BOSCH PSR1200 lion dönüşüm
Arkadaşlar geçen yıl 6adet sağlam 18650 batarya değişimi yaptım, şarjlı vidalama 7-8 yıllık ama çok az kullanıldı, o nedenle kurtarmaya çalıştım.ifakat geçen lazıkm oldu çalışmadı sonra baktıpımda 3s 20a bms lityum şarj koruma devresi kullanmışım,
kullandığım kart doğru mu? İlk yaptığımda tetiğe bastıkça matkap hızlanıyordu ama hiç güçlü çalışmıyordu bir gariplik var ama çözemedim.
instagramds pilcilere sorduğumda 700-800 tl talep ediyorlar ve kargo bana ait, ayrıca 3 adet pilden yapılan bms üzerind eolan kitler internet de 600-700 tl.
sizce sorun nerdedir, uygun bir şekilde yapabilecek biryer bilşyor musunuz?
Arkadaşlar merhaba birkaç sorum olacak yanıtlayabilirseniz sevinirim,
Kamerası iyi bir telefon almak istiyorum,7 yıldır iphone kullanıyorum , iphoneların geç sarj oluşu yeni modellerinde çok pahalı olması neticesinde tekrar android ihtimalini değerlendiriyorum.benim kullanım amacım kamera+stabilite,
daha önce xperia tx, xperia z, iphone 7 , iphone 11 , redmi note 8 , kullandım şirket telefonuda olduğu için iki telefon kullanıyorum
Kullandığım uygulamalar iki markettede mevcut,
Beklentim iyi bir kamerası olsun,
Priz aratmasın,şarjı bitecek diye kullanmaktan çekinmek istemiyorum.
Oyun falan oynamam
Proximity sensör düzgüz çalışsın
Telefon arama sesi yüksek ve net olmalı(3-4 ay sonra hemen ses kalitesi düşmemeli)
Anteninde çekim problemi olmalı
Hergün telefonu açıp kapatmak istemiyorum, iphone bu konuda çok iyi 8-9 ay hiç restart atmadan kullandım
Bildirimler hızlı gelmeli
Ve telefona dokunduğumda tepki vermeli, donma takılma olmamalı.
Hiçbir performans gerektiren uygulama kullanmıyorıium.tarayıcıda 10 sekmede olsa donmamalı.
Bu seçenekler ışında huawei harmony os bile almayı düşündüm ama global satılan modeller emui diye birşey ve google servisleri yok 3. Party uygulama kurmakla uğraşmak istemiyorum.
xperia eski arayüzleri güzeldi fakat xperia tx 3 yıl, xperia z3 1.5 yılda bozuldu( toza ve suya dayanıklı diye aldık iphone 6 ile aynı paraydı telefon hemen bozuldu)
iphone 7 aldım sonra ve 7 yıldır canavar gibi çalışıyor en büyük sorun ahize sesi , şarjı az gidiyor ve hafızası.
Daha önce ikinci telefon olarak iki yıl redmi note 8 kullandım proximity sensörü hatalıydı ve konuşurken telefon kapanıyordu.
İphone da en sevdiğim özellik faceid neredeyse hiç parola girmiyorum.androidde bunun karşılığı var mı?
İphone 7 de ahize sorunu vardı, iphone 11 de çok büyük ve ağır.ayrıca hafıza hemen doluyor 3-4 yıl fotoğrafları ve videoları saklamak istiyorum o nedenle 512 gb bir telefon düşünüyorum, iphonelarda cep yakıyor malesef.
foruma 2008 den beri üyeyim zamanında son teknolojileri takip ederdim fakat artık zaman bulamıyorum.benim için sentetik testlerin hiçbir önemi yok o nedenle sizlerin fikirlerine başvurmak istedim.
Not:Bazı modeller görüyorum işlemci harika , kamera güzel ama en basit telefon görüşme sesi berbat,yada şarjı su gibi gidiyor mesela s22
günlük kullanımda tavsiyeleriniz ne olur?
Grundig 55 GFU 7850 B tv Nasıldır
Arkadaşlar merhaba,
Biran gaza gelip 4999 Tl ye 55 inç aşağıdaki modeli aldım. Tvyi android diye aldım ancak uygulama marketi olmadığı yazıyor, bu kafamı karıştırdı.
https://www.hepsiburada.com/grundig-55-gfu-7850-b-55-ultra-hd-4k-android-tv-p-HBV000018CK01
Sizce tercihim yerinde mi? İade edip başka bir modele mi yönelmeyelim?
Diğer seçenekler;
https://www.hepsiburada.com/vestel-58ua9600-58-146-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBV00000Y2TH9
Merhaba arkadaşlar,
Google form mantığı ile çalışan , çok kullanıcının veri girebileceği ve bu verileri birbirleri ile bağlantılı form oluşturabileceğim bir platform bilen varmıdır?
Google form da olmuyor , çapraz query yok. Aslında çapraz sorgu yapınca direk database olmuş oluyor ama, basit ucuz ve kullanışlı bu yazdıklarımı içeren bir platform göremedim.
Yapmak istediğim, günlük progress i otomatik doldurtup raporlamak, bir üretim hattında 20 den fazla progress var ve ürün tamamlanıncaya kadar hangi aşamada olduğunu online olarak takip etmek istiyorum. yakşalık 3 farklı üretim biriminden progress verileri güncellenecek.
Bunu yapabileceğim online ve basit programlama dili gerektirmeyen bir platform aramaktayım.
RENDER İÇİN SİSTEM TAVSİYESİ
Arkadaşlar, cad programları ve render için bir bilgisayar ihtiyacım var.Özellikle bu alanda kullanan arkadaşlar yorum yazarsa çok memnun olurum.
Ekran kartı, wx3100 düşünüyorum ama tüm önerilere açığım.Hackintosh hackintosh yapıp, osx render performansından yararlanma planlarım mevcut.
ancak amd sistemlerde hackintosh düzenli çalışmıyormuş.
Tek şart anakart mini itx olmalı.
Kafamda i5-10400f + anakart almak var ( çoğu insan z490 almayacaksan amd al diyor.
Amd tarafında ise i5-3600 almak var.
16 gb ram m2 ssd ve ekran kartı .
Bütçe minimum 5000 tl , maksimum 8000tl.
Sadece anakart, işlemci, ram, ekran kartı ve psu alınacak.
Arkadaşlar acil satılıktır.Biniciye gidecek masrafsız araçtır.
2020 MODEL 1.4 EGEADA BULUNAN AYNI MOTOR VE ŞANZUMANA SAHİP İTALYAN ÜRETİMİ FİAT BRAVO 1.4, GUILETTA İLE AYNI BANTDAN İNME.
BODOR LAZER KESİM MAKİNASI
Ağır sanayiler için profesyonel lazer kesim tezgahı alacak arkadaşlar, bu markadan uzak durun.
Makina fena değil ancak servis berbat, eğitim yok, nesting yazılımı berbat, sırf bu yüzden ekonomik değil.
Karşınızda ne türkçe bilen ne ingilizce bilen bir muhattap bulamıyorsunuz. Sadece google translate kullanan bot tarzı insanlar mevcut, sizi anlamaktan da uzaklar , sorunları çözmekten de.
firmam aldığı sıfır makinayı kullanamıyor,
Detaylı bilgi almak isteyen özelden ulaşabilir. Türkiye'nin en çok kullanılan forumu olduğu için ve insanların bilinçlenmesi için buraya konu açtım. Biz yandık siz yanmayın.
LG 34WL500-B IPS MONITÖR ALINIR MI?
|
TRENDYOLDAN SATIN ALDIĞIM SAHTE ÜRÜN
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.801
İkinci El Bölümü Mesajları: 296
Konularının görüntülenme sayısı: 35.821 (Bu ay: 739)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 780 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar