Şimdi Ara

Kpss ilk denemeden 50 alan biri sınava iki ay kala 80 puana çıkarır mı sizce? Matematik kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta deneme sınavı olduk 50 almış bı kadar az bir zaman kala düzelir mi yükselir mi? Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç farklı yerde deneme sınavına girmek daha iyi olur. Kitaplarda bile seviye farkı var.
  • Süreyya16 S kullanıcısına yanıt
    ben 77.5 aldım yine o kadar güvenmiyorum siz düşünün
  • Kpss'de taban puan 40 diye biliyorum. Yapılan netler 40 puanın üzerine ekleniyor. Misal 70 net yapan biri standart sapma dahil edilmeden 75 civarında bir puan alıyor.

Sizin durumunuzda ise en kötü ihtimalle standart sapma dahil edilmeden 80 net yapmanız gerekiyor.
  • 54 nete 77 küsür aldım
    puan hesaplamak istiyorsanız internette robotlar var net yazıp yaklaşık puan öğrenebiliyorsunuz
  • O motorlarda bir önceki senenin standart sapmaları da ekleniyor. Eğer dershane sınavlarına giriyorsanız farketmişsinizdir. Bu nedenle tam anlamıyla kendinizi ölçmüş olmuyorsunuz. -tabi bu benim fikrim- Puan hesabının en kolay yolu, aldığın neti yarıya bölüp 40 puana eklemek. Tabi bu stadart sapmasız hali. Önümüzdeki sınav nasıl olur allah bilir bu nedenle, standart sapmasız en kötü puanı hesaplayıp kendine böyle yön vermenin daha doğru olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyyeHan -- 12 Mart 2016; 10:22:16 >
  • Düzelttim biraz zaman daha....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süreyya16 S kullanıcısına yanıt
    Nasıl gidiyor merak ettim :) kaç net falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.