tavsiyem 3,25 ve 30 bakmanız farkı kullanınca sizde anlayacaksınız.
  • Bulaşmayın Derim.
  • dizel değilse o kadar km bmw ye koymaz.
  • 45.000 ye 2 .el araba ,45 .000 ye ayıp olur,o paranın hakkı 0 km
    ayrıca bmw e30-e36-e46 kullanıcı profılı de bıraz "arabanın annesının ırzı" nda gözu oldugu için bulasmayın derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 28 Eylül 2010; 17:17:26 >
  • 110 bin de 98 SLK 200 almıştım, hiç zor durumda bırakmamıştı beni..
  • bende 197 binde lada samara var motoru açılmamış .hala kullanıyorum ufaktefek sorunlar dışında ciddi bir problem çıkarmadı . bmw için 100 bin çok az olmalı
  • Heyecana gerek yok bana sorarsan
  • 320 ci ülkemizde sakin kullanılmaz. O motor çok zorlanmış ve hor kullanılmıştır. Sahibini tanıyorsanız alın derim . Onun hairicinde benimde hayalimde olan süper bir araç . Tam genç sportif bir araç.
  • hocam 3.25ci var kuzenimde 202 binde daha tıkı yok. bmw sağlam araçdır. ekspertize sok birşey yoksa al rahatlıkla bin
  • Dimi, okadar korkunç bir km yapmamış araç.. 140 binde heralde ölmez BMW bu.. Başka bmw sürücüleri var mı yardımcı olacak ?
  • 120 bin de üst motor yapılmış 3.30 ci biliyorum halende yağ eksiltiyor araç.
  • quote:

Arkadaşlar uygun fiyata e46 kasa 3 serisi coupe bir araç buldum fakat araç 140 küsür bin km de.. Sizce başımı çok ağrıtır mı ? Almalımıyım ?

BMW kullananlar ve mekanik bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

benim şu andaki aracım 3.18i BMW .. km yaklaşık 200 binde. motor daha hiç açılmamış. bugün öğlene kadar yağ kaçaklarından dolayı sanayideydim.
    yağ filtre haznesinden ve krank keçesinden yağ atıyordu. yağ haznesi bi söküldüki gözümle gördüm nerdeyse artık yağ devirdaim yapmıyormuş. bütün kanallar tıkanmış. benden önceki sahibi afedersiniz hayvan diyorum artık ona yağını doğru dürüst değiştirmemiş her tarafı tortu bağlamış. 2 saat kanallardaki tortuları temizledik.şu anda hiçbir problem yok. yani bakımsiz bir motor bile şu anda 200 bin km de sorunsuz çalışıyor üfleme yapmyor yağ yakmıyor duman atmıyor saat gibi vızır vızır.. bence BMW bu.. 140 bin de motor yeni açılmıştır onun. tabi motorcu ustası değilim ama en kesin cevabı kompresyon testiyle alabilirsin. sakın aksatma derim .baktırmadan alma. allah için kendimde arabamı insan gibi kullanmıyorum. A noktasından B noktasına gitmek isteseydim BMW almazdım .biraz basacaz tabikide . 3 bin devirden sonra gelen o hayvan gibi motor sesini seviyorum..devirli kullanıyoruz çoğu BMW ler öyle. bir tofaşın motorunu 1 milyara Adan Z ye toplarsın ama BMW öyle olmuyor maalesef

• 140 bin km de olması gayet normal, olağan bir şey...

çok mükkemmel bir araç seçimi ama 2008 model araçmış gibi 50 bin km de e46 aramak da çok komik olur...

45 bin tl gibi bir rakam bence verilmez artık o arabaya, bence..

4 yıldır hiç düşmedi fiyatları hala aynı...ama e46 lar 4 yılda çok yıprandı bence saçmalık..
  • 45 bencede verilmez o yüzden sıkı bir pazarlıkla 40 ın altına çekmeye çalışacam aracı.. 38 olur 39 olur bu fiyatlara çekmeye çalışıcam.. Çekebilirsem eğer ki mekaniktede sıkıntı yoksa çok şahane bir araç almış olacağım.. Kasa makyajlı değil ama olsun hala çok estetik ve yeni duruyor.

Sahibi bakımlarının aksatılmadan düzenli olarak yapıldığını söylüyor ama kimsede benim malım kötü demez experte göstereceğim.. İnşallah kötü bakmamıştır araca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi applecalifornia -- 29 Eylül 2010; 0:51:27 >
  • quote:

45 bencede verilmez o yüzden sıkı bir pazarlıkla 40 ın altına çekmeye çalışacam aracı.. 38 olur 39 olur bu fiyatlara çekmeye çalışıcam.. Çekebilirsem eğer ki mekaniktede sıkıntı yoksa çok şahane bir araç almış olacağım.. Kasa makyajlı değil ama olsun hala çok estetik ve yeni duruyor.

Sahibi bakımlarının aksatılmadan düzenli olarak yapıldığını söylüyor ama kimsede benim malım kötü demez experte göstereceğim.. İnşallah kötü bakmamıştır araca

sen bu arabayı kafaya koymussun,bıze de hayırlıs olsun dmk düşer,baska ilanlara da bak bence,daha uygunu cıkabılır bu kasanın

• Hocam çok araştırıyorum 1.5 aydır ama e46 kasa M paket ve full bir araç bulmak zor, bu bulduğum araç donanım olarakta çok iyi, koltukları hardal rengi deri recaro vs vs herşeyiyle müthiş bir araç...
    Kafayı fena taktım buna dediğin gibi, yarın tekrar arayıp görüşecem, borusanın servisinede telefon açıp araç getirecem diye randevu alacam bakalım ne çıkacak araçta, eğer bir şey çıkmassa inşşallah bende kalacak araç
  • konuyla sadece km olarak alakası olan bizim araç 98 model hyundaki accent 1.5 gls aracımız şuan 167.000 km de tek kontakta yaz kış yağmur çamur bizi yolda bırakmadı.lastiklerde yumuşak hamur gayet konforlu bir araç fiyatına göre.bmw eğer apaçinin birinden çıkmaysa elinde kalır yok düzgün elemanın biriyse alıp kullanırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.