Şimdi Ara

140 gün kala sayısal 20k mümkün mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siz şaka mısınız aga 70 aytler falan havada uçuşuyor gene bakın zor bir sınavda 65 70 ayt arası 20 k bankosu var geçen seneki sorular çıkıyor bazen kitaplarda karşıma çok basit sorular

• generation z kullanıcısına yanıt

Ayn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten çok zor 20k yapman. günde 20 saat ayırsan bile çok zor. gerçekten söylüyorum bunu yanlış yerlere çekme

• Konuşma kardesim çalış yapılıyor. Ama yapan sayisi elin parmakları şurada ahkam kesenlere seneye aduket çakmak istiyorsan calis.
  • Çoğu dereceliden bilgiyi veriyorum tyt denemesi cozuceksin ayt denemesi cozuceksin artik. Deneme cozuceksin bilgisini alacaksın 1 2 ay kalan sürede abotemi fasikulleri ile beraber meb kitapları okuyucaksin debeme çözmeyi 1. Cizgib yapacaksın gunde 9 10 saat çalışacaksın 20k degil daha üstlerini elde edersin
  • Berkeseçici kullanıcısına yanıt

hocam kaynak olarak apotemi+ deneme çözmek yeterli midir, çok kitap bitirmeye gerek var mı?

• belirli integral B kullanıcısına yanıt
    Bekir hocayla konuştum onun dışında bazı derece ogrencileri ile kalan sure hakkındaki ortak fikirler dediğim gibidir hocam. Apotemi faskulu ve denemelerini bitirdikten sonra zaten o fikre ulaşırsın deneme çözmem lazım veya bir soru bankası denemek lazım diye. Subat ayi denemeler mart ayi apotemi fasukulleri şeklinde gidersen denemeler geçerli martta da kendine fena bir yol çizmemis olursun. Denemeleri tekrar etmek ayda 1 2 geri dönmek iyi iyi çok zorlasa da soruların icinde bilgiyi çekmek zorundasın yoksa bu iş olmaz
  • frenilum16 F kullanıcısına yanıt

2020ye göre bu değerlendirme.Ayt kolay geldigi için öyle oldu.Zor bir ayt sınavında aytde başarılı olan birinin 100ü geçmesi gerekmeyebilir.Sinavin nasil olacağına bagli biraz ea

• Prensesela P kullanıcısına yanıt

Tabiki öyle ama ben en kötü ihtimalden hesap yaptım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.