Şimdi Ara

1400 TL BÜTÇE- TEKNOLOJİ MARKETLERİ ( Yardım! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 yıldır kullandığım laptopu değiştirmeye karar verdim.

Teknoloji marketlerden alabileceğim 14000 TL'ye kadar laptop önerilerinize çooooooook ihtiyacım var. 1-2 yıllık oyunları oynyabileceğim, ısınma-şarj problemi olmayan, 4-5 yıl kullanabileceğim bir laptop arıyorum...

YARDIM EDİN LÜTFEN!

• vatanın %25 indirimiyle z580 alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

vatanın %25 indirimiyle z580 alabilirsiniz

O modele daha öcne bakmıştım, güzele benziyor ne zaman indirim oluyor vatanda?
  • haftasonları olur ama her zaman olmuyor takip etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

haftasonları olur ama her zaman olmuyor takip etmek lazım

teşekkürler takibe aldım orayı.. indirimsiz öneriniz varmıdır ?
  • http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/MusteriHizmetleri

İndirimle 1450 tl ye alınabilir. Ekran kartı amd radeon 7730m.

gt630m, amd 7670m, gt555m, gt635m gibl ekran kartlarından daha yüksek bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 25 Eylül 2012; 11:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.E

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/MusteriHizmetleri

gt630m, amd 7670m, gt555m, gt635m gibl ekran kartlarından daha yüksek bir model.

teşekkürler gene indirimi bekleyeceğim; ne zaman gelir teknosanın indirimi peki ?
  • İndirim 1-2 haftada bir ya da 2-3 haftada bir olur. Sürekli takip edersen yakalarsın indirimi.
  • quote:

İndirim 1-2 haftada bir ya da 2-3 haftada bir olur. Sürekli takip edersen yakalarsın indirimi.

tekrar teşekkürler, takip etmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerenkn

quote:

İndirim 1-2 haftada bir ya da 2-3 haftada bir olur. Sürekli takip edersen yakalarsın indirimi.

tekrar teşekkürler, takip etmeye başladım

Alıntıları Göster
    Dell Laptop bu model gayet güzel ve uygun fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

Dell Laptop bu model gayet güzel ve uygun fiyat

hangi model acaba?
  • :)
  • quote:

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/MusteriHizmetleri

ne zaman iner bu makina acaba ya ?? 1500 civarına çok cazip bir ekran kartı sunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

quote:

ne zaman iner bu makina acaba ya ?? 1500 civarına çok cazip bir ekran kartı sunuyor

Alıntıları Göster
    1-2 hafta da bir ya da 2-3 hafta da bir sürekli indirim olur. Sürekli takip etmek lazım.

Ekran kartı da muadillerindeki ekran kartlarına bakınca çok çok yüksek bir model. Hatta 3000 tl ye kadar gt630m kullanan markalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etrüsk

1-2 hafta da bir ya da 2-3 hafta da bir sürekli indirim olur. Sürekli takip etmek lazım.

Ekran kartı da muadillerindeki ekran kartlarına bakınca çok çok yüksek bir model. Hatta 3000 tl ye kadar gt630m kullanan markalar var.

Alıntıları Göster
    DELL INSP 5110 B45F45
  • quote:

DELL INSP 5110 B45F45

Nvidia GeForce GT525M ekran kartı ve 4 gb sistem belleği oyunlar için yeterli olur mu acaba ?
  • quote:

quote:

DELL INSP 5110 B45F45

Nvidia GeForce GT525M ekran kartı ve 4 gb sistem belleği oyunlar için yeterli olur mu acaba ?

Alıntıları Göster
    hangi oyunu oynayacağına bağlı bir durum full detayda biraz kasabilir ama genelde sorun cıkarcağını sanmıyorum. daha yüksek bir bütçe ile msı yada asusun ekran kartı yüksek cihazlara bakabilirsin ama bu fiyata çok iyi ekran kartı kullanan marka yoktur.

• quote:

hangi oyunu oynayacağına bağlı bir durum full detayda biraz kasabilir ama genelde sorun cıkarcağını sanmıyorum. daha yüksek bir bütçe ile msı yada asusun ekran kartı yüksek cihazlara bakabilirsin ama bu fiyata çok iyi ekran kartı kullanan marka yoktur.

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032318/samsung_np350v5cs0btr_titan_silver_notebook

ekran belleği 2 gb, 4gb bellek var tek sorun i3 olması.. sizce bu paraya değer mi indirime de yeni girmiş ??

Yani benim istediğim çok kasmadan oyun oynayabileceğim, uzun süre dayanabilecek, şarj ve ısınma problemi olmayan bir laptop...

• quote:

quote:

DELL INSP 5110 B45F45

Gt525m yeni çıkan veya çıkacak oyunlar için yeterli değil. Alacağınız üründe en düşük gt630m ekran kartı olmasına dikkat edin. Ekran kartı ne kadar yüksek olursa uzun süre güncel kalması bakımından o kadar iyi olur. Teknosadaki samsung np350v5c (ekran kartı amd 7730m) modelini indirimle 1450 tl ye alabilirsiniz. Diğer alternatifler de asus k55vm sx034r ve lenovo z580. (ekran kartları gt630m. 1350-1450 tl arası alınabilir.) gt520m, gt525m, gt610m, gt620m gibi ekran kartı modeli olan ürünler oyun için yeterli değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.