Bildirim
140 Bin KM de BMW alınır mı? (e46ci)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
3.18ci ler 4 mü 6 mı silindir?
Birde araç borusan çıkışlı, ordaki experte göstersek detaylı bilgi verir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: applecalifornia
Birde araç borusan çıkışlı, ordaki experte göstersek detaylı bilgi verir mi?
3.18ciler 4, 3.20ciler 6 silindir...
bmw servisinde expertiz yaptırmanız yararınıza olur diye düşünüyorum...
bu arada bu araçlar benim de ilgimi çekiyor aldığınız fiyatı ve arabanın özelliklerini söyler misiniz rica etsem? -
Alınır, bal gibide alınır, km si fln fazla bişey değil 140000km gayet uygun km bence gayette güzel araç e46 daki estetik şuanki araçların çoğunda yok bakma sen 100000km de motoru biter diyenlere sağdan soldan duymuşlar konuşuyorlar, hayatlarında Bmw ye binmemişlerdir belki, araba içine sinerse al keyfine bak...quote:
Orijinalden alıntı: quadreamquote:
Birde araç borusan çıkışlı, ordaki experte göstersek detaylı bilgi verir mi?
3.18ciler 4, 3.20ciler 6 silindir...
bmw servisinde expertiz yaptırmanız yararınıza olur diye düşünüyorum...
bu arada bu araçlar benim de ilgimi çekiyor aldığınız fiyatı ve arabanın özelliklerini söyler misiniz rica etsem?
Alıntıları Göster
-
Eğer aracın geçmişini bilmiyorsan sağlam bir motor ustası bulursan baktırarak alınır elbette.En sağlıklı test kompresyon testi.Genelde motor rektefiye işi ile uğraşanlar yapar.quote:
Orijinalden alıntı: Biturbo
Alınır, bal gibide alınır, km si fln fazla bişey değil 140000km gayet uygun km bence gayette güzel araç e46 daki estetik şuanki araçların çoğunda yok bakma sen 100000km de motoru biter diyenlere sağdan soldan duymuşlar konuşuyorlar, hayatlarında Bmw ye binmemişlerdir belki, araba içine sinerse al keyfine bak...
Alıntıları Göster
-
quote:
Alınır, bal gibide alınır, km si fln fazla bişey değil 140000km gayet uygun km bence gayette güzel araç e46 daki estetik şuanki araçların çoğunda yok bakma sen 100000km de motoru biter diyenlere sağdan soldan duymuşlar konuşuyorlar, hayatlarında Bmw ye binmemişlerdir belki, araba içine sinerse al keyfine bak...
140.000 KM bir BMW icin fazladır arkadasım. Yukarıda plantamax dogru bır yere degınmıs
Bugun saglam dedıgımız V8 BMW motorlarının cogu 100.000 i devirmeden rektefıye yapıldı
Ben rısklı goruyorum 140.000 km de bir bmw almayı yınede tercıh sızın -
BMW gibi bir firma araçlarının motorlarını en fazla 100.000 km dayansın diye imal ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTIONquote:
140.000 KM bir BMW icin fazladır arkadasım. Yukarıda plantamax dogru bır yere degınmıs
Bugun saglam dedıgımız V8 BMW motorlarının cogu 100.000 i devirmeden rektefıye yapıldı
Ben rısklı goruyorum 140.000 km de bir bmw almayı yınede tercıh sızın
Alıntıları Göster
Bu 100.000 km takıntısından ne zaman kurtulacağız. Bir motor adam gibi kullanılırsa 1.000.000 km de yapar ama anası bellenirse 10.000 km de rektefiye de olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: @levent@
BMW gibi bir firma araçlarının motorlarını en fazla 100.000 km dayansın diye imal ediyor.
Bu 100.000 km takıntısından ne zaman kurtulacağız. Bir motor adam gibi kullanılırsa 1.000.000 km de yapar ama anası bellenirse 10.000 km de rektefiye de olabilir.
Alıntıları Göster
2000 Model 520ia 200.000 Km de araç sattım geçenlerde.Üstelik Lpg'li idi.3 hafta kullanma imkanım oldu ve araçta tık yoktu.
Km orjinal ve bakımları düzenli yapıldıysa korkma.
-
sahibinden.com üzerinden yapılmış bir istatistikquote:
Orijinalden alıntı: rfssfr
2000 Model 520ia 200.000 Km de araç sattım geçenlerde.Üstelik Lpg'li idi.3 hafta kullanma imkanım oldu ve araçta tık yoktu.
Km orjinal ve bakımları düzenli yapıldıysa korkma.
Alıntıları Göster
2004 üretim yılı ve öncesi toplam BMW sayısı 8.626
Bu araçlar içerisinde km si 100.000 üzerinde olanların sayısı7.451
150.000 üzeri kmye sahip BMW sayısı 5647
200.000 üzeri kmye sahip BMW sayısı 2936
tabi burada km oynama olayınıhesaba katmıyoruz (istesekte katamayız herhalde)
karar sizin bmw motoru o kmde bitermi bitmezmi
-
Borusandaki ustalar Rektefiye işinden anlarlar heralde değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: fezalii
sahibinden.com üzerinden yapılmış bir istatistik
2004 üretim yılı ve öncesi toplam BMW sayısı 8.626
Bu araçlar içerisinde km si 100.000 üzerinde olanların sayısı7.451
150.000 üzeri kmye sahip BMW sayısı 5647
200.000 üzeri kmye sahip BMW sayısı 2936
tabi burada km oynama olayınıhesaba katmıyoruz (istesekte katamayız herhalde)
karar sizin bmw motoru o kmde bitermi bitmezmi
Alıntıları Göster
Araç ordan çıkmış, onlardan randevu alıp göstermek istiyorum, ayrıca önereceğiniz bir usta var mıdır, İstanbul Avrupa yakasında ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
quote:
Risk faktörü eğer km ye bakarak değerlendirilecekse eğer 140000km her araba için riskli olabilir Türkiyede bmw de bu biraz daha fazla olabilir, belki aracın verdiği performans ve dinamizmin etkisiyle hor kullanım sonucunda daha fazla yıpranmada meydana gelmiştir bmw lerde fakat demek istediğim her bmw yede km si 100000 aşmış diye önyargı yapmamak lazım...
100000km diye plantamax dedi diye yazmadım yanlış anlaşılmasın...
-
quote:
quote:
Kullanılmış araç alırken risk faktörü her zaman vardır, bu konuda sizinle aynı düşünüyorum.
Ama bir de olayın şu yönü var, herkes sizin gibi araçlarını limitlerini zorlayarak kullanmıyor. Diğer kullanıcıların çoğu limitlerini bilmiyor bile.
Özetle 140.000 km'de bir BMW motoru çok temiz de olabilir, 40.000 km'de bir BMW motoru sorunlu olabilir.
-
Adam her Allah ın günü redline da gezmediyse bi şey olmaz.140 bin km nedir ki benim fındık motor bile 100 bini geçti ve tüplü.Üstelik son 11 bin km dirde ben kullanıyorum yaniquote:
Orijinalden alıntı: Biturboquote:
quote:
Risk faktörü eğer km ye bakarak değerlendirilecekse eğer 140000km her araba için riskli olabilir Türkiyede bmw de bu biraz daha fazla olabilir, belki aracın verdiği performans ve dinamizmin etkisiyle hor kullanım sonucunda daha fazla yıpranmada meydana gelmiştir bmw lerde fakat demek istediğim her bmw yede km si 100000 aşmış diye önyargı yapmamak lazım...
Alıntıları Göster
-
ayrıca şu da var 2. elde satılan araçların km si ne kadar doğruquote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Adam her Allah ın günü redline da gezmediyse bi şey olmaz.140 bin km nedir ki benim fındık motor bile 100 bini geçti ve tüplü.Üstelik son 11 bin km dirde ben kullanıyorum yani
Alıntıları Göster
adam 70.000 km diyor daha sonra da 200.000 km yi devirmiş çıkıyor araçlar
-
bence yaktığın benzine ve performansına değmeyecek araba ben 528 için motor olayını borusanda yaptırdım 14bin gibi fatura çıkmıştı tabi bu durum 320de belki daha düşükte çıkabilir belkide fazla fakat borusan harici yerlerde yapacağın işlemlerin fiyatında pek farklılık olmaz. en fazla işçiliği düşürürsünki zaten bu pazarlığı borusanda yapma şansında var birde 320ci almadan önce kullanın benlentilerinizi veriyormu sonra pişman olmayın.ayrıca kesinlikle yetkili serviste tüm parçaların kontrolünü yaptırın yürüyenle ilgili bunlar bir motor parası tutuyor orjınalleri ile değiştirmek. acaba satan kişi o itinayı göstermişmi diyequote:
Orijinalden alıntı: Biturboquote:
quote:
Alıntıları Göster
-
Tanıdığın bildiğin araç olmadıktan sonra, çok büyük risk. Sadece BMW değil tüm araçlar için.quote:
Orijinalden alıntı: pershing105
bence yaktığın benzine ve performansına değmeyecek araba ben 528 için motor olayını borusanda yaptırdım 14bin gibi fatura çıkmıştı tabi bu durum 320de belki daha düşükte çıkabilir belkide fazla fakat borusan harici yerlerde yapacağın işlemlerin fiyatında pek farklılık olmaz. en fazla işçiliği düşürürsünki zaten bu pazarlığı borusanda yapma şansında var birde 320ci almadan önce kullanın benlentilerinizi veriyormu sonra pişman olmayın.ayrıca kesinlikle yetkili serviste tüm parçaların kontrolünü yaptırın yürüyenle ilgili bunlar bir motor parası tutuyor orjınalleri ile değiştirmek. acaba satan kişi o itinayı göstermişmi diye
Alıntıları Göster
-
Geçen bir dobloya bindim, 2006 model 1.3 mjet 396.000 km deydi. Herhangi bir büyük masrafı olmamış normal bakımlar haricinde. Arkadaşımda da var 130.00 kmde 93 model 3.16 100.000 de almıştı şimdiye kadar hiç sorun yaşamadı.quote:
Orijinalden alıntı: genelkurmay89
ayrıca şu da var 2. elde satılan araçların km si ne kadar doğru
adam 70.000 km diyor daha sonra da 200.000 km yi devirmiş çıkıyor araçlar
Alıntıları Göster
-
BMW nasıl kullanıldığı çok önemli bir araçtır. Eğer benim babam gibi şöförlüğü olan birinden ise o araç 250.000 km de bile olsa tereddüt etmeden alabilirsin ve masraf falanda çıkarmaz. Ama kendini rallici sanan birinin elinden uzun süre geçmişse o BMW den uzak dur isterse 50.000 km de olsun. Aslında bu tüm araçlar için geçerli ama BMW burda daha riskli. Tasarımından ve Karekterinden ötürü daha çok gençlerin ve sportif kullanımı seven insanların tercih ettiği bir otomobil olduğu için hor kullanılmış olması muhtemel.quote:
Orijinalden alıntı: scan
Geçen bir dobloya bindim, 2006 model 1.3 mjet 396.000 km deydi. Herhangi bir büyük masrafı olmamış normal bakımlar haricinde. Arkadaşımda da var 130.00 kmde 93 model 3.16 100.000 de almıştı şimdiye kadar hiç sorun yaşamadı.
Alıntıları Göster
Tekrarlıyorum düzgün kullanılmışsa o BMW kaç 140.000 km devirir. Yalnız düzgün mü kullanılmış yoksa kullanılırken araca Tecavüz mü edilmiş bunu nerden bileceksin?
-
Borusan daki ustalar anlamaz mı tecavüz edilip edilmediğini araca makinaya sokupquote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
BMW nasıl kullanıldığı çok önemli bir araçtır. Eğer benim babam gibi şöförlüğü olan birinden ise o araç 250.000 km de bile olsa tereddüt etmeden alabilirsin ve masraf falanda çıkarmaz. Ama kendini rallici sanan birinin elinden uzun süre geçmişse o BMW den uzak dur isterse 50.000 km de olsun. Aslında bu tüm araçlar için geçerli ama BMW burda daha riskli. Tasarımından ve Karekterinden ötürü daha çok gençlerin ve sportif kullanımı seven insanların tercih ettiği bir otomobil olduğu için hor kullanılmış olması muhtemel.
Tekrarlıyorum düzgün kullanılmışsa o BMW kaç 140.000 km devirir. Yalnız düzgün mü kullanılmış yoksa kullanılırken araca Tecavüz mü edilmiş bunu nerden bileceksin?
Alıntıları Göster
-
quote:
Borusan daki ustalar anlamaz mı tecavüz edilip edilmediğini araca makinaya sokup
tamamen günün, senin, ustanın selahiyetine kalmış bir durum.bu işler tamamen kısmet işi senin aracına tam deyip 10 km sonra servis çıkışında şanzumanda inebilir beklemediğin anda, sıfır alınca bile böyle talihsizliker geliyor insanın başına fakat ne var ne yok yinede öğrenirsin.araca servis dışında başka işlem yapılmışsa, kestiremedikleri durumda bak bu araç kurcalanmış oynanmış araç deyip riskine girme deme durumları söz konusu olur.bu arada aldığın fiyat nedir.
Benzer içerikler
- vites değiştirirken debriyaj nasıl bırakılır
- motul 8100 x-clean efe 5w30 yorumları
- en iyi dizel yakıt
- araç kaç el değiştirmiş sorgulama
- dyno testi zararlı mı
- trafik cezası itiraz
- ssangyong torres evx fiyat
- togg ortakları
- renault logan
- mustang mach-e fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X