Şimdi Ara

800 TL'ye kadar Akıllı Telefon Tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi maksimum 800 tl'ye göre bütçemi ayarladım ve artık elimde bulunan java yazılımlı sıradan Samsung telefonumun miladının dolduğunu düşündüğüm için değiştirmeye karar verdim.

Forumda bu ve bunun gibi bir çok konu var vs. diyeceksiniz fakat emin olun ki karar veremediğimden ve aklımda bir kaç detay soru takıldığı için bu konuyu açıyorum affınıza sığınarak.

Öncelikle bu forumda araştırdığım kadarıyla üç seçenek çıkardım kendi çapımda bunlar ise şu şekilde ;

Sony Xperia Sola, Samsung Galaxy Ace II ve HTC One V.

Inşallah sizlerinde nacizane katkılarınızla birlikte en doğru seçimi yapacağıma inanıyorum.

Şimdi sıra geldi sorularıma.
    Ilk olarak illa bu üç telefon olacak diye bir kaide yok sizinde önerilerinizi sebepleriyle birlikte dinleyebilir, değerlendirebilirim.
    Ikinci olarak konunun başında söylediğim gibi yazılımı java olan bir telefondan akıllı telefona geçiş yapacağım ve çok fazla bilgi sahibi olmadığım konuları fazla kurcalayacağımı sanmıyorum (root atma veyahut o/c vs. gibi) fakat almışken android jelly bean işletim sisteminide kaldırsın istiyorum.<Araştırdığım kadarıyla sadece Ace 2'nin bu güncellemeyi desteklediğini biliyorum diğerleri hakkında en ufak bir bilgim yok> Bu yüzden Ace II'ye olumlu bakıyorum.
    Üçüncü olarak ise telefonda biraz estetik aradığımdan dolayı Sola'ya da olumlu bakıyorum diyebilirim.Bu görselliğe karşılık diğer iki telefonun (yada sizin önereceğiniz diğer cihazın) Sola'ya göre üstün taraflarını açıklayabilirseniz bu cihazdan uzak durabilirim.
    Son olarak ise HTC One V ile alakalı net bir fikir sahibi değilim bir arkadaşımın tavsiyesi ile listeye eklediğimden diğer iki seçeneğe göre daha az bilgi sahibiyim.Bu telefonu iyi tanıyan arkadaşlarımdan ricam olumlu ve olumsuz yönleri ile diğer iki seçenekle kıyaslarsa çok memnun olurum.

Şimdilik kıstaslarım bunlar ekleyecekleriniz için şimdiden çok teşekkürler biraz uzun oldu kusuruma bakmayın herkese saygılar umarım aradığım cevapları bulabileceğim bir konu olur.

• ace 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratal

ace 2.

Çok açıklayıcı ve doyurucu olmuş teşekkür ederim. Rica etsem nedenlerini de yazabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G M

quote:

Orijinalden alıntı: muratal

ace 2.

Çok açıklayıcı ve doyurucu olmuş teşekkür ederim. Rica etsem nedenlerini de yazabilirmisiniz?

O fiyata alabileceginiz en iyi donanimli tel suanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia neo L 650 tl düşünürsen araştır hem 150 tl daha ucuz hemde şık ve özellikleride iyi bir cihaz.araştırmanı öneririm.
  • yurt dışı s2 al
  • Ace 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.