Şimdi Ara

140 gün kala sayısal 20k mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni üye olduğum için biraz acemiyim forumda kusura bakmayın .d Bir kaç gündür başaramama kaygısı içindeyim ve çok az çalışıyorum o yüzden bu başlığı açmak istedim farklı kişilerin görüşlerinin de almak için.

neyse uzatmadan konuya gireyim

tyt netlerim

mat 25-35

türkçe 15-25

sosyal 10-15

fen 10-18 arası her denemede farklılık gösteriyor ancak ortalama 75-80 diyebilirim.

türkçede halen konu eksiklerim var ethem tefek master class paketinden aldım onunla çalışmayı düşünüyorum (60 günde biterse ne mutlu bana)

matematik için 1 kitap bitirdim kursa gidiyorum fazla eksiğim yok şuan apotemi problem çözüyorum sadece

tyt fen için sadece deneme çözsem yeter sanırım, sizin de fikriniz almak isterim.

geometri için ise üçgenler çalıştım (diğerlerini çalışmadım ama üçgenle çözülüyor çoğu) genelde 6-7 net yapıyorum.

sosyal için herhangi bir çalışma yapmadım.

AYT

ayt mat için türeve kadar çalıştım ama unuttuklarım baya var (netler şuan 15-20 civarı)

ayt fizikte bazı 11 konuları (dinamik, kuvvet hareket vs.) var, 12fizik full eksik zaten.

kimya ise sıfır zaten. kimya özel ayt paketi aldım onunla en baştan başlayacağım.

ayt biyoloji de keza öyle.

ayt fen eski bilgilerle toplamda 10net yapabiliyorum.

20k için şansım var mı? bugünden itibaren 1er saat artırıp yavaş yavaş 10 saat çalışmaya başlayacağım

bu arada 12yim obp 84

• durumlarımız benzer . sadece ayt matta az ilerideyim bir de fizik. benim de hedef 5k. yapılabilir mi görürüz hocam. hiç kimse umudumuzu bizden söküp alamaz

• Hulk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam yanıt için

• hocam yeniyim tam anlayamadım?

• belirli integral B kullanıcısına yanıt

Hocam sizce hulk gerçek olabilir mi diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ykssavar Y kullanıcısına yanıt

çalışma isteğim arttı sağolsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bence çok zor hocam. O anlamda dedim.
    Söylediğiniz netlere göre yükseltseniz tyt 90 ayt 65 yazdım bu sene 41k
    2021 sınavında olsa olsa 30k olur. Ayt mat 35'e kadar gidebilir ama sıfırsanız kimyada biyolojide fullemek baya zor. Ondan dolayı 10 net yazdım. Eğer 100 tyt yaparsanız 20k olur ama o da dürüst olmak gerekirse bence biraz zor çünkü tyt hızlı artmıyor. Ona çok zaman verirseniz ayt yetişmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tytden fazla bi beklentim yok 90 yapsam çok bile benim için zaten yükselse türkçe ile yükselir. sınav sonuna kadar sadece ayt fene ağırlık vericem, matematikte de kalan konuları bitirip deneme çözerim, günlük 5-6 saatlik ayt fen çalışması ile 35 olmaz mı ?

Kanka ayt yi kafana takma calisirsin yaparsin istedigin netleri ama senin tyt yi 100+yapman lazim 10k icin

• teşekkürler hocam bu arada 20k istiyorum, bu saatten sonra 10k biraz hayal oldu :)

• Aga sıralama olayı kapasite temel vs birçok şeye bağlı kimisi 100 günde 20-30k sıralaması yapabilir kimisi 200k dahi giremez
    Kendini sen biliyorsun elinden geldiği kadar çalış işte

• mümkündür aga hırpala kendini yaparsın

• Hocam tyt toparlanır 20kya getirilir de aytniz leş yani 70+ Ayt lazım geçen seneye göre ayt yüzde 80 eksik sizde konularınız yetişir ama dikkatten kaçırmamak için deneme ve pratik de gerekecek son zamanlar tekrar da gerekecek işiniz zor umarım olur

• Hocam bunu sınavın açıklandığı güne kadar ne siz bilebilirsiniz ne de biz bilebiliriz. O yüzden tavsiyem elinizden geleni yapın.

• Zor ama sen elinden geleni yap hocam en azından çalıştım denedim dersin

• 2021in sefiri 2 kullanıcısına yanıt

haklısın hocam, biraz fazla geç kaldım ayt için.

Kanka ayt icin degil tyt icin gec kaldin bence ayt e kadar hızlı sonuc veren bir sinav yok gerci 35+ olur mu orasi ayrı konu ama 30+ yaparsin

• frenilum16 F kullanıcısına yanıt

hocam tytde sadece türkçe için her gün 1-1.30 saat falan ayırıcam 10 net artsa bana yeter, şuan 20 net civarı yapıyorum.

• Bende sizin durumunuzdayim tyt ortalama 80-90 civari ( bs kontrol) ayt matta paraboldeyim kimyada temelim var 9-4 gelmisdi biyo bastan basliyorum fiziktede bikac konu ilerledim.Bakalim olacakmi.Calismadan goremeyiz.Basarilar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.